Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haloo :)
Imanca znalazłam Cię :) wrzucisz jakieś fotki z Wilanowa? ja się niedługo po tamtym spacerku rozłożyłam, od kilku dni oglądam spacerki wyłącznie na fotkach...

pozdrawiam
Karolina, Szare, Szczota i Guapa :)

Posted

[quote name='Tilia']haloo :)
Imanca znalazłam Cię :) wrzucisz jakieś fotki z Wilanowa? ja się niedługo po tamtym spacerku rozłożyłam, od kilku dni oglądam spacerki wyłącznie na fotkach...

pozdrawiam
Karolina, Szare, Szczota i Guapa :)

Wrzucę, wrzucę jeszcze dziś. Tylko muszę fotki do porządku doprowadzić.
W zasadzie to ja teraz się rozkładam niestety. To się przenosi przez dogo :shake:
Dlatego wracam do łóżka z ciepłą herbatą z cytryną i miodem. Wieczorem zajmę się zaległościami :)

Posted

Hej dopiero teraz udało mi się znaleźć Waszą galerie:oops:
zawsze klikałam w banerek i przechodziłam na stronę hodowli, nie zauważyłam wcześniej że pod banerkiem jest odnośnik do galerii:oops:
ale już wiem:p :multi: i zaraz odobię zaległości:lol:
Pozdrawiam

Posted

Hej dopiero teraz udało mi się znaleźć Waszą galerie:oops:
zawsze klikałam w banerek i przechodziłam na stronę hodowli, nie zauważyłam wcześniej że pod banerkiem jest odnośnik do galerii:oops:
ale już wiem:p :multi: i zaraz odobię zaległości:lol:
Pozdrawiam

Cieszę się, że nas odnalazłaś :D

[quote name='sylrwia']Imanca może zrób sobie baner pół na pół. Tak aby połowa dotyczyła strony Grety a druga połowa galerii Nelci i Atenki.;)

A myślisz, że mi się chce? Jeszcze się na mnie nie poznałaś? Leniem jestem okropnym, żeby banery robić nowe :oops:

Posted

[quote name='Imanca']A myślisz, że mi się chce? Jeszcze się na mnie nie poznałaś? Leniem jestem okropnym, żeby banery robić nowe :oops:
Ale bedziecie bardzije odnajdywalne :)

Posted

[quote name='sylrwia']Ale bedziecie bardzije odnajdywalne :)

Eeee tam odnajdywalne. Jak ktoś zaparty jak Jupi, to w końcu dotrze.
Moje lenistwo wygrywa :eviltong:

Posted

[quote name='Jupi']o i kolejna labkowa galeria:lol:

ucałuj sunie w ten mokry nosek:lol:
na pewno twoja blondyneczka by sie spodobała mojemu czarnemu przystojniakowi:evil_lol:
zapraszam do nas do galerii

nawet znalazłam dowód na swój slad w galerii, czyli ja tu byłam:cool3: :evil_lol: :lol:

Posted

taaa, skąd ja to znam , trzeba uratowac każdego kijka z wody:evil_lol:

pełna synchronizacja:evil_lol: :lol:

uwielbiam zmarszczki:loveu:

kolega dog przesliczny, super umaszczenie:loveu:

uwielbiam wielopsiowe spotkanka:lol:

Posted

Dziś od rana miałam pracowity dzień. Po nocy z gorączką.
Pojechaliśmy odebrać uzbierane jedzonko dla schroniska. Dzieciaki ze szkoły siostrzenicy uzbierali jedzonka na zapakowanie tylnych siedzeń samochodu i jeszcze bagażnika (nie pełnego) :multi::multi::multi:
:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Od razu przewieźliśmy do Fundacji, gdzie na jedzonko czekali podopieczni. Oczywiście wszystko trzeba posegregować, pooglądać co dla jakich piesków, ale psiaki się doczekają :)
A zbiórka wciąż trwa, więc mam nadzieję, że dzieci przywiozą drugie tyle dla psiaków, które nie mają domku.

Jupi jasne, że u nas byłaś. Gaudi jest rzeczywiście prześlicznym dogiem i to umaszczenie najbardziej mi się podoba :) A Neli ratuje wszystkie kijki, kijaszki, kłody, patyki i powalone drzewa też :evil_lol: Atenka na zdjęciu ze zmarchami miała 4 miesiące:loveu: I potrafią się bardziej synchronizować. Potem wkleję dowód jak znajdę :)

Sylrwia jestem bardzo zaskoczona, że nie ma Artemis i Bogara, ale to jest "skrócony katalog przedwystawowy", więc może jeszcze się pojawią. Różnie bywa :roll:

Teraz wybaczcie, ale idę spać z moją rosnącą temperaturą
:sleeping:

Posted

Imanca napisał(a):
Sylrwia jestem bardzo zaskoczona, że nie ma Artemis i Bogara, ale to jest "skrócony katalog przedwystawowy", więc może jeszcze się pojawią. Różnie bywa :roll:

Skrócony czyli bez danych typu data urodzneia, nr rodowodu, dane właściciela.;)
Zwróc uwagę, że ostatni chart - wilczarz ma 3500 numer. No chyba, ze pojawią sie tak jak na światówce pojawiły się dwie suki węgierki nie uwzględnione w katalogu z numerami wypisanymi ręcznie.

Posted

Ja się nie znam ;), ale jedno wiem - tam mają "troszkę" zamieszania.
Wpisałam się parę miesięcy temu na sekretarza/ gospodarza ringu w sobotę i niedzielę. Koleżanka tylko na sobotę. Napisałam, że w sobotę tylko i wyłącznie labrador retriever i nic innego, bo inaczej nie będę siedzieć na ringu.
Teraz wyszło przypadkiem, że ja się na rasy nie zapisywałam (tak twierdzą) a koleżanka jest na piątek wpisana zamiast soboty. Powiedziałam, że na niedzielę owszem nie wybrałam rasy, ale sobota tylko labrador. Wtedy wpisali mnie na ring labrador retriever kl. szczeniąt sztuk 8! i do tego golden kl.szczeniąt i jamniki i coś tam jeszcze. Mówię, że labrador owszem ma być sędziowany z goldenem w klasie szczeniąt, ale sędzina co jest do nich przypisana sędziuje w sobotę też pinczery i czarny terier rosyjski.
Poza tym nie chce na ringu z jamnikami być, tylko labradorami. I ja chcę być z klasą młodzieży, albo w ringu z klasami bez szczeniąt i młodzieży.
Sędziują je: Gianercole MENTASTI (Włochy) kl. młodzieży i Denis KUZELJ (bez kl. szzeniąt i młodzieży). Jak byk w rozpisce dwóch sędziów, ale mi powiedziano całkiem co innego. W zasadzie nie ogarnęli, że mają 3 sędziów przypisanych do labradorów.

Krótki wniosek - jak się coś pojawi w katalogu, to się nie zdziwię :eviltong:

Posted

Asiaczek napisał(a):
A co, Fortek też takwywala jęzorek podczas snu?
pzdr.

Nie Fortek najczęściej śpi na plecach z jajkami u góry wiec jezyk samowolnie trzyma sie srodka paszczy. Ale Sasiad bardzo czesto z jezykiem na wierzchu spi.:loveu:
A Imanca podpuściła mnie duża ilościa zdjęc i chyba poszła spac:mad: