Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

shani mnie tu zaprosiła.
Sytuacja psów faktycznie koszmarna. Może jakiś TOZ pomoże chociaż z karmą?
Październik jest miesiącem dobroci dla zwierząt i w wielu szkołach są zbiórki na pomoc , może tu się da coś skubnąć?

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
shani mnie tu zaprosiła.
Sytuacja psów faktycznie koszmarna. Może jakiś TOZ pomoże chociaż z karmą?
Październik jest miesiącem dobroci dla zwierząt i w wielu szkołach są zbiórki na pomoc , może tu się da coś skubnąć?

Tam takie mamy plany. Ta Pani, z którą współpracuje jest nauczycielką i u niej w szkole czasem coś jej przynoszą. Mówiła, że poprosi o pomoc. Ja w październiku na uniwerku też spróbuję zorganizować. U nas nie działa koło TOZ jutro będę się próbowała kontaktować w Łodzi może coś pomogą.

Posted

Shani - ja tu byłam od początku...ale nie mam ani pomysłu ani kasy na pomoc:(

co do fundacji ze Zgierza - gdzieś na którymś wątku widziałam wpis Borówki, która tu się też udziela, że ma kontakt z Medorem...

dobrze, że choć udało się z karmą dla piesów:( przydaloby sie odrobaczyc i odpchlić całe towarzystwo...no ale ta cholerna kasa:(

Posted

andzia69 napisał(a):
Shani - ja tu byłam od początku...ale nie mam ani pomysłu ani kasy na pomoc:(

co do fundacji ze Zgierza - gdzieś na którymś wątku widziałam wpis Borówki, która tu się też udziela, że ma kontakt z Medorem...

dobrze, że choć udało się z karmą dla piesów:( przydaloby sie odrobaczyc i odpchlić całe towarzystwo...no ale ta cholerna kasa:(

Odrobaczone były raz, ale podobno tyle robali z nich wychodzi, że potrzeba kolejnego odrobaczania :(
Te 2 szczeniaki, które zabrałyśmy będą odrobaczone, odpchlone i idzmey je w piątek zaszczepić złożymy się i może jakoś pójdzie. Potem koniecznie trzeba znaleźć im domy żeby wyciągnąć kolejne 2 szczeniaki.

Posted

odrobacza sie zawsze 2 razy, a jeśli dalej są robale to kolejny raz - co 7 dni i dopiero po drugim odrobaczeniu po 7 dniach można szczepić...

co do domków - sprobójcie umieścić psiaki w lokalnym Dzienniku Łódzkim, może innych lokalnych mediach...

Posted

andzia69 napisał(a):
odrobacza sie zawsze 2 razy, a jeśli dalej są robale to kolejny raz - co 7 dni i dopiero po drugim odrobaczeniu po 7 dniach można szczepić...

co do domków - sprobójcie umieścić psiaki w lokalnym Dzienniku Łódzkim, może innych lokalnych mediach...

Szczeniaki te u niej na dt były już dwa razy odrobaczone tylko pozostałe pieski raz i to nie jestem pewna czy wszystkie.
Co do mediów spróbuję mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie.

Posted

Mysza2 napisał(a):
Jestem na zaproszenie Shani. Jutro poczytam i postaram się jakos wspomóc ale za wiele naprawdę nie mogę:(

Dziękuję za odpowiedź na zaproszenie :)

Posted

Bamboo ® napisał(a):
Ja mogę 15 zł dać...

Dziękuję bardzo za odpowiedź na zaproszenie :)
Każdy grosik jest ważny za 15 zł mamy 3 tabletki na odrobaczenie a to już coś :)
Dziękuję bardzo zaraz wyślę numer konta

Posted

Shani, jestem i ja. Przeczytałam wątek. Podeślij mi nr konta. Wplacę ile będę mogła, porozsyłam wątek. Na razie tyle mogę zrobić. Może zbiorę trochę rzeczy na bazarek, to mogłabym wystawić..
Będę zaglądać !

Posted

Dziękuję Wam wszystkim za pomoc cioteczki i za to, że jesteście.
Malagos będę próbowała się dzisiaj kontaktować się z Niechciane i Zapomniane, Medorem, może z TOZ-em mam nadzieję, że nie zawiodą