ani@ Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Koka to wspaniała 3 letnia bernardynka. Kocha cały świat swym wielkim psim sercem. Niestety została oddana z ciepłego domu do schroniska z powodu wyjazdu właściciela. Bardzo źle zniosła przeprowadzkę. Trafiła pod troskliwą opiekę TOZ-u w Szczecinie i stamtąd przyjechała pod Warszawę by tutaj czekać na swój nowy dom. Jest łagodna, wychowana z dziećmi na ich widok promienieje. Na razie odpoczywa po długiej podróży. Dalsze wieści niebawem W sprawie adopcji proszę dzwonić pod : 602 422 576 lub 692 438 657 Quote
Camara Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 a skąd masz takiego fajnego piegusa, Ani@ :hmmmm: :cool3: Quote
kinga Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Camara napisał(a):a skąd masz takiego fajnego piegusa, Ani@ :hmmmm: :cool3: po wczorajszej rozmowie z Camarą (wieczornej i niezbyt miłym tonem) informuję: - NIE ode mnie... :-P Quote
Camara Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Kinga, ja jestem zawsze bardzo miła i uprzejma :loveu: i to sobie zapamiętaj raz na zawsze, szczególnie w momentach kiedy nie jestem (:angel:) bo Koka mogła być przynajmniej zaszczepiona :diabloti: Quote
ani@ Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Jesteśmy po pierwszej wizycie u weterynarza. Zero paniki - Koka dała sobie pobrać krew weszła na wagę przekupiona ciasteczkiem :lol: waży 52kg jeśli wyniki krwi będą OK w poniedziałek sterylizacja Quote
kinga Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Kokę można wykorzystywać jako psa użytkowego :-) Podczas wczorajszej podróży - wg relacji, ktorą usłyszałam przed chwilą - w oddali przejeżdżała karetka pogotowia na sygnale. Koka, ktora dotąd smacznie spała - nagle poderwała się i zaczęła wyć tak przekonywująco i przenikliwie, że Przemek - kierowca odruchowo dał po hamulcach. Stąd wniosek - mozna ją zatrudnić do karetek tudzież policji, straży pożarnej - w charakterze "koguta"... :-) Quote
kinga Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Camara napisał(a): bo Koka mogła być przynajmniej zaszczepiona :diabloti: na wściekliznę jest zaszczepiona, na wirusówki będzie... :-) Quote
Malwi Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 cudeńko ;))) a metryczka to to: :D 1. Imię - 2. Płeć - 3. Wiek - 4. Sierść - 5. Sterylizacja - 6. Wielkość - 7. Miejscowość - 8. Województwo - 9. Miejsce Pobytu - 10. Zachowanie - 11. Zachowanie względem Dzieci - 12. Zachowanie względem Zwierząt - 13. Dla Kogo - 14. Historia - 15. Kontakt - 16. Krótki Opis - Quote
ani@ Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 na metryczkę potrzebuję więcej czasu za 2 i 3 dni wypełnię Quote
Malwi Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 w takim razie czekam z niecierpliwością ;) Quote
Paulina_mickey Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 To i ja na razie samo zdjęcię z kontaktem na Was wrzucę na naszą klasę. Quote
Camara Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Dzięki dziewczyny :loveu: Koka, bernardyn (nie południowoamerykański :eviltong:) czeka na wspaniały dom :loveu: Quote
ani@ Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Miły podhalańsko-bernardyński spacerek [SIZE="2"]dementuję pogłoski jako że Koka cary rozdaje :lol: Quote
ANETTTA Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 pamietaj o metryczce ...zagladam zazanaczam Quote
Milla.j Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='ani@']Miły podhalańsko-bernardyński spacerek Kolorystycznie bardzo do siebie pasują :diabloti: Quote
zuzlikowa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 zAZNACZAM SOBIE...piękna dziewczyna... Quote
ani@ Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Mały komentarz : moja Luna (podhalanka) na fotce nie jest aż tak nieszczęsliwa tylko strzela focha bo nie lubi pozować do zdjęć z konkurencją :diabloti: a Koka powoli kradnie serce mojemu TZ :evil_lol: Quote
ani@ Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Przyszły badania kwi - wszystko jest w normie na poniedziałek na 9.00 jesteśmy umówieni na zabieg sterylizacji Quote
Camara Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 ani@ - super... :loveu: to chyba można ją ogłaszać? Quote
ANETTTA Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 jak skradnie serce TZ to nie szukamy dajmy jej kilka dni co ???:evil_lol: Quote
Camara Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 mowy nie ma :diabloti: gruba zajmuje najlepsze berneńsko-podhalańskie DT i ma stamtąd znikać w trybie przyspieszonym :evil_lol: bo jak nie, to sama pojadę i wykopię do domu :cool3: Quote
Recommended Posts