Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostateczne rozliczenie pieniążków Iksa wygląda więc następująco (Larko, wstaw to proszę w 1 post):

Kasa do zadysponowania wyglądała tak:
373zł
- 40zł zostanie przekazane (lub już zostało, czekam na info od Sylwii i dziewczyn ze skarpety) wpłata na Skarpetę im.Talcott
- 300zł przekazane na rzecz Bingo
http://www.dogomania.pl/threads/192227-Kud%C5%82aczek-Bingo-ju%C5%BC-w-hoteliku-prosi-o-grosik-i-szuka-domku-sta%C5%82ego..
-
[SIZE=2]33zł przekazane na rzecz Niuni
http://www.dogomania.pl/threads/193902-Stan%C4%99%C5%82am-po-kaw%C4%99.-Przyby%C5%82a-mi-kawa-i-Niunia-%28-Pomocy-w-op%C5%82aceniu-hoteliku!-DT-DS
.............................................
0zł

Posted

Ja też jedną fotkę widzę. Serce się łamie z radości na widok szczęścia tego psiula, kochane cioteczki, to dzięki Wam, życie tego psa tak się zmieniło niesamowicie :D

Majeczqo, już wstawiam ;)

Posted

Macie Dziewczyny (Temido, Sylwio) jakieś dalsze wieści o aklimatyzacji Iksa? Może udałoby się Panią zaprosić na wątek? Może Pani ma więcej zdjęć, które zechciałaby wraz z relacją przesłać mailem?

Posted

Ja jestem z Panią w kontakcie, Pani była już na naszym wątku, ale nie potrafi poruszać się na Dogo.
Zdjęcia mam obiecane. Jeśli Izunia masz ochotę to możesz zadzwonić do Pani Krysi :)

Posted

Wydaje mi się Temiś, że to by było dla Pani aż za wiele. Raczej nie wypada mi Pani dodręczać sobą skoro jest już w kontakcie z Wami (Ty i Sylwia). Uzbrajam się wobec tego w cierpliwość i czekam na napływ relacji i zdjątek. :-)