dzodzo Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 bardzo fajna ta sunia, rozumiem ze ma na imie Kordia? wrzucilam na adopcyjną http://nadzieja-dobermana.pl/psiak/474 Quote
mikoada Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Dokładnie tak ma na imię Kordia :) Faktycznie sunia jest wspaniała a za swoim Panem to normalnie szaleje...niestety szkoda, że musimy szukać jej innego domku :( Dzięki Dzodzo za pomoc ;) Quote
Klaudus__ Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Kordia to mądra Pannica. Każdą komendę Pana momentalnie spełniała Quote
mikoada Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='BUDRYSEK']biedna sunia :([/QUOTE] Niestety tak :( Ona jeszcze nie wie co ją czeka... Quote
BUDRYSEK Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 a dziewczyny od dobków już o niej wiedzą? Quote
mikoada Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='BUDRYSEK']a dziewczyny od dobków już o niej wiedzą?[/QUOTE] wiedzą wiedzą :) Bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu Kordii... Quote
karolciasz28 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Dawno mnie nie było u Pszczyńskich psiaków, ale już jestem :) i na pewno pomogę w ogłoszeniach.:p Quote
mikoada Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Kordia ślicznotko pokazujemy się na dobranoc... Quote
karolciasz28 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Możemy jej nadać robocze imię czy ma jakieś na które reaguje? Pytam bo zaczęłam ją ogłaszać. Quote
Klaudus__ Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Pan dzwonił zapytać czy coś wiadomo... Atu cisza... :roll: Quote
Klaudus__ Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Chyba będzie bardzo ciężko coś dla Ciebie Kordia znaleźć... :( Quote
mikoada Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Taka cisza na wątku a ty taka śliczna psinka jesteś... Quote
karolciasz28 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ogłoszenia: kupię psa, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, morusek, cafeanimal, e-zwierzak, animalia, e-oferty, petsy, ojej, pet world, kokosy, top-ogłoszenia, szerlok, najpewniej Quote
Klaudus__ Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Karolciu kochana jak Ty nam kiedyś rachunek wystawisz za usługi ogłoszeniowe to My padniemy :mdleje: Serdecznie dziekuję :Rose: Quote
karolciasz28 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='Klaudus__']Karolciu kochana jak Ty nam kiedyś rachunek wystawisz za usługi ogłoszeniowe to My padniemy :mdleje: Serdecznie dziekuję :Rose: Tak tak rachunek już przygotowany:diabloti::megagrin: Oby Kordii się poszczęściło! :) Quote
mikoada Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Dziękujemy ślicznie za ogłoszenia nieoceniona Karolciu :) Quote
Klementynkaa Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 bardzo proszę io informacje nt Kordii, wisi na stronie adopcyjne, brak zadnych informacji a Państwo, którzy byli zainteresowani jej adopcją zostali z niczym! podobno ktos przestał odbierac od nich telefon! LUDZIE traktujmy się poważnie! zniechęcamy potencalne domy takim podejsciem! jeśli suczka pozostaje w swoim domu to osoba która założyła wątek o ogłozenia robi ma obowiązek o tym poinformowac bo wprowadza to ludzi w bład! jestem wściekła!!! Quote
karusiap Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Klementynkaa napisał(a):bardzo proszę io informacje nt Kordii, wisi na stronie adopcyjne, brak zadnych informacji a Państwo, którzy byli zainteresowani jej adopcją zostali z niczym! podobno ktos przestał odbierac od nich telefon! LUDZIE traktujmy się poważnie! zniechęcamy potencalne domy takim podejsciem! jeśli suczka pozostaje w swoim domu to osoba która założyła wątek o ogłozenia robi ma obowiązek o tym poinformowac bo wprowadza to ludzi w bład! jestem wściekła!!! Madziu czy Ci Panstwo zdecydowali sie na innego "naszego" psiaka? Quote
Recommended Posts