Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kidy odbędąm się jakies zawody we Wroclawiu??? I gdzie mozna sie zglosic?? Czy i kiedy sa jakies konkursy agillity we Wrocku?? Kto moze to prosze o odpowiedz!!!!!Pomozecie??:razz: :p

Posted

Z tego co się orientuje to nie ma planowanych zawodów we Wrocławiu - dopiero co jedne były Na Niskich Łąkach (3-4.06.2006), wcześniej był IAL w marcu, to nie prędko będą następne:roll:

Wiadomo, że nie będzie oficjalnych zawodów na Wrocławskiej wystawie (międzynarodówce), w zeszłym roku tam były:-(

Możliwe, że będą jakieś nieoficjalne gdzieś robione - ale puki co nie ma nic zapowiedzianego:shake:

W tym temacie masz kalendarz zawodów agility na 2006 rok - wszystko jest wstawiane do pierwszego postu, możesz śledzić na bieżąco, czy coś sie nie pojawia nowego - a może jeszcze znajdziesz coś blisko Ciebie, a nie we Wrocławiu i pojedziesz:cool1::
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18604

Ja oczywiście licze, że jeszcze coś sie pojawi - nawet jak nie bedę jeszcze startować to chętnie bym poszła chociaż popatrzeć i przyzwyczaić psisko do imprez w tym typie:lol:

Posted

Dzienx...moze gdies pojade,ale najbardziej mnie interesuja jakies zawody ktore bylyby we wrzesniu-w wakacje chce pocwiczyc z Tunia przechodzenie przez tunel...:p -wiecie moze cos???

Posted

Jeśli chodzi o wrzesień - to miedzynatrodówka jest wrześniowa - nie ma być na niej oficjalnych zawodów, ale może jakieś pokazy będą... mam taką nadzieje:lol: Poza tym jeszcze w klubach agility (mamy ich kilka), co jakiś czas organizowane są takie "niby zawody" wewnątrz klubowe - na pewno można się na takie wkręcić w większości miejsc.

No a jeśli chodzi o ten tunel - to wy gdzieś trenujecie, w jakimś klubie Wrocławskim? Bo chyba na samorubce za dobrze by się nie poćwiczyło:roll:

My niestety z przyczyn niezależnych ode mnie byliśmy na tlyko jednym treningu agility na Nowym Dworze:-( ...w wakacje planuje zapisać się tam już na dobre - mam nadzieje, że nie będzie już ku temu rzadnych przeszkód:roll:

Posted

Narazie trenujemy same,ale w wakacje zapiszemy sie do klubu "DE LUX"...
Moze wiesz cos o nim??;) bylam na ich stronie i poniewaz jest bardzo blisko mnie to prawdopodobnie wlasnie tam sie zapisze.:roll: :multi:

Posted

Wiska możesz przyjść z psaikiem do nas na trening i sama ocenić i spróbować. Mamy takie niezobowiazujace pierwsze zajęcia na zobaczenie i spóbowanie. Na stronce masz też forum klubowe Agility De Luks gdzie mozesz się śmiało pytac o wszystko.
Pozdrawiam

Posted

To Super!!!!!! :multi: Kiedy moge przyjsc???:lol: :loveu: :cool1: Moja sunia to mieszanka jamnika -czy mimo to moze nalezec do klubu?? I jeszcze jedno: Jaki jest cennik zajec?:pWchodze na forum...!

Posted

Wiska zajęcia według grafiku na stronie klubowej. Czyli poniedz i piątek na 17. Przyjdź pogadamy i weź psa;) .
Co do jamników, to mieliśmy kiedys ślicznego i maleńkiego szorstkowłosego jaminiczka Eryka, miał olbrzymie serce do agility i brał udział w zawodach. W Czechach biega krótkowłosy czarny jamnik, ale Eryk był dwa razy szybszy. Ze względu na niego zrobiliśmy stacjonatki na bardzo niskiej wysokosci, wiec jesteśmy przygotowani na wszelkie psiaki o gabarytach jamników.;)

Posted

Prawdopodobnie przyjdziemy w pon o 17.00 bo w piatek niestety wyjezdzamy na cale wakacje,tam podszkole Tunie i bedziemy uz regularnie przychodzic we wrzesniu. Do poniedziałku (przyjdziemy na 99,9999%;) )

Posted

tak tak Agility deLuks to superowy klub! kolezenska atmosfera i sukcesy na zawodach:cool3: krotko mowiac-moj drugi dom (szkoda ze niedlugo wyjezdzam:-( ) w kazdym razie zapraszam jako czlonek klubu:p