Bura Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Poszukuje takiego cienkiego łańcuszka z doczepionymi kółeczkami do przyczepiania medali, kiedyś widziałam coś takiego na wystawie, ostatnio nie mogę trafić, nie wiecie, czy to można gdzieś przez net kupić?? Quote
bouvi-buzi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 ostatnio jak mi się pokończyły też nie było ale kupiłam w Leroy Merlin na metry i koleczka tez (uwaga na zbyt mocne lancuszki bo nie ma potem jak go uciachac koleczka kupisz wszedzie gdzie klucze sie dorabia albo w metalowym do wyboru do koloru i taniej niz na wystawie i ladniejsze Quote
Bura Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 bouvi-buzi napisał(a):ostatnio jak mi się pokończyły też nie było ale kupiłam w Leroy Merlin na metry i koleczka tez (uwaga na zbyt mocne lancuszki bo nie ma potem jak go uciachac koleczka kupisz wszedzie gdzie klucze sie dorabia albo w metalowym do wyboru do koloru i taniej niz na wystawie i ladniejsze Hm, takie na klucze nie będą za duże te kółeczka?? Quote
bouvi-buzi Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Będą dobre malutkie kup, takie jakie Ci się nadadzą, bez kłopotu dostaniesz je w sklepie metalowym , łańcuszki też, albo w Leroy Merlin czy Obi Quote
Bura Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 bouvi-buzi napisał(a):Będą dobre malutkie kup, takie jakie Ci się nadadzą, bez kłopotu dostaniesz je w sklepie metalowym , łańcuszki też, albo w Leroy Merlin czy Obi Zaraz jadę :) Quote
Recommended Posts