Klementynkaa Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 dopisuję, nie wiem czemu dopiero teraz trafiłam na ten wątek Quote
anett Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Elza22, Wiq super!! dzięki:lol: oby w końcu coś konkretnego się pojawiło... Klementynkaa psiak jest też na Waszej stronie fundacyjnej od początku. Quote
Elza22 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='anett']Elza22, Wiq super!! dzięki:lol: oby w końcu coś konkretnego się pojawiło... Klementynkaa psiak jest też na Waszej stronie fundacyjnej od początku.[/QUOTE] Wystawiłam go też u siebie miałam kilka telefonów ale niestety nic konkretnego czasami wydaje mi sie że ludzie dzwonią bo nie maja co z czasem zrobić:-( A z allegro były jakieś telefony??? Jak będzie ktoś naprawdę zainteresowany a jedynym problemem będzie transport to nie ma problemu mogę go dostarczyć co prawda pociągiem bo prawka nie mam. Quote
Lu_Gosiak Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 byl jeden telefon jak narazie ....do kojca z mowliwoscia wypuszczania w dzien i biegania cala nic - czyli typowy stróż Quote
Paja Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 przekazuje maila z ogłoszen: [FONT=Arial][FONT=Arial]Proszę mi powiedziec wiecej o tym piesku. Chętnie zaopiekuje się nim i zapewnie mu tymczasowy dom i sama postaram się znalesc dla niego przyjazna rodzine.. Jeśli nie było by nikogo sama się nim zaopiekuje ale będę szukac chetnej osoby ponieważ nie mam zbyt wielkiego domu (3 pokoje łazienka+ kuchnia z przedpokojem) ale na pobyt tymczasowy wystraczy z pewnością.. Proszę tylko mi powiedziec czy piesek będzie przyjazny dla półtorarocznego dzieckaâ�Ś bo znam chetna rodzine dla pupilka ale maja male dziecko. Proszę mi tez powiedziec czy piesek jest daleko od Zabrza[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Pozdrawiam[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Dominika K*******a[/FONT][/FONT] dom_kap@interia.pl Quote
wiq Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Paja, wyczyściłam właśnie skrzynkę, ale chyba to właśnie chciałaś mi przekazać :) Brzmi super, Gosia, co Ty na to? :) Quote
dzodzo Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 FAJNIE BRZMI ALE blagam zrobcie wizyte przedadopcyjna, mialam jakies przecieki odnosnie dobermanow i Zabrza własnie:( a co do poltorarocznego dziecka to szczerze odradzam, w zyciu nie zaryzykowalabym nawet mojego dobka ktorego znam na wylot i mam od szczeniaka a co dopiero psa znanego tylko z chwilowego spotkania dobermany nawet jesli sa lagodne to sa impulsywne i sila oraz waga moga zrobic krzywde niechcacy takiemu maleństwu, a znane sa z deliktanosci walca drogowego Quote
Lu_Gosiak Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 wiq mnie przygnala na watek:)) dzodzo masz jakies namiary, cos konkretniejszego?? wizyta jak najbardziej wiq zapytaj czy sie zgadza na wizyte a ja poszukam osoby Quote
Elza22 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):wiq mnie przygnala na watek:)) dzodzo masz jakies namiary, cos konkretniejszego?? wizyta jak najbardziej wiq zapytaj czy sie zgadza na wizyte a ja poszukam osoby widzę że coś się ruszyło oby to oznaczało dobry domek.Na allegro kupna dokonał rozumiem że to ktoś od tej pani która chce go na DT czy też DS ????? Quote
dzodzo Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Elza, ktos zalicytowal psa na allegro?odwołaj tę ofertę jak najprędzej bo nawet jak to bedzie zły dom to w swietle prawa psa powinno sie wydac chyba ze masz tam opcję o niewydawaniu psa bez wczesniejszego kontaktu i wykresl z postu dane osobowe tego pana;) Quote
Elza22 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='dzodzo']Elza, ktos zalicytowal psa na allegro?odwołaj tę ofertę jak najprędzej bo nawet jak to bedzie zły dom to w swietle prawa psa powinno sie wydac chyba ze masz tam opcję o niewydawaniu psa bez wczesniejszego kontaktu i wykresl z postu dane osobowe tego pana;) Ja nie maiłam licytacji tylko kup teraz i ktoś go kupił a kontakt nie miałam do siebie podany i nie wiem czy ktoś z nim rozmawiał czy nie w ogłoszeniu miałam Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna, podpisanie umowy oraz kastracja psa Kontakt w sprawie adopcji: 793-147-805, mail: otoz.animlas@interia.pl I co mam teraz zrobić???? Nie wycofam tego no bo jak? Quote
