ANETTTA Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobre sobie !!!!ten klakson Quote
ani@ Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 wszyscy co to widzieli mieli podobne miny do tych emotek powyżej Quote
ElzaMilicz Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Świetna robota! :p Ani@ jesteś jak szwajcarski scyzoryk. :evil_lol: Quote
ANETTTA Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 ani@ napisał(a):KOKA już w swoim nowym domu! super ale tym jednym zdaniem sie nie wysiliłaś ............ opowiadaj co i jak i gdzie !!!!! Quote
Malwi Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 no walsnie :P więcej szczegółów poprosimy :loveu: Quote
Malwi Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 dziewczyny - mam prośbę :oops: czy dałoby radę pożyczyć kaftanik który Koka miała ? na dniach SABA bernardynka jedzie na sterylkę .... pożyczycieeee ??? :loveu: Quote
ani@ Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Malwi ubranko lekko nadgryzione ale mogę wysłać jeśli się przyda podaj namiary wrzucę jutro do koperty Quote
ani@ Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Koka wyleguje się na parkietach w nowym domu i owija sobie Pańciostwo wokół łapy to jej wychodzi idealnie ;) Uploaded with ImageShack.us Quote
ANETTTA Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 ooooooooooooooo w tym to benki są idealne !!!! Quote
Camara Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 a moje fotki wciąż w aparacie :oops: Quote
ani@ Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Rozliczenie KOKI Chciałabym serdecznie na początku podziękować wszystkim, którzy pomogli Koce stanąć mocno na czterech łapach i dokładali wszelkich starań, by znalazła swój kochający dom :loveu: Wpływy 300,00zł Kinga 200,00zł Soema ze skarbonki sterylkowej 25,00zł Camara 25,00zł pomocne dłonie ze szwajcarów ====== 550,00 Wydatki 96,00zł transport Gostynin-Warszawa 70,00zł wyżywienie (karma + smakołyki) 75,00zł badania krwi 30,00zł odrobaczenie 20,00zł odpchlenie 400,00zł sterylizacja 25,00zł szczepienie p/wściekliźnie 22,00zł pranie futra (szampon) 25,00zł transporty do lecznicy ====== 763,00zł Transport Warszawa-Wieliczka-Warszawa pokryli nowi właściciele :loveu: [SIZE="1"]a przez chwilę myslałam że jestem na minusie tylko 13 zeta + kanarek :roll: Quote
kinga Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Rozmawiałam wczoraj z dziewczynami ze Szczecina, od których historia Koki się zaczęła. Pamiętacie? - gdy Julia zadzwoniła do Pana Właściciela z prośbą o dorzucenie się do sterylki - skończyło się na wymianie nieparlamentarnych - bardzo - słów. Pan odrzekł, że opłacił miesiąc hotelu dla Koki, a TOZ rzekomo zadeklarował, ze w tym czasie znajdzie jej dom. I że Pana Właściciela nic więcej nie interesuje, bo mógł ją oddać do schroniska, a poświęcił się i ten hotel opłacił. Otóż Pan Właściciel zadzwonił niedawno do TOZu, dopytując się z troską o Kokę - czy ma dobry dom. Jakie to wzruszające. Przy okazji Pan Właściciel przyznał, ze Koka - uwaga! - NIGDY nie mieszkała w domu, a jedynie w budzie. Ale pan uznał, że gdy poda wszem i wobec, iż była ona psem kanapowym - szybciej znajdzie dom. Głupota, bezmyślność i okrucieństwo - to cechy jakże znamienne dla Byłych Właścicieli. Z cwaniactwem w takim wydaniu nie spotkałam się nigdy. Quote
Recommended Posts