Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki kochane na Suzi / ta młodsza/ jest chetna dogomanka. Czekamy na wizyte p.adopcyjna. Sissi trzeba ogloszeń.
Moj komputer działa na los szczęścia i wyłącza sie nagle i niespodziewanie. I mam problem z zaglądaniem na Dogo no i z ogłoszeniami.

A kiedy one miały być strzyżone?

Posted

kurde... one nie powinny być rozdzielone... ja wiem, że to trudne, ale jeśli dajmy na to Sisi jest matką Suzi to będzie im baaardzo cięzko gdy się je rozdzieli.
Ja wiem jak jest z moimi dziewczynami, gdzie jedna tam i druga, one się nigdy nie rozdzielają...

Posted

Ja też uważam że nie powinno się ich rozdzielać... na pewno by za sobą tęskniły.
lepiej żeby zostały w schronisku parę dni dłużej ale żeby znaleźć im taki domek żeby mogły zostać razem, tym bardziej że najpierw pójdzie ta ładniejsza i zdrowsza a potem ta po operacji zostanie i będzie problem bo schronisko nie będzie stać na droga karmę. NIE rozdzielajcie suczek!!

Posted

Pani, która dzwoniła do Shanti wcześniej zainteresowana adopcją pisała mi, że wpłaciła jakiś grosik dla suniek - przydałoby się info ile jeszcze brakuje, jaką karmę chcecie kupić - czy rozważałyście Trovet który wklejałam?