Kasia_Dawid Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [B]12.09.2010 r. KWPR Chorzów/Świętochłowice[/B] [B]sędzia Pani Ewa Stolarska[/B] [B][U]PSY[/U][/B] [B][U]klasa szczeniąt[/U][/B] [B]505 HAJIME Akogareno[/B] [B][U]klasa młodzieży[/U][/B] [B]506 ATAMAN Jamni Jar[/B] [B]507 BUSHI GO Sensakura FCI[/B] [B]508 E'RYU-HO-GO of Kamino Ken[/B] [B][U]klasa pośrednia[/U][/B] [B]509 NATSUKASHII Kazoku Kanshin[/B] [B][U]klasa otwarta[/U][/B] [B]510 ATARI -GO Tsugi Namitori[/B] [B]511 Akita u Izis (FCI) GINGO[/B] [B][U]SUKI[/U][/B] [B][U]klasa szczeniąt[/U][/B] [B]512 OYASUMI NASAI Kazoku Kanshin[/B] [B]513 YURI Halne Wzgórze[/B] [B][U]klasa młodzieży[/U][/B] [B]514 BENIKO Moccaking[/B] [B]515 RIZANTARU Chizuko[/B] [B][U]klasa pośrednia[/U][/B] [B]516 MASSHIRO Kazoku Kanshin[/B] [B]517 MEISHI Kazoku Knashin[/B] Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='Kasia_Dawid']12.09.2010 r. KWPR Chorzów/Świętochłowice sędzia Pani Ewa Stolarska PSY klasa szczeniąt 505 HAJIME Akogareno - nieobecny klasa młodzieży 506 ATAMAN Jamni Jar - lok.III 507 BUSHI GO Sensakura FCI - lok.II 508 E'RYU-HO-GO of Kamino Ken - oc.dosk., lok.I, Zw.Mł, NJwR klasa pośrednia 509 NATSUKASHII Kazoku Kanshin - oc.dosk., lok.I, CWC klasa otwarta 510 ATARI -GO Tsugi Namitori - oc.dosk., lok.I, CWC, Zwycięzca, BOB 511 Akita u Izis (FCI) GINGO - nieobecny SUKI klasa szczeniąt 512 OYASUMI NASAI Kazoku Kanshin - oc.WO, lok.I 513 YURI Halne Wzgórze - oc.WO, lok.II klasa młodzieży 514 BENIKO Moccaking - lok.II 515 RIZANTARU Chizuko - oc.dosk., Zw.Mł. klasa pośrednia 516 MASSHIRO Kazoku Kanshin - oc.dosk., lok.I, CWC, Zwycięzca 517 MEISHI Kazoku Knashin - oc.dosk., lok.II [SIZE="4"]Wszystkim Zwycięzcom gratulujemy serdecznie!!! :multi::multi::multi: Quote
Angelika_Roser Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Gratulacje dla wszystkich zwycięzców !! :loveu: Brawo Kazoku Kanshin ! :multi:[/FONT] Quote
zubiri Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Gratuluję wszystkim zwycięzcom, oraz wszystkim, którzy wzięli udział!!! Szczególnie gratuluję Adzie, pod opieką której ATARI GO TSUGI Namitori wywalczył BOB-a i BOG II, Brawo!!!:klacz::klacz::klacz::terazpol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Uprzedzam, że fotorelacja będzie uboga :oops: Kompletnie zapomniałam o odpowiednich ustawieniach aparatu :oops: Mam więc nadzieję, że Paweł dorzuci swoje fotki :cool3: ATAMAN Jamni Jar BUSHI GO Sensakura FCI E'RYU-HO-GO of Kamino Ken NATSUKASHII Kazoku Kanshin ATARI -GO Tsugi Namitori Quote
Matagi Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Dodam jeszcze,że Tsugi BOG II:lol: No jakos sobie te moje wnuczki całkiem dobrze radzą,bo i w Chorzowie i w Z.G.sukcesy:lol: A niedawno ktos mi napisał:"Zwłaszcza to z 2006 roku cudne krycie – suka w starym typie + Oki naprawdę „myślałaś”, że będzie z tego fajny miot?" [SIZE=2]Tym bardziej mnie te wyniki cieszą dziś:eviltong: Gratulacje dla Jana,Ady i Włodka!:loveu::multi::lol: Quote
