Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To tego co zrzucił psa z mostu aresztowano...? Uff, musiałam coś przeoczyć.
a tak wgl. to kim trzeba być zeby cos takiego zrobić? Bo chyba nie człowiekiem...

Posted

chi23 napisał(a):
To tego co zrzucił psa z mostu aresztowano...? Uff, musiałam coś przeoczyć.
a tak wgl. to kim trzeba być zeby cos takiego zrobić? Bo chyba nie człowiekiem...

totalnym kretynem- mówiąc łagodnie, bo mnie nasuwają się tylko przekleństwa na usta ..

Posted

Pierwsze co mi się nasunęło po obejrzeniu to jak chorym, zwyrodniałym i nieludzkim trzeba być, żeby wyrządzić taką krzywdę zwierzęciu? Faktycznie brak słów... W sumie dobrze, że ci zwyrodnialcy nakręcają te filmiki, dzięki temu udaje się schwytać choć część z nich (podobnoż że tą dziewuchę też już złapano, grozi jej do 5 tys EUR grzywny).

Posted

eh.. skąd się tacy biorą? wczoraj też na żywo widziałam takie akty odwagi i yneligencji ;/ Idiotka, która kiedyś była ze mną w kslasie została tam na dłużej (ja jestem w 3gim, ona nadal w 1 i na dodatek jest starsza o dwa lata) zaczęła mi na osiedlu kopać kota do góry, najpierw jej powiedziałam z pełnym szacunkiem że ma się stąd wynosić i mnie nie denerwować, to sie kretynka z agresją na mnie rzuciła. Koniec końców płakała i prosiła o to bym jej już dała spokój, a na "moim" chodniku jest kępa jej okropnych włosów. Wiem jestem podła, ale ładnie ją poprosiłam, żeby przestała, to mogła korzystać z okazji a nie próbować mi wywalić w twarz. Skąd się tacy biorą?

PS: ja tak naprawdę jestem pacyfistką, ale w tamtym momencie to kopanie kota i późniejsza próba uderzenia MNIE mnie sprowokowały na tyle, by pokazać jej co o niej myślę. Nie będzie mnie jakaś ladacznica po twarzy biła, bo myśli że jak jestem chuchro to można m przywalić.

Posted

HelloKally napisał(a):
eh.. skąd się tacy biorą? wczoraj też na żywo widziałam takie akty odwagi i yneligencji ;/ Idiotka, która kiedyś była ze mną w kslasie została tam na dłużej (ja jestem w 3gim, ona nadal w 1 i na dodatek jest starsza o dwa lata) zaczęła mi na osiedlu kopać kota do góry, najpierw jej powiedziałam z pełnym szacunkiem że ma się stąd wynosić i mnie nie denerwować, to sie kretynka z agresją na mnie rzuciła. Koniec końców płakała i prosiła o to bym jej już dała spokój, a na "moim" chodniku jest kępa jej okropnych włosów. Wiem jestem podła, ale ładnie ją poprosiłam, żeby przestała, to mogła korzystać z okazji a nie próbować mi wywalić w twarz. Skąd się tacy biorą?

PS: ja tak naprawdę jestem pacyfistką, ale w tamtym momencie to kopanie kota i późniejsza próba uderzenia MNIE mnie sprowokowały na tyle, by pokazać jej co o niej myślę. Nie będzie mnie jakaś ladacznica po twarzy biła, bo myśli że jak jestem chuchro to można m przywalić.

Pewnie ją z buszu przysłali bo mieli dosyć takiej małpy i teraz sobie kota chciała upolowac na obiad, bo nienauczona zeby do spozywczaka pójśc...;)

Posted

CarolineS napisał(a):
............ Danych osobowych prawdziwego sprawcy policja nie ujawnia.

I tego nie rozumiem, dlaczego takich zwyrodnialców chroni prawo ? Ja bym ich zdjęcia z opisem czynu rozwiesiła na każdym słupie w mieście i na wsi. Byłoby to myślę bardziej skuteczne niż kary grzywny czy 3 miesięczne areszty z wiktem i opierunkiem.

Posted

ewtos napisał(a):
I tego nie rozumiem, dlaczego takich zwyrodnialców chroni prawo ? Ja bym ich zdjęcia z opisem czynu rozwiesiła na każdym słupie w mieście i na wsi. Byłoby to myślę bardziej skuteczne niż kary grzywny czy 3 miesięczne areszty z wiktem i opierunkiem.

Zgadzam sie, bo jaki to wstyd dla rodziny gdy fotka jednego z nich wisi na słupie lub w spozywczaku z odpowiednia adnotacja. Ludzie nie lubia wywlekania brudów nawet takich.

Posted

marra napisał(a):
Ręka kieruje myszką na filmik ale głowa mówi "nie oglądaj"-poslucham głowy :(

mam dokładnie to samo. Tak samo jak oglądałam filmik o tym jak samozwańczy artysta topił przez dwie minuty kotka w wannie...

Posted

Witam. Ja nie jestem w stanie oglądać takich filmików. Wystarczy mi sam opis. Niestety myślę, że tym zwyrodnialcom właśnie o rozgłos chodzi. O to żeby jak najwięcej osób podziwiało ich zbrodnie. Jestem przerażona tym co człowiek jest w stanie zrobić drugiej żywej istocie. Brak surowych kar za tego typu zachowanie - to nasz problem. Sąd uzna, że nieduża szkodliwość społeczna czynu i po sprawie. A dla innych to przykład.