Sayrel Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Witam, dn. 28 sierpnia 2010 r. znalazłam psa husky w Krakowie okolice ulicy Witkowickiej (przy wylocie z Krakowa na Warszawę). Jest to młoda suczka, z niebieskimi oczami, obrożą na szyi, błąka się po okolicy, niestety nie mam jej gdzie trzymać, nie ma tatuaży ani czipa, Pani na moje zyczenie ja zlapala na lancuch i trzyma na podworku. Ale trzeba cos dla niej wymyslec - ja odrazu mowie nie jestem w stanie jej wziasc. [img]http://lh4.ggpht.com/_OIhF7x8VnqQ/TIPSExSR94I/AAAAAAAABRA/h_G7EzaH6hQ/HUSKY.jpg[/img] [img]http://lh3.ggpht.com/_OIhF7x8VnqQ/TIPSFI-DwQI/AAAAAAAABRE/jW-Iccq0RmU/s512/HUSKY3.jpg[/img] [img]http://lh6.ggpht.com/_OIhF7x8VnqQ/TIPSFBmetFI/AAAAAAAABRI/MUPHQxpsXc4/s512/HUSKY2.jpg[/img] Quote
paoiii Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 jejj piękna jest, huskyadopcje nie są wstanie jej załatwić chociaż jakiegos tymczasu??? Quote
Sayrel Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 pisze z husky adopcje... i zupelnie nie mam pomyslu:/ W tym tygodniu poszly nam 3 psy na hotel u to jest nasz max:( Normalnie ja biore w takich sytuacjach, ale mam skrecona noge i rozwalony bark:/ Quote
paoiii Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 kurcze, ja mam swojego psa nietolerującego inne więc tez kicha ;/ a gdzie ona konkretnie teraz jest? Quote
Sayrel Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 w krakowie przy witkowickiej, dopiero dzisiaj wrocilam, Pani zlapala ja na lancuch na moja prosbe bo bez sensu zeby lazila po ulicy, ale jej nie zatrzyma... W najgorszym wypadku bede musiala ja zawiezc do schronu Quote
paoiii Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 powiem tak lepszy schron niz taka tułaczka, w krakowie nie jest tak źle, ja staram się byc tam często takze mogłabym miec na nią oko :) Quote
Sayrel Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Wiem, ze krakowski schron nie jest zly. Sek w tym, ze nie jestem w stanie z powodu braku rezerwacji jakkolwiek adoptowac stamtad psow, ani miec kontroli nad nimi:/ Tydzien temu zawiezlismy tam pogryzionego strasznie hasiora bo nie bylo co z nim zrobic... Jak czesto bywasz? Quote
tamb Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Jaka piękna. Musiała komuś zginąć. Wyślijcie mi tekst z dokładnymi informacjami na maila [email]tamaraart@vp.pl[/email] i numer tel do osoby informującej. Wyślę do Dziennika Polskiego. Quote
Sayrel Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Sprawdzalam ogloszenia nikt jej nie szuka:/ A blaka sie juz conajmniej tydzien Quote
Sayrel Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Wogole ludzie to debile:/ Dzisiaj jakis za przeproszeniem fiut dzwonil do mnie, zebym natychmiast wziela od niego 5msc szczeniaka bo on go zawozi na paluch:/// Ktortego zreszta adoptowal 2msc temu Wiedzialam o tym psie od czwartku facet mial sie odezwac wlasnie w czwartek (zdazylabym cos zalatwic dla takiej malej glizdy...) A on dopiero dzisiaj sie obudzil z zadaniem natychmiast albo dowidzenia. Bo ona mu poluje na koty i on ja wypierdala... Sory za przeklenstwa, ale mnie juz roznosi Quote
paoiii Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 jestem od kilku miesiecy conajmniej raz w tygodniu ale staram sie wiecej bywać, teraz mi doszła szkola ale raz dwa razy w tyg bywam zawsze, a słyszalam o tym huskim cos miał z wargą prawda?? Quote
Sayrel Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Tak, mial cala szczeke rozgryziona... mam nadzieje, ze na dniach pojedzie do hotelu pod patronatem adopcji malamutow. Wie ktos jak sie czuje? Bo ja jestem unieruchomiona i nie moge nigdzie dalej sie przemieszczac, a Asior na urlopie ponoc Quote
tamb Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Gazetowe ogłoszenie ma szeroki zasięg. Czasami ludzie nie potrafią szukać, dzwonią tylko do schroniska i rozlepiają ogłoszenia koło domu. Quote
paoiii Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 moze jutro lub w srode zaglądne do schronu to moge zapytac i dam Ci znac tylko cos wiecej o nim? pies czy suczka ile ma lat mniej wiecej? Quote
Sayrel Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Pies powiedz, ze ten przywieziony na fundacje adopcje malamutow, starszy, czarno bialy nie wiem jak go w schronie nazywaja, powinien byc jeszcze na kwarantannie przywieziony w ubiegly wtorek Quote
paoiii Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 ok zapytam :) a co do tej suni o ktorej mowa to kiedy bys miała ją zawiesc do schronu czy kto? Quote
Sayrel Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Bede dzwonic jutro do tej Pani ile moze ja przetrzymac. Jak nie bedzie mogla to pewnie... jutro Quote
paoiii Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 no ja powinnam byc w srode w schronie więc bede najwyzej o nią pytać :) chociaz tyle moge pomoc Quote
Sayrel Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 ok dzieki wielkie bede czekac na wiesci Quote
tamb Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Wysłana do Dziennika: 28 sierpnia 2010 roku znaleziono sukę hasky. Błąkała się w okolicach ulicy Witkowickiej (przy wylocie z Krakowa na Warszawę). Jest młoda, ma niebieskie oczy, nie ma tatuaży ani czipa.Czeka na właściciela a jeśli nikt, komu zginęła się nie zgłosi, na nowy, odpowiedzialny dom. Kontakt: 503758133 Quote
paoiii Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 dobre ogłoszenie, może akurat ktoś zadzwoni :) Quote
Sayrel Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Jest j edna chetna na nia, ale z sopotu... Quote
paoiii Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 o kurcze to sie znalazła :P tzn dobra i taka ale to kawał drogi, moze akurat by sie znalazł ktos do transportu trzeba pytac :) Quote
Sayrel Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 To pytajcie. Dostalam ankiete wyglada obiecujaco. Postaram sie na szybciora zalatwic wizyte. I cos wykombinowac ze sterylka, wiec transport do sopotu nawet pociagiem (na nasz koszt) bylby na cito potrzebny. Quote
Sayrel Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Noi klops, okazalo sie, ze lasce chodzilo o zupelnie innego psa:/ Quote
Recommended Posts