Klementynkaa Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 nie wiem Karolinka, z Kordią nie wyszło a uważam, ze byłoby to idealne, byli zainteresowani Hektorem a ja podesłałam im jeszcze tą nowiutką z wielkopolski. mam nadzieję, że klaudus_ wyjaśni z Państwem sprawe Kordii i że moze jeszcze jest szansa aby ja wzięli. aczkolwiek Pan dość niecierpliwy podobno zaczął szukac jeszcze na swoja rękę czegoś :( Quote
karusiap Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Bylaby wielka szkoda. Fajny dom i juz po dokladnej wizycie.... Quote
Klementynkaa Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 czy Kordia nadal szuka domu? czy udało się wyjaśnić sprawę z Państwem, którzy byli zainteresowani jej adopcją? Quote
karusiap Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 BUDRYSKU czy jest szansa dowiedziec sie jak sie ma sprawa z Kordia? Jak mniemam Klaudus jest za ta adopcje odpowiedzialna, na dogo bywa,na nasze pytania nie odpowiada jak widze. Byl fajny,sprawdzony dom. Ludzie, traktujmy sie powaznie. Nie ma sie co dziwic , ze ludzie wola sobie potem kupic psa niz przejsc wizyte,starac sie o adopcje i nawet nikt laskawie nie powie im , ze np nie aktualne. My mamy dobermanow naprawde sporo,fajnie byloby wiedziec czy adopcja Kordii jest aktualna,bo panstwo mogli sie juz zrazic, a my moglysmy zaproponowac innego psa wiedzac,ze z tego nic nie wyjdzie. Po co podnosic watek?Po co wogole ten watek skoro dom sie "sam znalazl" i nic..... A moze Klaudus skontaktowala sie z tym Panstwem....tylko my nic nie wiemy? Quote
Klementynkaa Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 pisałam do autorki wątku maila, KORDIA wisi na stronie, brak jakichkolwiek informacji na jej temat :( w związku z powyzszym zdejmę niebawem ogłoszenie z adopcyjnej, jesli suka nadal szuka domu to proszę o wiadomość. Quote
Klaudus__ Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Sprawa z Państwem została wyjaśniona zaraz jak otrzymałam Ich tel. Nie mieli żadnych pretensji - zrozumieli,że człowiek jest tylko człowiekiem. Ale powiedzieli wprost,że i tak by Kordii nie wzięli,bo przygarnęli psa z ulicy. Niestety zainteresowania Kordią nie ma żadnego, ogłaszam Ją cały czas. Właściciel jak narazie nie informował mnie,że znalazł coś dla Kordi. Quote
Recommended Posts