kelpie87 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Chciałabym sie dowiedzieć czegoś na temat możliwości zywienia BARFem psa z niewydolnością nerek. Mam 12 letniego niedużego kundelka. Rok temu zdiagnozowano u niego lekką niewydolność nerek. Po lekach i diecie wyniki szybko wróciły do normy. Od tamtej pory jadł suchą karme dla nerkowców i "dietetyczne" zupki. Dziadek jest w dobrym stanie i ma wszystkie zęby;) W tym tygodniu idę z nim do kontroli i zrobimy krew. Od niedawna moja młoda psica jest na BARFie i jak na razie jesteśmy zadowoleni z efektów i apetytu:crazyeye: Staruszek zaczyna odmawiać jedzenia jak widzi co je jego towarzyszka. Zastanawiam sie więc nad mozliwością przestawienia i jego na BARF. Byłabym baaardzo wdzięczna za podzielenie sie doświadczeniami w żywieniu BARFem psów z niewydolnością nerek, lub chociaż wskazanie gdzie szukać informacji. Quote
Bronesia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Było już takie pytanie, podawałam link -skorzystaj z wyszukiwania Quote
Recommended Posts