Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łóżko to też najlepszy plac zabaw. Większość z nich urządzamy sobie właśnie na "posłaniu" pańci i pana :evil_lol:

Bez zabawki też można się dobrze bawić! Albo Nelce podlizać.

Młoda podziwiaj!

Okaż swą uległość!

Jako, że Cię lubię to w geście uległości możesz mi wylizać fafle!

No co? My nic nie robimy!

Patrz - znowu nas sprawdza...

Przyszła pańcia, to trzeba trochę pozorów postwarzać, że jesteśmy spokojne dziewczyny.

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A bo ja na śmierć zapomniałam o czacie na wyżłach. Mi takie rzeczy trzeba przypominać na gg, albo smsem, to wejdę wtedy :oops: Bo ze mnie gapa jest :oops:

Dziś na Polach Mokotowskich przyszły dwa węgry - suczka i chłopiec. Spotkaliśmy ich przez czysty przypadek, oni byli umówieni...

A Neli z Atenką się świetnie dogadują, to właśnie świetny duet myśliwskich, aktywnych, żywych, energicznych psów. Nie wiem, jakie masz wyobrażenie o labach, ale ja bym ani jednej nie wymieniła :loveu: No i w końcu dołączy do Atenki i Nelki kiedyś ta czarna labradorka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Imanca']Dziś na Polach Mokotowskich przyszły dwa węgry - suczka i chłopiec. Spotkaliśmy ich przez czysty przypadek, oni byli umówieni...

A jak się te psiaki nazywały??

Posted

sylrwia napisał(a):
Pytam się bo po ostanim spotkaniu Forysia ze Skiperem (labek forumowej Pagaj) Skiper zaczal kulec i mial zgrubienie na stawie i sie teraz kuruja.:roll:

Ja tu nie będę na głos mówić, co Fortek robił z biednym Skiperem :eviltong: Nic dziwnego, że biedak choruje...

Posted

Byłam dziś z siostrzenicą i lubym w kinie - CinemaPark. Jest tam 6 sal - sala inspiracji, wyobraźni, muzyki, 3D, innowacji i ruchu :)
Poszczególne sale są róźnie fajne :D

My byliśmy na temacie "Wszystko o człowieku".
W sali inspiracji opowiadali o nastolatku, co samotnie opłynął świat i spełniał swoje marzenie.
W sali wyobraźni gasną światła i wszystko musimy sobie wyobrazić - przyznam, że ta sala najmniej mi się podobała. Dokładniej rzecz ujmując jak na początku zamknęłam oczy to "troszkę" przynudzali i ... obudziłam się jak kończyli. Najśmieszniejsze jest to, że nie tylko ja spałam i luby, ale również moja siostrzenica :evil_lol:
W sali muzyki był pokaz laserów itd. itp.
W sali 3D dostaliśmy okulary jak w IMAXie i trójwymiarowo oglądaliśmy tajniki ludzkiego ciała (do odbytu nie chcieli lecieć!!!) :evil_lol:
No i w reszcie do czego dążę - w sali innowacji dają specjalne piloty i robią quiz. Sala jest podzielona na dwie drużyny i każdy z osobna ma swój numer indywidualny gracza. Co jakiś czas (co ileś serii pytań) pokazują ranking indywidualny - 3 pierwsze miejsca. Wynik drużynowy jest cały czas pokazany :)
Pani obiecała, że osoby z lokatami dostaną upominek, więc zaczęłam prosić lubego, żeby dla mnie coś wygrał (w jego urodziny:diabloti:). Mam wysokie mniemanie o lubym, więc wiedziałam, że jeśli ktoś ma wygrać to on :loveu: Moja siostrzenica oczywiście nie w ciemie bita, ale wygrywałaby dla siebie :)
I teraz uważajcie - po kilku seriach okazało się, że jestem ja osobiście na 2 miejscu (nie wchodząc w szczegóły jak do tego doszło). Wiedziałam, że nie mogę zepsuć żadnego pytania, żeby miejsce utrzymać. Współdziałaliśmy razem z lubym i siostrzenicą i po ostatniej serii okazało się, że na 3 miejscu jest gracz numer 9 - mój ukochany :loveu: Na drugim miejscu już nie pamiętam. I wtedy już wiedziałam, że odpowiedziałam na wszystkie pytania dobrze od ostatniego rankingu i skoro luby wszedł na 3 miejsce to znaczy, że ja wygrałam i zajęłam I miejsce (gracz z numerem 66)
:multi:Moja siostrzenica przejęłaby drugie, gdyby się dziecku guziki nie myliły:roll: Ale na wieść, że ja wygrałam zaczęła prosić -Justa podzielisz się wygraną, no podzielisz, no proszę...:cool3: No ba -jasne, że się podzielę tylko mi ją dajcie :razz:
Pani poprosiła na środek miejsce 3 i 2 i dała im dyplom. Pomyślałam sobie, że pewnie za 1 miejsce będzie coś więcej. Pani poprosiła miejsce 1 i ja zeszłam uradowana i dostałam dyplom i
...wpinkę-plakietkę z napisem "Zwycięzca interaktywnej akademii" - nawet nie wiecie jaką miałam minę. Ja to chociaż na cuksy liczyłam :-o Ale oczywiście satysfakcja pozostała i teraz uważamy się za geniuszy haha :diabloti: No i dostałam oklaski od całej grupy :evil_lol:
W sali ruchu było najfajniej - to ultrakrótki komentarz.

