revii Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [SIZE=3][SIZE=2]Krajowa Stołeczna Wystawa Psów Rasowych[/SIZE][/SIZE] [U][SIZE=3] sędzia: Elżbieta Augustyniak[/SIZE][/U] [SIZE=3][SIZE=2]ring: 14 godz.: 10.55 [/SIZE][/SIZE][B][COLOR=#0000ff] PSY [/COLOR][/B][B][COLOR=#0000ff]kl.młodzieży[/COLOR] [/B] [B]BUSHI GO Sensakura NEKKIYO GO Shiyo Mokuteki[/B] [B]UNDO Yamamoto[/B] [B][COLOR=#0000ff]kl.pośrednia[/COLOR] [/B] [B]ATARASHII AME Co Ty na To [/B][B][COLOR=#0000ff]kl.otwarta[/COLOR] [/B] [B]AIKUCHI GO Sensakura[/B] [B]ATARI-GO TSUGI Namitori[/B] [B]ATSUDE GO Sensakura[/B] [B][COLOR=#0000ff]SUKI[/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]kl.szczeniąt[/COLOR] [/B] [B]KIMPATSU Halne Wzgórze FCI Kiss Me and Love Me UMI DE SHIROI ARASHI AO [/B] [B][COLOR=#0000ff]kl.młodzieży[/COLOR] [/B] [B]BENIKO Moccaking[/B] [B]BISHOJO GO Sensakura[/B] [B][COLOR=#0000ff]kl.pośrednia[/COLOR] [/B] [B]KANSEI Wielka Fala [/B][B][COLOR=#0000ff]kl.otwarta[/COLOR] [/B] [B]MIDORI Yamamoto YASUMI Migoto Inu (FCI) [/B][B][COLOR=#0000ff]kl.championów[/COLOR] [/B] [B]ANATA Yamamoto[/B] Przypominam, że 11.09 to sobota ;) Quote
Agappe Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 dość duża staweczka, ale ja nie o tym, myśle, że warto zauwazyc, że wystawa w tym roku NIE odbywa się na Gwardii, tylko: Wojskowa Akademia Techniczna - Warszawa, ul. Kartezjusza 1 dodatkowo inne informacje ze strony: UWAGA ! Powiatowy Lekarz Weterynarii informuje, że ze względu na stwierdzoną wściekliznę u zwierzęcia dziko żyjącego w obrębie miast Józefów, Karczew i Otwock (powiat otwocki), psy pochodzące z tego terenu nie mogą brać udziału w Wystawach w Warszawie w dn. 11-12 września b.r. UWAGA ! Na wystawach obowiązuje ZAKAZ rozstawiania namiotów z odciągami oraz zajmujących powierzchnię powyżej 4 m kw. Przestrzeń wydzielona wzdłuż ringów biało-czerwoną taśmą musi pozostać wolna na przejście dla zwiedzających. Quote
Agappe Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 wpadłam tylko wyniki podać.. i dalej do łóżka spać ;) [SIZE=2]Krajowa Stołeczna Wystawa Psów Rasowych sędzia: Elżbieta Augustyniak [SIZE=2]ring: 14 godz.: 10.55 PSY kl.młodzieży BUSHI GO Sensakura - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł. NEKKIYO GO Shiyo Mokuteki - oc.bardzo dobra, lokata III UNDO Yamamoto - oc.doskonała, lokata II kl.pośrednia ATARASHII AME Co Ty na To - oc.doskonała, lokata I kl.otwarta AIKUCHI GO Sensakura - oc.doskonała, lokata III ATARI-GO TSUGI Namitori - oc.doskonała, lokata I, CWC, Zwycięzca ATSUDE GO Sensakura - oc.doskonała, lokata II SUKI kl.szczeniąt KIMPATSU Halne Wzgórze FCI - oc.obiecująca, lokata II Kiss Me and Love Me UMI DE SHIROI ARASHI AO - oc.?, lokata I kl.młodzieży BENIKO Moccaking - oc.doskonała, lokata II BISHOJO GO Sensakura - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., NJwR kl.pośrednia KANSEI Wielka Fala - oc.doskonała, lokata I kl.otwarta MIDORI Yamamoto - oc.bardzo dobra, lokata I YASUMI Migoto Inu (FCI) - oc.??, lokata II kl.championów ANATA Yamamoto - oc.doskonała, lokata I, CWC, Zwycięzca, Zw.Rasy i tym samym zakończyłyśmy wystawianie się w klasie championów.. na finały zostawać mi sie nie chciało - śpiącae (obie z Anatą) i przeziębiona(ja).. sędzina dużą wagę przykładała do kondycji wystawowej (włosowej) psa - stąd w głównej mierze te niektóre bdb i brak cwc Quote
