Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wujek & ciocia napisał(a):
przelałem 25 zł, póki co więcej nie mogę ....

ale będę śledził nadal wątek i w miarę możliwości pomogę :)

Mysza2 napisał(a):
przelałam 20 zł , też więcej nie mogę, będę zaglądać. :)

Dziękuję bardzo

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wkleję miniaturki zdjęć szczeniaków, bo zdjęcia są za duże, a chwilowo nie mam czasu ich zmniejszyć. Klikacie na miniaturkę i przechodzicie do dużych :)
1. Piesek - nazwany przez tego pana Czoperek

Posted

Czyli zostały jeszcze 5 suczek w tym ta wygłodzona, której chyba trzeba najszybciej pomóc, 1 piesek (ojciec szczeniaków) taki trochę chyba szorściak (nie wiem czy duży czy mały) i szczeniaki jakieś jeszcze też ?

Posted

kikou napisał(a):
mam z 10-12 kg karmy, której moje starowinki nie trawią dobrze ale dla dorosłych, młodych piesków by sie nadała,
prosze o adres na pw to wyślę paczke

Kikou to w końcu nie sprzedałaś tej karmy ???

Posted

tę oryginalnie zapakowaną sprzedałam ale mam jeszcze otwarty worek....
cholera zawsze kupuje hurtowo...wiec jak zakup jest nietrafiony to już po całości... ;)

Posted

wtatara napisał(a):
poczekam z wysyłką koców troszeczkę. Mam w domu kilka ale koło mnie sprzedają koce 2 zł za kg. to jak cos jeszcze dokupię to wyslę wiecej

Dobrze :)

Dogo07 napisał(a):
Czyli zostały jeszcze 5 suczek w tym ta wygłodzona, której chyba trzeba najszybciej pomóc, 1 piesek (ojciec szczeniaków) taki trochę chyba szorściak (nie wiem czy duży czy mały) i szczeniaki jakieś jeszcze też ?

Pies ten ojciec też został zabrany adoptowany, on ma zaćmę. Zabrany by nie dopuszczać do dalszego rozmnożenia zwierząt. Zostały jeszcze na miejscu 2 szczeniaki 2 zabrałyśmy

kikou napisał(a):
mam z 10-12 kg karmy, której moje starowinki nie trawią dobrze ale dla dorosłych, młodych piesków by sie nadała,
prosze o adres na pw to wyślę paczke

Dziękuję bardzo już wysłałam

nika28 napisał(a):
Shani, rozumiem że zostały zabrane tylko 2 szczeniaki ?
A co z pozostałą 2 ?
Też miał być dla nich DT, co się stało ? :(

Miała je wziąć ta Pani, która wzięła te dwa szczeniaki. Tyle, że tak ona ma 3 psy swoje, 2 koty swoje + 2 szczeniaki w łazience(te nasze)
jakby wzięła kolejne dwa to nie miałaby się jak ruszyć w tej łazience. Ten maluch Czoper jest grzeczny, ale ta Punia szczeka strasznie a za nią wszystkie inne psy i bała się, że sąsiedzi będą się skarżyć :(

Pisałam do Niechciane i Zapomniane czekam na odpowiedź. Prosiła też Borówkę by napisała do Medoru

Doszły pieniądze od Wujek & Ciocia, Havanki, Mysza2, Bamboo @ dziękuję bardzo

Posted

ania_to_ja napisał(a):
Zapisuję wątek :)
Co jest teraz chudzinką najbardziej potrzebne?

Na pewno DT i karma przydałyby się też środki na odpchlenie.
Trzeba je troszkę doprowadzić do porządku, bo są zabiedzone okropnie. Zwłaszcza matka szczeniaków :( To jest zupełny koszmar. Ona nie przeżyje tam zimy. :(:(

Posted

nika28 napisał(a):
Być może znajoma kociara będzie jechała w piątek zawieźć podwórkową kicię do nowego domku, to mogę poprosić ją żaby odebrała :)

O byłoby super. To daj mi jeszcze znać czy to na pewno wypali :)