magda_z Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Darianna napisał(a):Kto wie, czy można wprowadzać niezgłoszone psy ale z książeczką zdrowia? Ja wchodzę co roku i nie robią problemów :) Quote
Talagia Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 no my bedziemy w sobote jak bede miala jak dojechac :D Dlaczego tyle wystaw jest w sobote! ;) Quote
Błyskotka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Ciekawe kiedy pojawi się plan sędziowania i jakaś mapka ringów. Quote
aga616 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 są już plany sędziowania na sobotę i niedzielę :p Quote
dancingqueen Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Marchewkowy napisał(a):Będę w Rybniku :) Ale jestem wściekła. Dziś chciałam zapłacić za wystawę. Zgłaszałam psa 15.09 nie mam potwierdzenie nie ma mnie na liście a w zk rybnik telefon nie odpowiada chociaż teraz powinno być czynne. Jedziesz w sobotę czy w niedzielę? :) Quote
Marchewkowy Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 W sobotę wystawiam swojego bandytę :) a w niedzielę będę ze znajomą :) Quote
Merrick Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Wie ktoś może ile mniej więcej czasu jedzie tramwaj spod dworca na przystanek kamień-kąpielisko ? I ile zajęłaby ta trasa np. taksówce? Będę wdzięczna za odpowiedź ;) Quote
Ania&Kasia Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 jak by ktoś miał to ja proszę o fotki z wystawy? Quote
katik Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Co taka cisza? nikt sie nie chwali? Czekam na fotki :) Quote
Błyskotka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Mój Louis Najlepsze szczenię a Beauty Najlepsze baby :). Miejsce i warunki na finałach - koszmar !!! Quote
Alicja Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Merrick napisał(a):Wie ktoś może ile mniej więcej czasu jedzie tramwaj spod dworca na przystanek kamień-kąpielisko ? I ile zajęłaby ta trasa np. taksówce? Będę wdzięczna za odpowiedź ;) w Rybniku nie ma tramwajów Błyskotka napisał(a):Mój Louis Najlepsze szczenię a Beauty Najlepsze baby :). Miejsce i warunki na finałach - koszmar !!! pewnie w starym amfiteatrze :roll: tak Fudali zadbał o Kamień że wszystko popadło w ruine Gratulacje dla miśków ;) Quote
Merrick Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Alicja napisał(a):w Rybniku nie ma tramwajów Teraz już wiem ;) dochaliśmy autobusem :) Quote
Recommended Posts