INU Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Daria, ucałuj koniecznie Anatkę w nosek za zakończenie występów w championach w tak pięknym stylu :-) Quote
Angelika_Roser Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Gratulacje dla zwycięzców ! :multi::loveu: A fotorelacja będzie?[/FONT] Quote
Agappe Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='INU']Daria, ucałuj koniecznie Anatkę w nosek za zakończenie występów w championach w tak pięknym stylu :-) Anatka ucałowana leży pod moimi nogami ;) [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Gratulacje dla zwycięzców ! :multi::loveu: A fotorelacja będzie?[/FONT] dziękuja.. zdjęć czysto z mojej strony nie bedzie, bo rodzice zabrali ze sobą oba aparaty, a mój naczelny fotograf (Taishi) nie mogła przyjechać, ale Asiaczek na moją prośbę robiła jakieś zdjęcia i ma mi przesłać, to wstawie na razie tylko śliczna panienka Quote
Akitakiss Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='Agappe']wpadłam tylko wyniki podać.. i dalej do łóżka spać ;) [SIZE=2]Krajowa Stołeczna Wystawa Psów Rasowych sędzia: Elżbieta Augustyniak [SIZE=2]ring: 14 godz.: 10.55 PSY kl.młodzieży BUSHI GO Sensakura - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł. NEKKIYO GO Shiyo Mokuteki - oc.bardzo dobra, lokata III UNDO Yamamoto - oc.doskonała, lokata II kl.pośrednia ATARASHII AME Co Ty na To - oc.doskonała, lokata I kl.otwarta AIKUCHI GO Sensakura - oc.doskonała, lokata III ATARI-GO TSUGI Namitori - oc.doskonała, lokata I, CWC, Zwycięzca ATSUDE GO Sensakura - oc.doskonała, lokata II SUKI kl.szczeniąt KIMPATSU Halne Wzgórze FCI - oc.obiecująca, lokata II Kiss Me and Love Me UMI DE SHIROI ARASHI AO - oc.wybitnie obiecujaca , lokata I kl.młodzieży BENIKO Moccaking - oc.doskonała, lokata II BISHOJO GO Sensakura - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., NJwR kl.pośrednia KANSEI Wielka Fala - oc.doskonała, lokata I kl.otwarta MIDORI Yamamoto - oc.bardzo dobra, lokata I YASUMI Migoto Inu (FCI) - oc.??, lokata II kl.championów ANATA Yamamoto - oc.doskonała, lokata I, CWC, Zwycięzca, Zw.Rasy i tym samym zakończyłyśmy wystawianie się w klasie championów.. na finały zostawać mi sie nie chciało - śpiącae (obie z Anatą) i przeziębiona(ja).. sędzina dużą wagę przykładała do kondycji wystawowej (włosowej) psa - stąd w głównej mierze te niektóre bdb i brak cwc poprawiłam umi Quote
Shirai - Koki Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Daria gratulacje dla Anatki i dla Ciebie juz bylo pisane fajne zakonczenie wystaw w klasie championow poprostu z klasa he he Quote
Recommended Posts