Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elza22 napisał(a):
Strasznego ma pecha odnowie mu allegro za moment.

dziekuje:)
byl jeden fajny telefon z Twojego allegro...:)
Panstwo sie zastanowic musza bo maja juz suke dobermana, ale i 3 koty i tu moze byc problem

Posted

cały czas zaglądam, a tu takie rozczarowania :(

już proponowałam Gosi zrobienie nowych zdjęć, jak do końca mojej sesji psiaka nikt nie przygarnie, może pomogą ;)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='anett']Trzeba go wyciągnąć do DT/hoteliku bo inaczej chyba nigdy nie wyjdzie z tej klatki...:shake::shake:[/QUOTE]
do tego potrzeba deklaracji a tu pustki niestety na watku:(:(

Posted

[quote name='Elza22']widzę że cisza:-( Jak tam wygląda sytuacja z karma dla niego właściciele go karmią??? A jak będą jakieś telefony to niech ludzie się nie przerażają odległością jak coś to go dostarczę na własny koszt jak domek się pojawi. Jak nic się nie znajdzie to mogę go zabrać do siebie tymczasowo jak nie skacze przez ogrodzenie bo dla mojego dobka prawie 2 m ogrodzenie to żaden problem. Teraz to nie ma sensu ale na wiosnę mogę mu zapewnić pełna michę kontakt z człowiekiem i 13 arów do wybiegania[/QUOTE]
niewiem czy to dalej aktualne, ale bylaby to jedyna szansa na dobka

Posted

jestem na zaproszenie Gosi.
Dobek piękny i aż dziw bierze, że nikt Go nie chce...
Zerknęłam na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=1400895216 i uważam, że jest świetnie zrobione- wystawiajcie je aż do skutku.
Puściłam już Jego temat dalej- może dzięki łańcuszkowi coś się uda...
A co do wieku dobków to Was zadziwię- mój ukochany Teodor miał 16latek i gdyby nie cholerne halne w zeszłym roku to dalej byłby ze mną... A Igor ma teraz już 12 lat i ostatnio dał popalić młodemu "bysiowi" 4 letniemu wilczurowi (no dobra, szyty był tylko Igor a nie wilczur...), ale kolombryna 70kg????? DAje do myślenia hihihi
Mailowo poślę adres tego allegro do kilku osób.
Pozdrawiam

Posted

superowo ze wpadlas:):)
to nie tak, ze Nikt Go nie chce - telefonow o Niego mialam sporo ale...po pierwsze albo Ktos dzownil co juz mial psa i chcial Reksa jako drugiego - a My kompletnie nic o nim nie wiemy przez to, ze jest non stop w kojcu u starszych ludzi, ktorzy tez o Nim nic nie umieja powiedziec
po drugie dzwonili ludzie ktorzy pytali o Jego stosunek do dzieci - tez oczywiscie nie znamy
po trzecie dzwonili ludzie, ktorzy pytrali czy On sie nadaje do mieszkania - oczywiscie nie mam pojecia jak On sie bedzie zachwoywal w mieszkaniu z dziecmi np.

takze On musialby albo trafic do domu z ogrodem bez innych psow albo na jakis DT w celu sprawdzenia JEgo stosunku do wszystkiego

Posted

zróbcie może zestawienie potencjalnych wpłat stałych i jednorazowych, żebyśmy miały jakieś rozeznanie.
A że to dobek i w dodatku prawie jak nasz Igor to TZ skóry mi nie przetrzepie i pewno z uśmiechem (albo i bez niego hihi) deklaruje na początek 10zł- wybaczcie, że tak mało, ale już tych deklaracji mam troszkę i na oku mam jeszcze kilka starowinek

Posted

yyyyyyyyyy chyba lepszy rydz niż nic ;-)
Gosiu chyba skrzyneczkę trzeba Ci wyczyścić hihi

Dziewczyny w jakich programach banerki robicie i jakie powinny mieć wymiary- rozmiar??

wiem już o tym Gosiu ;-)
ciągle nie mogę wysłać Ci pw

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']noo jasne, ze lepszy rydz:):)
ja banerkow nie robie - nie znam sie na tym:)[/QUOTE]

witam długo mnie nie było bo miałam mase na głowie ale nie zapomniałam o biedaku tak moja propozycja jest aktualna tylko ten tymczas to tak do września bo we wrześniu się wprowadzamy no a ja mam dobermana który nie akceptuje innych psów i jak do tego czasu by nie znalazł domu to nie wiem co by dalej z nim było dalej by musiał w kojcu siedzieć bo z moim się nie pogodzi.

Posted

EKSTRA!!!
no to jak do wrzesnia nic nie znjadziemy to wtedy bedziemy kombinowac - chociaz wydaje mi sie , ze jak pies bedzie sprawdzony to domek znajdziemy
kiedy Reks mogłby do Ciebie przyjechac??

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']Wiosna zgodzila sie wziasc chłopaka na pare dni do Siebie i wykastrowac - wiec mogłby pojechac do Elzy juz wykastrowany[/QUOTE]

Myślę że tak za 3 tygodnie tylko muszę mięć 100% pewność że nie wyskakuje i nie podkopuje się później zadzwonię to dokładnie dogadamy szczegóły:-)

Posted

Elza22 napisał(a):
Myślę że tak za 3 tygodnie tylko muszę mięć 100% pewność że nie wyskakuje i nie podkopuje się później zadzwonię to dokładnie dogadamy szczegóły:-)

takiej pewności to Nikt nie da...ale u Niego tam jest plot średni jakby mia takie skonnosci to juz dawno by uciekł...prosze daj znac czy to aktualne, bo czas leci a zanim trafi do Ciebie to mogby iść do Wiosny na tydzień na kastracje