Shirai - Koki Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Wow akitka na "pudle" super serdeczne gratulacje !!!!! E'RYU hm normalnie jak na niego patrze...:loveu:... Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 OYASUMI NASAI Kazoku Kanshin YURI Halne Wzgórze BENIKO Moccaking RIZANTARU Chizuko - piękna sunia i moim zdaniem rewelacyjnie prezentowana :loveu: już w Krakowie zachwyciła mnie i sposób prezentacji na prawdę godny podziwu :loveu: w ruchu i w stójce - perfekcja :multi: MASSHIRO Kazoku Kanshin Quote
INU Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Gratki dla wszystkich! :multi: Francuzik niezmiennie zachwyca... Nie mogę zrozumieć, dlaczego nie zgarnął BOBa :shake: Moim zdaniem zdecydowanie ładniejszy jest od Atariego... Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 i do kompletu stawki... MEISHI Kazoku Knashin Jeszcze raz bardzo serdecznie wszystkim gratuluję! Panu Jankowi i właścicielom ATARI GO TSUGI Namitori gratuluję tego zaszczytnego miejsca na "pudle"! :multi: Moim kochanym dziewczynom gratuluję pięknych wyników i przede wszystkim przepięknej prezentacji :loveu: :multi::loveu: Jestem pełna podziwu, wszystkie spisałyście się na medal :p Quote
Angelika_Roser Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ojej jaka fajna "niespodziewajka" :loveu:[/FONT]http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/razem.jpg Quote
Kasia_Dawid Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Kasiu, podziękowania za fotorelację oraz za ostatnią fotkę :-) :loveu::loveu: bardzo bardzo nam miło :lol::lol::loveu::loveu: Quote
zubiri Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='Kasia_i_Łukasz']i do kompletu stawki... MEISHI Kazoku Knashin Jeszcze raz bardzo serdecznie wszystkim gratuluję! Panu Jankowi i właścicielom ATARI GO TSUGI Namitori gratuluję tego zaszczytnego miejsca na "pudle"! :multi: Moim kochanym dziewczynom gratuluję pięknych wyników i przede wszystkim przepięknej prezentacji :loveu: :multi::loveu: Jestem pełna podziwu, wszystkie spisałyście się na medal :p Dziękuję za gratulacje i zdjęcia. Podziwiam jak młodzież z "KAZOKU" pięknie prezentuje Wasze stadko!!!:lol: Quote
Kadina_Malina Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Gratulujemy wszystkim!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi: Trzymałam kciuki :multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Juhuu! Kazoku Kanshin :multi: Quote
Tomonari Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Uprzedzam, że fotorelacja będzie uboga :oops: Kompletnie zapomniałam o odpowiednich ustawieniach aparatu :oops: Mam więc nadzieję, że Paweł dorzuci swoje fotki :cool3: Dorzucę kilka ale u nas nie za bogato w zdjęcia. RYU-HO-GO NATSUKASHII ATARI GO TSUGI Suczki szczeniaki BENIKO Quote
Tomonari Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Suczki z otwartej Wybór najlepszego juniora Wybór BOB Quote
Tomonari Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='zubiri']Szczególnie gratuluję Adzie, pod opieką której ATARI GO TSUGI Namitori wywalczył BOB-a i BOG II Super! Gratulacje!!!:multi: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Paweł bardzo dziękuję za Twoje zdjęcia :calus: Quote
Tomonari Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Ja jestem pod wrażeniem bluzy Pani Sędziny. Jest naprawdę super. Czy ma ktoś coś podobnego z akitami? Pochwalcie się... Pozdrawiam, Agnieszka Quote
Recommended Posts