Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokładnie to zapomniał odwołać spotkanie, odwołał jak zadzwoniłam, z pytaniem dlaczego go nie ma. Po tej rozmowie już mi się nie chce z nim gadać. Chyba jednak mu nie zależy.

Posted

shanti napisał(a):
Dokładnie to zapomniał odwołać spotkanie, odwołał jak zadzwoniłam, z pytaniem dlaczego go nie ma. Po tej rozmowie już mi się nie chce z nim gadać. Chyba jednak mu nie zależy.

ja pier**** nie mam już słów do ludzi... :shake: kretyn...

Posted

Co za ludzie?! rasowej, ułożonej, młodej, zdrowej... a jak sie troche zestarzej, zachoruje, zbrzydnie to do "śmieci" tak ?! :angryy:

ale, ale, ja nie o tym chciałam....

rrajciu, jak mi się to zdjęcie podoba!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:

[quote name='alina71']

Posted

Nie zgadłaś. ;) Suzi grzeczniejsza.
Zawsze przyjdzie jak sie woła, nie wrzeszczy, nie zlości się, potrafi pól dnia przeleżeć na kocu, że czlowiek zapomina, że istnieje.
Za to młody daje w kość. Skutki mojej nadopiekuńczości. Co jest wynikiem posiadania dziecka po sporych przejściach i chęci uchylenia mu nieba.
Dziś miałam ochote go udusić. A ona poszła spać do niego. Normalnie złoty pies.

Posted

alina71 napisał(a):
Dziś miałam ochote go udusić. A ona poszła spać do niego. Normalnie złoty pies.

:hmmmm: czy ja dobrze widzę? tak! postęp widzę! postęp!

alina71 napisał(a):
Nie istnieje też dla niej dziecko. Tzn akceptuje go, ani odcienia wrogości nei wykazała nawet jak młody 3 raz z rzędu prosi o łape czy podciska jej ciasteczka. Ale chyba towarzyszem zabaw małych ludzików nie będzie.

:evil_lol:

na małego kumpla nakrzyczano więc trzeba było go pocieszyć :lol: złoty pies :loveu:

Posted

MImo, że mały kumpel ją tuli 100 razy dziennie, prosi non stop o łape i inne czułości uprawia to i tak z nim śpi. A nad ranem jak dwunożne wgramoli się do mojego łóżka to czarne drepcze za nim i leży albo w nogach a jeśli zajęte przez koty to na pufie obok łóżka. Spore zagęszczenie mamy w sypialni w nocy. ;)
Niestety duży wciąż nieubłagany.

Posted

Mój TZ ciągle mówił, że za dużo psów w domu i że Mikusia to mogłaby iść do adopcji. A ja go biorę na litość, kto weźmie taką starą, szczekliwą sukę, która popuszcza mocz i w dodatku zaczyna śmierdzieć jak skunksik (problemy z gruczołami okołoodbytowymi). Mówię że ciągle ją ogłaszam i zero odzewu :evil_lol: Mówię że jak chce to odwiozę ją do schroniska, ale jednocześnie roztaczam wizję biednej starej Mikusi marznącej w zimnej budzie, trzęsącej się ze strachu i ostatecznie zagryzanej przez inne, większe suki. Chyba opowiadam sugestywnie, bo Mikusia jak u nas siedziała, tak siedzi dalej :evil_lol:

Posted

Już odpisuję. Dogo mi muli, albo co bardziej prawdopodobne laptop. Napisać posta to koszmar. :roll:

Potwierdzam że wpłynęła kaska dla Suzi w kwocie 22,50 z bazarku. Proponowałam Alinie choćby częsciowy zwrot za weta i leczenie, bo na razie oficjalnie jest DT, ale odmówiła, więc kaska leży i czeka co dalej. Może będzie potrzebny transport. Albo macie inne propozycje?

Dziękuję LeCoyotte i przepraszam. Myślałam że o tym napisałam, a ja tylko rozmawiałam o tym z Aliną. :roll:

Posted

Młodej chyba któraś karma nie podeszła bo od rana ma biegunke. Odstawiłam już jedzenie, zostawiłam wode. Biegam z nią co chwile na dwór. Jak wrócą dziewczyny do biura to chyba skocze do weta. Kupiłam już kurczaka i marchewke.
Alarm odwołany, jedna karma do kosza. Ale ryżyk z kurczaczkiem będzie.

Posted

Suzi ma dom. Fajny.
U mojej koleżanki. To spokojna miła rodzina. Dwoje większych dzieci niż mój młody.
Od dłuższego czasu myśleli o psie, Basia zakochała się w Suzi. Dzieci do szkoły nie chciały iść tak czekały. Koleżanka pracuje u mojej siostry ich dzieci razem chodzą do szkoły, ja z Basią kiedyś pracowałam. I jej siostrą i mamą. To porządni ludzie. Przekazałam jej dużo o Suzi, ona pytala, dzwoniła jeszcze, ja też.
Zryczałam się jak nie wiem co, moje dziecko też. Ale nei ja tu ważna. Ważne, że ona będzie w dobrych rękach.