Imbirka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 my też mówimy dzieńdobry w nowym roku:multi: a gdzie foteczki spacerkowe?:cool3: :mad: Quote
simbik Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='Imbir1']my też mówimy dzieńdobry w nowym roku:multi: a gdzie foteczki spacerkowe?:cool3: :mad: Dziękujemy za życzonka :multi: i również cieszymy się z nowego roku - z siódemką napewno będzie udany :lol: . Od godziny usiłuję wstawić zdjęcia, ale Fotosik coś wariuje :shake: . P.S. zdjątka z dogo spotkanka już w temacie Spotkanko w Łodzi Quote
Polna Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Wszystkieog dobrego w 2007 :) p.s Moja galeria znów w ruchu ;) Quote
simbik Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Chciałam wstawić c.d. maluszków, a Fotosik dalej korbi:shake: , więc narazie tylko dwie fotki arlekinki Quote
Asiaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 A arlekinka nie ma jeszcze imienia? Pzdr. Quote
Kamila Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Jejciu-ta arlekinka jest bosssska :loveu: :loveu: :loveu: Quote
simbik Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Arlekinka jest prześliczna :loveu: - mi się najbardziej podoba :cool3:. Imienia jeszcze nie ma, tymczasem udało mi się załadować kolejne foty :lol: Quote
Asiaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ooooo, jakie dozie cudowności! A na pierwszych zdjęciach mała jedno oko ma ciemne, a drugie - czerwone... Hihihi... I do kogo trafi ta cud-dziewczyka-malinka-karolinka? Pzdr. Quote
simbik Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Czeka na nowy domek, najlepiej z aspiracjami wystawowymi :cool3: . Jej te oczka tak na wszystkich zdjęciach wychodzą ? A w realu wyglądają jednakowo? Quote
Asiaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Życzę malutkiej dobrego domku i wielu sukcesów na wystawach. Mam nadzieję, że dobrze trafi! Pzdr. Quote
mila_2 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Kasia - a Wy się nie skusicie??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Żarowałam:eviltong: Quote
Kamila Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 ja bym sie skusila ale nie moge :placz: :placz: :placz: A naprawde jest cudna,choc za arlekinami nie przepadam :oops: Quote
Medorowa Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ale cudeńka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 A co to? Ostatni wpis byl 3 stycznia br.? Prosze szybciutko się poprawić... Pzdr. Quote
Klaudia :-) Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Kasia pokaż te swoje malutkie psy na wspólnym zdjęciu:-) Quote
simbik Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Już pokazuję :lol: , ostatnio mało czasu :shake: : Przytulańce i trochę N... czarnej dziewczynki (chyba już Navary ? ale muszę się jeszcze upewnić) Quote
Asiaczek Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Pięne, małe smoczki!!!:loveu::loveu::loveu: Trzymam kciuki za dobe, nowe domki dla nich. Pzdr. Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ale słodziaki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 aaaaaa kluchy kluchy kluchy:loveu: :loveu: :loveu: Quote
simbik Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 No to was jeszcze kluchami pomęcze :eviltong: ... bo już wkrótce mam nadzieje zdjęcia z Dogowiska w Wa-wie: Nadżaf Tydzień temu chłoptaś pojechał do nowego domku :lol: . i Nostalgia Quote
Jupi Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 zdjęc kluskowych nigdy dość jak mi się taka własna kluska marzy:loveu: ale to w dalekiej przyszłości zdjęcia i psiurki przecudowne Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 To ile jeszcze smoków zostało do wzięcia? pzdr. Quote
chicken Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Widzialam Teufelka na zywo i sie zakochalam :loveu::loveu: Kesi sie go troszke wystraszyla ale sie przyzwyczai jak go bedzie 2 razy w tygodniu widziec :evil_lol: Szoda ze tak krotko :roll:(bo tylko w bramie) ale dobre i to... :cool3: Dozobaczenia w sobote Simbik ;) Quote
Recommended Posts