Jutro wkleję Wam zdjęcie za moje osiągnięcie intelektualne z dziś, czyli cudną wpinkę :evil_lol:
I jutro też zdjęcia Atenki i Nelutki.
I cobyście wiedziały, że warto nas odwiedzać jutro zdjęcia babeczek, które z siostrzenicą upiekłyśmy dla lubego na urodziny, babeczek, które upiekłam z rozpędu i ze spacerku psiego, na którym byłyśmy w sobotę.

Ps. Sylrwia ja w życiu nie mam pojęcia jak się nazywały oba te węgry - chłopak napewno Hex, ale dziewczyna:oops: wstyd się przyznać, ale zabij mnie a nie przypomnę sobię. Napiszę do nich maila po zdjęcia, to zapytam o imię suńki:oops:
No i strach się bać, co Foryś robił biednemu, młodemu, niewinnemu labkowi :roll:

Posted

[quote name='Imanca']
Ps. Sylrwia ja w życiu nie mam pojęcia jak się nazywały oba te węgry - chłopak napewno Hex, ale dziewczyna:oops: wstyd się przyznać, ale zabij mnie a nie przypomnę sobię. Napiszę do nich maila po zdjęcia, to zapytam o imię suńki:oops:
No i strach się bać, co Foryś robił biednemu, młodemu, niewinnemu labkowi :roll:

Jeżeli Hex to chyba jego Pani to Ola:roll: Dowiedz się Justyna więcej. Może uda sie ich ściągnąc na Zlot:razz:

Posted

To na początek babeczki. Te co piekłam z siostrzenicą - na zdjęciu jest tylko samotnica. Te z rozpędu jeszcze do zdjęć zapozowały grupowo :)

Moje cudne odznaczenie za interaktywny quiz w kinie :) Zapomniałam pokazać dyplom...jutro to nadrobię :)

No i teraz specjalnie dla sylrwia zdjęcia z sobotniego spacerku ze spotkanymi węgrami. Atena jest w szeleczkach (tak dla odróżnienia dla niewtajemniczonych) :cool3:

Jutro wstawię resztę zdjęć, tylko je trochę przetrzepię, bo jest ich ze spaceru około 130 :roll: Naprawdę nie wiem, kto tyle zdjęć narobił w 2h...

No i jeszcze zainspirowana galerią Czoko pokażę Wam nasze poszukiwania zimy z polanki. Zdjęcia z wczoraj tj. 4.02.2007r.

Posted

[quote name='Imanca']No i teraz specjalnie dla sylrwia zdjęcia z sobotniego spacerku ze spotkanymi węgrami. Atena jest w szeleczkach (tak dla odróżnienia dla niewtajemniczonych) :cool3:

Super fotki :) Chłopak taki ciemniejszy a dziewucha drobniejsza od Atenki? Czy mi sie tylko wydaje??:razz:
A mnie zaintrygował z tego wszystkiego najbardziej kaganiec w tej chwili:diabloti: Czy to Ty go trzymasz? Poszukuje takiego bo już 2 takie zgubiłam w ciągu 4 miesiecy i jak znowu pojde poprosic o sprowadzenie jego specjalnie dla mnei to kupa kasy zapłace?:cool1:

Posted

[quote name='sylrwia']Super fotki :) Chłopak taki ciemniejszy a dziewucha drobniejsza od Atenki? Czy mi sie tylko wydaje??:razz:
A mnie zaintrygował z tego wszystkiego najbardziej kaganiec w tej chwili:diabloti: Czy to Ty go trzymasz? Poszukuje takiego bo już 2 takie zgubiłam w ciągu 4 miesiecy i jak znowu pojde poprosic o sprowadzenie jego specjalnie dla mnei to kupa kasy zapłace?:cool1:

Chłopak to ten w łańcuszku, a dziewczyna w obróżce czarnej. Dziewucha jest duuuużo większa od Atenki - moja przy niej taka kruszynka drobniutka jest :loveu: Nawet właściciel mi mówił, że moja jeszcze sporo urośnie itd. Ale Atenka po mamusi jest z tych drobniejszych i mam nadzieję, że tak jej zostanie :loveu: Może na zdjęciach tak się wydaje, wcześniej się im nie przygladałam.
Kaganiec nie jest mój, tylko Hexa i oprócz tego nic więcej o nim nie wiem :evil_lol: Mogę zapytać smsem i jak coś to jakoś to załatwimy. Za trochę mniej kasy :diabloti:

Nikt się nie zachwycił moimi babeczkami i moim osiągnięciem intelektualnym :shake:

Posted

Oj to przy okazji na spacerku jak sie znow wybierzecie to zapytasz. Tylko plasikowe są różne a mnie ineteresuje tylko i wyłącznie ze skórzanym tradycyjnym zapięciem, włoski importowany przez firme z Wrocławia.:evil_lol:

Posted

Ja patrzyłam przede wszystkim na babeczki a tak przy okazji - czy mogłabym prosić o przepis?
Węgry były też na spacerze w niedzielę ale bawiły się tylko w swoim gronie chociaż obok nas.

Posted

Zdjęcia bardzo energicznych uroczych psiaków oraz pyszne i umiejętne wkrapienia kulinarne - przepis na gustowną wspaniałą galerię! ;) Skosztowałam - jestem zachwycona!
Dziękuję!
:loveu:

Posted

Bardzo dziękuję - teraz już wiem kiedy myślec o Ati i trzymać kciuki, jeszcze tylko sprawdzę o której Wiola wystawia Novascotia Duck Tolling Retriever z 8 grupy.