Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trafiłam przez przypadek na Twoją hodowlę w Internecie, potem zorientowałam się, że jesteś na dogo.

Zachwyt dożkami zawsze tam gdzieś u mnie był, z resztą moim marzeniem w dalekiej przyszłości jest mieć w domu CTRa, doga i nowofundlanda. Ale po obejrzeniu Twojej galerii dosłownie... padłam. Masz niesamowite psy, a te szczyle... Zakochałam się w szczególności w Centurii.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

M&S napisał(a):
Śliczna :loveu:

Dziękuję :-). Może kogoś oczaruje taka fajna dziewczynka, całkiem, całkiem się zapowiada :roll:

Marlena:) napisał(a):
A gdzie Cosmo trafiła w końcu? :cool3:

Cosmo mieszka w Polsce pod Włocławkiem. Dużo osób się nią interesowało ... ale nikt się zdecydować nie mógł, więc trafiła do rodzinki na przysłowiową kanapę. Może lepiej bo co raz ładniejsza się robiła... i głupie myśli mnie nachodziły :evil_lol:, a ograniczenia lokalowo-finansowe jednak mam :eviltong:

Olson napisał(a):
Trafiłam przez przypadek na Twoją hodowlę w Internecie, potem zorientowałam się, że jesteś na dogo.

Zachwyt dożkami zawsze tam gdzieś u mnie był, z resztą moim marzeniem w dalekiej przyszłości jest mieć w domu CTRa, doga i nowofundlanda. Ale po obejrzeniu Twojej galerii dosłownie... padłam. Masz niesamowite psy, a te szczyle... Zakochałam się w szczególności w Centurii.

Bardzo mi miło :lol: i może kiedyś zdecydujesz się na doga, to serdecznie zapraszam :-). Centuria rzeczywiście bardzo chwyta za serducho :roll:.

Posted

simbik napisał(a):
Cosmo mieszka w Polsce pod Włocławkiem. Dużo osób się nią interesowało ... ale nikt się zdecydować nie mógł, więc trafiła do rodzinki na przysłowiową kanapę. Może lepiej bo co raz ładniejsza się robiła... i głupie myśli mnie nachodziły :evil_lol:, a ograniczenia lokalowo-finansowe jednak mam :eviltong:

I wcale się nie dziwię :diabloti: Jakbym znała Twój adres to już by jej nie było :evil_lol:

Posted

[quote name='ania90']Wpadlam zobaczyc co slychac u moich ulubiencow :)

Trochę przypomnę resztę gromadki która u mnie jeszcze przebywa :)

CELEBORN Czar Olbrzyma

CIRILLA Czar Olbrzyma

Posted

[quote name='Korenia']http://www.manteufel.kylos.pl/fora/dogo%20dzieciaki%20c%2085dni/DSC09597.jpg
Ale wielkie uchole! :)

Cirilla jest piękna :)!

Oj uchole Cintry, a zwłaszcza Cymerii mogą startować do konkursu najbardziej uszastego szczenięcia :D. Cirilla taka bardzo mamusiowa jest :-)

[quote name='M&S']Piękne, piękne :loveu:

Ale mają potężne łapska;)

[quote name='FredziaFredzia']Wszystkie Twoje dzieciaki mi się podobają, a te łapuchy wielkie.. Cuda!

Szczególnie Cymeria ma "subtelne stópki" :evil_lol:

[quote name='Ana :)']Cudne :loveu: nie mogę się napatrzeć !

[quote name='phase']Przepiękne!!!

Dziękuję :-), było trochę fot z błotnego spacerku, to teraz z kanapy :cool3:

CINTRA Czar Olbrzyma

CLEO Czar Olbrzyma

Posted

[quote name='Korenia']http://www.manteufel.kylos.pl/fora/dogo%20dzieciaki%20c%2085dni/DSC09749.jpg
O jaaaaaaa, jakie wielkie :D!

No mój synek już narzeka kiedy znowu będą małe szczeniaczki :evil_lol:, te już są dla niego za duże :eviltong:

[quote name='phase']WSZYSCY uśmiechnięci. :) http://www.manteufel.kylos.pl/fora/dogo%20dzieciaki%20c%2085dni/DSC09727.jpg

Bo to była wizyta u babci, więc wszyscy zadowoleni :cool3:

A ja przypomnę, że jeszcze ta dziewczynka (Cleo) szuka swojego człowieka :roll:

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Szalona mamka jakby dzieci nie miała śmiga ;)
Ile masz dogów w domu?

Poród zniosła ciężko bo to jednak był duży wysiłek 14 malców urodzić, ale dość szybko wróciła do formy z czego się cieszę :-). W domu 5 dorosłych plus aktualnie 5 maluchów 3 miesięcznych. Część czeka jeszcze na wyjazd ze względu na przepisy weterynaryjne między krajami.