Asiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 No, przynajmniej napatrzyłam się na psice... pzdr. Quote
Tilia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 haloo :) Imanca znalazłam Cię :) wrzucisz jakieś fotki z Wilanowa? ja się niedługo po tamtym spacerku rozłożyłam, od kilku dni oglądam spacerki wyłącznie na fotkach... pozdrawiam Karolina, Szare, Szczota i Guapa :) Quote
Imanca Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Tilia']haloo :) Imanca znalazłam Cię :) wrzucisz jakieś fotki z Wilanowa? ja się niedługo po tamtym spacerku rozłożyłam, od kilku dni oglądam spacerki wyłącznie na fotkach... pozdrawiam Karolina, Szare, Szczota i Guapa :) Wrzucę, wrzucę jeszcze dziś. Tylko muszę fotki do porządku doprowadzić. W zasadzie to ja teraz się rozkładam niestety. To się przenosi przez dogo :shake: Dlatego wracam do łóżka z ciepłą herbatą z cytryną i miodem. Wieczorem zajmę się zaległościami :) Quote
Jupi Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Hej dopiero teraz udało mi się znaleźć Waszą galerie:oops: zawsze klikałam w banerek i przechodziłam na stronę hodowli, nie zauważyłam wcześniej że pod banerkiem jest odnośnik do galerii:oops: ale już wiem:p :multi: i zaraz odobię zaległości:lol: Pozdrawiam Quote
sylrwia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Imanca może zrób sobie baner pół na pół. Tak aby połowa dotyczyła strony Grety a druga połowa galerii Nelci i Atenki.;) Quote
Imanca Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Hej dopiero teraz udało mi się znaleźć Waszą galerie:oops: zawsze klikałam w banerek i przechodziłam na stronę hodowli, nie zauważyłam wcześniej że pod banerkiem jest odnośnik do galerii:oops: ale już wiem:p :multi: i zaraz odobię zaległości:lol: Pozdrawiam Cieszę się, że nas odnalazłaś :D [quote name='sylrwia']Imanca może zrób sobie baner pół na pół. Tak aby połowa dotyczyła strony Grety a druga połowa galerii Nelci i Atenki.;) A myślisz, że mi się chce? Jeszcze się na mnie nie poznałaś? Leniem jestem okropnym, żeby banery robić nowe :oops: Quote
sylrwia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Imanca']A myślisz, że mi się chce? Jeszcze się na mnie nie poznałaś? Leniem jestem okropnym, żeby banery robić nowe :oops: Ale bedziecie bardzije odnajdywalne :) Quote
Imanca Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='sylrwia']Ale bedziecie bardzije odnajdywalne :) Eeee tam odnajdywalne. Jak ktoś zaparty jak Jupi, to w końcu dotrze. Moje lenistwo wygrywa :eviltong: Quote
Jupi Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Jupi']o i kolejna labkowa galeria:lol: ucałuj sunie w ten mokry nosek:lol: na pewno twoja blondyneczka by sie spodobała mojemu czarnemu przystojniakowi:evil_lol: zapraszam do nas do galerii nawet znalazłam dowód na swój slad w galerii, czyli ja tu byłam:cool3: :evil_lol: :lol: Quote
Jupi Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 taaa, skąd ja to znam , trzeba uratowac każdego kijka z wody:evil_lol: pełna synchronizacja:evil_lol: :lol: uwielbiam zmarszczki:loveu: kolega dog przesliczny, super umaszczenie:loveu: uwielbiam wielopsiowe spotkanka:lol: Quote
sylrwia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Jest juz stawka na katowice;) ale nie ma ani Bogara ani Artemis:cool1: Quote
