Nayantara Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Tak samo jak było z dziewczyną która szczenięta wrzucała dowody. Ale teraz spójrzcie: Dzięki internautom aresztowali kolesia, jak widać na zdjęci piesek w rękach weterynarzy. Quote
chi23 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 To tego co zrzucił psa z mostu aresztowano...? Uff, musiałam coś przeoczyć. a tak wgl. to kim trzeba być zeby cos takiego zrobić? Bo chyba nie człowiekiem... Quote
zaba14 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 chi23 napisał(a):To tego co zrzucił psa z mostu aresztowano...? Uff, musiałam coś przeoczyć. a tak wgl. to kim trzeba być zeby cos takiego zrobić? Bo chyba nie człowiekiem... totalnym kretynem- mówiąc łagodnie, bo mnie nasuwają się tylko przekleństwa na usta .. Quote
Nayantara Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 A widzieliście ten filmik w oryginale? Masakra! Stał z kolegami i śmiał się z tego jak pies na dole połamany skomle! Mnie to się łzy w oczach pojawił! Quote
zaba14 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 ja nie jestem w stanie oglądać takich filmów .. ale chętnie bym zobaczyła takiego kolesia jak sam spada na ulicę .. wtedy to może i ja bym się smiała .. ;/ Quote
Nayantara Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 No to proszę was bardzo. Dziewczyna która wrzuca szczeniaki do wody: http://www.wykop.pl/ramka/453513/nastolatka-wyrzuca-szczeniaki-do-rzeki/ Koleś zrzuca psa z mostu: http://www.liveleak.com/view?i=4da_1258562069 Quote
marra Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ręka kieruje myszką na filmik ale głowa mówi "nie oglądaj"-poslucham głowy :( Quote
kasiek12 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Pierwsze co mi się nasunęło po obejrzeniu to jak chorym, zwyrodniałym i nieludzkim trzeba być, żeby wyrządzić taką krzywdę zwierzęciu? Faktycznie brak słów... W sumie dobrze, że ci zwyrodnialcy nakręcają te filmiki, dzięki temu udaje się schwytać choć część z nich (podobnoż że tą dziewuchę też już złapano, grozi jej do 5 tys EUR grzywny). Quote
Nayantara Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Tak, złapano, ale internauci zdążyli oskarżyć i obluzgać 3 niewinne osoby podobne do tej z filmiku. Danych osobowych prawdziwego sprawcy policja nie ujawnia. Quote
anorektyczna.nerka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 eh.. skąd się tacy biorą? wczoraj też na żywo widziałam takie akty odwagi i yneligencji ;/ Idiotka, która kiedyś była ze mną w kslasie została tam na dłużej (ja jestem w 3gim, ona nadal w 1 i na dodatek jest starsza o dwa lata) zaczęła mi na osiedlu kopać kota do góry, najpierw jej powiedziałam z pełnym szacunkiem że ma się stąd wynosić i mnie nie denerwować, to sie kretynka z agresją na mnie rzuciła. Koniec końców płakała i prosiła o to bym jej już dała spokój, a na "moim" chodniku jest kępa jej okropnych włosów. Wiem jestem podła, ale ładnie ją poprosiłam, żeby przestała, to mogła korzystać z okazji a nie próbować mi wywalić w twarz. Skąd się tacy biorą? PS: ja tak naprawdę jestem pacyfistką, ale w tamtym momencie to kopanie kota i późniejsza próba uderzenia MNIE mnie sprowokowały na tyle, by pokazać jej co o niej myślę. Nie będzie mnie jakaś ladacznica po twarzy biła, bo myśli że jak jestem chuchro to można m przywalić. Quote
chi23 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 HelloKally napisał(a):eh.. skąd się tacy biorą? wczoraj też na żywo widziałam takie akty odwagi i yneligencji ;/ Idiotka, która kiedyś była ze mną w kslasie została tam na dłużej (ja jestem w 3gim, ona nadal w 1 i na dodatek jest starsza o dwa lata) zaczęła mi na osiedlu kopać kota do góry, najpierw jej powiedziałam z pełnym szacunkiem że ma się stąd wynosić i mnie nie denerwować, to sie kretynka z agresją na mnie rzuciła. Koniec końców płakała i prosiła o to bym jej już dała spokój, a na "moim" chodniku jest kępa jej okropnych włosów. Wiem jestem podła, ale ładnie ją poprosiłam, żeby przestała, to mogła korzystać z okazji a nie próbować mi wywalić w twarz. Skąd się tacy biorą? PS: ja tak naprawdę jestem pacyfistką, ale w tamtym momencie to kopanie kota i późniejsza próba uderzenia MNIE mnie sprowokowały na tyle, by pokazać jej co o niej myślę. Nie będzie mnie jakaś ladacznica po twarzy biła, bo myśli że jak jestem chuchro to można m przywalić. Pewnie ją z buszu przysłali bo mieli dosyć takiej małpy i teraz sobie kota chciała upolowac na obiad, bo nienauczona zeby do spozywczaka pójśc...;) Quote
andromeda Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [FONT=MS Shell Dlg 2]Matko jedyna na jakim to świecie żyje [/FONT].....:stormy-sad: Quote
ewtos Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 CarolineS napisał(a):............ Danych osobowych prawdziwego sprawcy policja nie ujawnia. I tego nie rozumiem, dlaczego takich zwyrodnialców chroni prawo ? Ja bym ich zdjęcia z opisem czynu rozwiesiła na każdym słupie w mieście i na wsi. Byłoby to myślę bardziej skuteczne niż kary grzywny czy 3 miesięczne areszty z wiktem i opierunkiem. Quote
andromeda Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 ewtos napisał(a):I tego nie rozumiem, dlaczego takich zwyrodnialców chroni prawo ? Ja bym ich zdjęcia z opisem czynu rozwiesiła na każdym słupie w mieście i na wsi. Byłoby to myślę bardziej skuteczne niż kary grzywny czy 3 miesięczne areszty z wiktem i opierunkiem. Zgadzam sie, bo jaki to wstyd dla rodziny gdy fotka jednego z nich wisi na słupie lub w spozywczaku z odpowiednia adnotacja. Ludzie nie lubia wywlekania brudów nawet takich. Quote
Mamuśka_3 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 marra napisał(a):Ręka kieruje myszką na filmik ale głowa mówi "nie oglądaj"-poslucham głowy :( mam dokładnie to samo. Tak samo jak oglądałam filmik o tym jak samozwańczy artysta topił przez dwie minuty kotka w wannie... Quote
toskana Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Witam. Ja nie jestem w stanie oglądać takich filmików. Wystarczy mi sam opis. Niestety myślę, że tym zwyrodnialcom właśnie o rozgłos chodzi. O to żeby jak najwięcej osób podziwiało ich zbrodnie. Jestem przerażona tym co człowiek jest w stanie zrobić drugiej żywej istocie. Brak surowych kar za tego typu zachowanie - to nasz problem. Sąd uzna, że nieduża szkodliwość społeczna czynu i po sprawie. A dla innych to przykład. Quote
Recommended Posts