dzodzo Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 normlanie, odwolujesz oferte i piszesz jako powod ze brak wczesniejszego kontaktu-chyba ze sie kontaktowal z otozem ale to musza dziewczyny sprawdzic wiele razy mi licytowano dobki na allegro i zawsze odwolywalam bo jak sie uprze taki ktos to jest na prawie Quote
Lu_Gosiak Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 podany jest moj numer - do mnie Nikt nie dzwonil pisala tylko dziewczynyna w sparwie DT ta co do PAji, ale milczy od wczoraj jak poprosilam o adres i telefon do wizyty Quote
Elza22 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 dzodzo napisał(a):normlanie, odwolujesz oferte i piszesz jako powod ze brak wczesniejszego kontaktu-chyba ze sie kontaktowal z otozem ale to musza dziewczyny sprawdzic wiele razy mi licytowano dobki na allegro i zawsze odwolywalam bo jak sie uprze taki ktos to jest na prawie ok rozumiem to teraz czekam na wiadomość czy kontaktował się w sprawie adpocji. Quote
Elza22 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):podany jest moj numer - do mnie Nikt nie dzwonil pisala tylko dziewczynyna w sparwie DT ta co do PAji, ale milczy od wczoraj jak poprosilam o adres i telefon do wizyty No to odwołam ofertę ja próbowałam się dodzwonić do tego pana ale nikt nie odebrał może sobie tylko tak kliknął. Quote
Lu_Gosiak Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 dostalam tylko maila od jakiegos Pablo czy nasz doberman moze byc z innym pieskiem - Elza22 jakiego ta osoba ktora zalicytowala ma maila?? Quote
Elza22 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']dostalam tylko maila od jakiegos Pablo czy nasz doberman moze byc z innym pieskiem - Elza22 jakiego ta osoba ktora zalicytowala ma maila?? eduardo74@tlen.pl Quote
Lu_Gosiak Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='Elza22']eduardo74@tlen.pl z tego maila Nikt mi nic nie przysylal Quote
Elza22 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):z tego maila Nikt mi nic nie przysylal Dodzwoniłam się do tego pana brak mi słów syn kliknął przez przypadek Quote
Elza22 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Elza22 napisał(a):Dodzwoniłam się do tego pana brak mi słów syn kliknął przez przypadek Jak będę miała chwilę wystawie go jeszcze raz na allegro. Quote
Lu_Gosiak Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Elza22 napisał(a):Jak będę miała chwilę wystawie go jeszcze raz na allegro. wielkie dzieki:)!!! Quote
wiq Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 plus taki, że jest jakikolwiek ruch ;) mnie kiedyś przypadkiem licytowali psy wystawione na allegro, bo myśleli, że to cegiełki ;) Quote
Elza22 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 wiq napisał(a):plus taki, że jest jakikolwiek ruch ;) mnie kiedyś przypadkiem licytowali psy wystawione na allegro, bo myśleli, że to cegiełki ;) wystawiłam go jeszcze raz na allegro mam nadzieje że teraz to już ktoś normalny kliknie po wcześniejszym kontakcie. Quote
anett Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Ja miałam zapytanie o Rexa z Międzyzdrojów, na szczęście bez żadnych sugestii co do transportu bo ostatnio babka chciała żeby zapakować i przysłać jej ONkę w zachodniopomorskie;):diabloti: Kilka ogłoszeń jeszcze: http://opole.szerlok.pl/oferta/doberman-do-uspienia-pilnie-szuka-domu-ID4ioV.html http://lodz.szerlok.pl/oferta/doberman-do-uspienia-pilnie-szuka-domu-ID4ipd.html http://lodz.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Doberman-do-uspienia-Pilnie-szuka-domu-W0QQAdIdZ248888075 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Rex,28985 http://www.eoferty.com.pl/doberman_do_uspienia_pilnie_szuka_domu_220514.html http://www.rozglos.net/ogloszenie-220352-doberman-do-uspienia-pilnie-szuka-domu-.html Rex ma być w czwartkowym DZ na rejon Tarnowskie Góry, Bytom, Piekary Quote
Recommended Posts