Imanca Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Dziś od rana miałam pracowity dzień. Po nocy z gorączką. Pojechaliśmy odebrać uzbierane jedzonko dla schroniska. Dzieciaki ze szkoły siostrzenicy uzbierali jedzonka na zapakowanie tylnych siedzeń samochodu i jeszcze bagażnika (nie pełnego) :multi::multi::multi: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Od razu przewieźliśmy do Fundacji, gdzie na jedzonko czekali podopieczni. Oczywiście wszystko trzeba posegregować, pooglądać co dla jakich piesków, ale psiaki się doczekają :) A zbiórka wciąż trwa, więc mam nadzieję, że dzieci przywiozą drugie tyle dla psiaków, które nie mają domku. Jupi jasne, że u nas byłaś. Gaudi jest rzeczywiście prześlicznym dogiem i to umaszczenie najbardziej mi się podoba :) A Neli ratuje wszystkie kijki, kijaszki, kłody, patyki i powalone drzewa też :evil_lol: Atenka na zdjęciu ze zmarchami miała 4 miesiące:loveu: I potrafią się bardziej synchronizować. Potem wkleję dowód jak znajdę :) Sylrwia jestem bardzo zaskoczona, że nie ma Artemis i Bogara, ale to jest "skrócony katalog przedwystawowy", więc może jeszcze się pojawią. Różnie bywa :roll: Teraz wybaczcie, ale idę spać z moją rosnącą temperaturą :sleeping: Quote
sylrwia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Imanca napisał(a):Sylrwia jestem bardzo zaskoczona, że nie ma Artemis i Bogara, ale to jest "skrócony katalog przedwystawowy", więc może jeszcze się pojawią. Różnie bywa :roll: Skrócony czyli bez danych typu data urodzneia, nr rodowodu, dane właściciela.;) Zwróc uwagę, że ostatni chart - wilczarz ma 3500 numer. No chyba, ze pojawią sie tak jak na światówce pojawiły się dwie suki węgierki nie uwzględnione w katalogu z numerami wypisanymi ręcznie. Quote
Imanca Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Ja się nie znam ;), ale jedno wiem - tam mają "troszkę" zamieszania. Wpisałam się parę miesięcy temu na sekretarza/ gospodarza ringu w sobotę i niedzielę. Koleżanka tylko na sobotę. Napisałam, że w sobotę tylko i wyłącznie labrador retriever i nic innego, bo inaczej nie będę siedzieć na ringu. Teraz wyszło przypadkiem, że ja się na rasy nie zapisywałam (tak twierdzą) a koleżanka jest na piątek wpisana zamiast soboty. Powiedziałam, że na niedzielę owszem nie wybrałam rasy, ale sobota tylko labrador. Wtedy wpisali mnie na ring labrador retriever kl. szczeniąt sztuk 8! i do tego golden kl.szczeniąt i jamniki i coś tam jeszcze. Mówię, że labrador owszem ma być sędziowany z goldenem w klasie szczeniąt, ale sędzina co jest do nich przypisana sędziuje w sobotę też pinczery i czarny terier rosyjski. Poza tym nie chce na ringu z jamnikami być, tylko labradorami. I ja chcę być z klasą młodzieży, albo w ringu z klasami bez szczeniąt i młodzieży. Sędziują je: Gianercole MENTASTI (Włochy) kl. młodzieży i Denis KUZELJ (bez kl. szzeniąt i młodzieży). Jak byk w rozpisce dwóch sędziów, ale mi powiedziano całkiem co innego. W zasadzie nie ogarnęli, że mają 3 sędziów przypisanych do labradorów. Krótki wniosek - jak się coś pojawi w katalogu, to się nie zdziwię :eviltong: Quote
Imanca Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 To zaczynam maraton zdjęć. Na początek zaległa Nelutka. Atena duch. Quote
Asiaczek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Jakie różne tła porobiłaś, zdolna z Ciebie fotografka...:lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Imanca napisał(a):I moje numerro 1! To jest zadziwiające, że one nie przygryza sobie teog jezyka we śnie;) Quote
Asiaczek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 A co, Fortek też takwywala jęzorek podczas snu? pzdr. Quote
sylrwia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Asiaczek napisał(a):A co, Fortek też takwywala jęzorek podczas snu? pzdr. Nie Fortek najczęściej śpi na plecach z jajkami u góry wiec jezyk samowolnie trzyma sie srodka paszczy. Ale Sasiad bardzo czesto z jezykiem na wierzchu spi.:loveu: A Imanca podpuściła mnie duża ilościa zdjęc i chyba poszła spac:mad: Quote
Asiaczek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Imanca, Kobieto, zaszalałaś !!! Tyle zdjęć w jeden dzień... nonono... Zdolna bestia z Ciebie! Pzdr. Quote
Recommended Posts