Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

Przekazuje kolejną porcje informacji:
Bingus już się uporał z tęsknotą.Jest bardzo silny.
Ranek rozpoczyna od aportowania.Jego zainteresowanie budzą szyszki sosnowe.Prawie wszystkie poprzenosił pod schody tarasowe.
Zaczepia nas i prowokuje do zabawy.
Po wczorajszej ulewie aportuje swoje skarby po kostki w wodzie.

A teraz przekazuje najistotniejsze informacje związane z pudlowymi relacjami.
"Basia" i Tytus zyskali nowego kolegę.
Ich stosunki można by określić jako dyplomatyczne.
Wszystko układa się pomyślnie.

BINGUŚ ZOSTAJE Z NAMI.
Dorota i Jacek

Posted

Uff...uf.f..uff... Dziękuję za porcję wieści. Pozdrawiam serdecznie i nieustająco trzymam kciuki za to, by psiaki się i dotarły i polubiły, a nasz zawadiaka spuścił nieco z tonu. :-)

Posted

Wczoraj dzwoniłam do p.Doroty i dostałam info.że Bisiu zostaje,ale chciałam sie z tym przespać i napisać raniutko,ale widzę,że P.Dorotka i Jacek napisali do nas sami o swojej decyzjii.To są wspaniałe wieści,najwspanialsze ostatnich dni!!!!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Wczoraj dzwoniłam do p.Doroty i dostałam info.że Bisiu zostaje,ale chciałam sie z tym przespać i napisać raniutko,ale widzę,że P.Dorotka i Jacek napisali do nas sami o swojej decyzjii.To są wspaniałe wieści,najwspanialsze ostatnich dni!!!!

Sylwuś,chyba nic mnie tak ostatnio nie ucieszyło jak te wieści...mały biega po cudnym ogrodzie,ma obok siebie rozumiejących go ludzi i psie towarzystwo.Wspaniałe wieści!Bisiek miał wyjątkowe szczęście!!!Powodzenia malutki...

Posted

[quote name='majqa']Czas więc na zmianę tytułu!!! :-)
A kolejno na rozparcelowanie pieniążków + 794zł. :-)
Minus, za co przepraszam Sylwio, hotelik, czyli... ostatnie rozliczenie wyglądało tak:
- 240zł - hotelikowania (9.06 - 9.07.2011)

Sylwio, bardzo Cię proszę podlicz te dni do wyjazdu Bingo, podaj na wątku kwotę, wtedy odejmiemy ją od powyższej i dopiero zaczniemy dzielić pozostałość.
Wybacz, że to przegapiłam w ferworze radości.

Posted

Troszkę mnie tu nie było.
Poczytałam właśnie trzy stronki wstecz, od postu jak to zadzwonił ten właściwy telefon w sprawie Bingulka, eh, domek marzenie, wzruszyłam się , powodzenia Maleńki !

Posted

A ja, jeśli można jeszcze zapytać, jestem bardzo ciekawa w jaki sposób Państwo natrafili na Bingusia, to znaczy na którym z portali ogłoszeniowych go wypatrzyli?

Posted

Przeszukaliśmy wszystko.
Bingo był bez mała na każdym portalu.
Uznaliśmy że to On potrzebuje domu najbardziej.
Teraz z radością bawimy się szyszkami.

Posted

Jadun napisał(a):
Przeszukaliśmy wszystko.

Pięknie napisane...

Posted

[quote name='Jadun']Przeszukaliśmy wszystko.

czyli jednak warto jest robić jednemu psiakowi mega pakiet ogłoszeń

Posted

No to jeszcze raz Bingo szczęścia w nowym domu:loveu:A nowemu domkowi życzę samych radosnych chwil z trójką pięknych pudliszonów:loveu:
Mogę już Bingo, na wątku pudli w potrzebie, przenieść w nowe miejsce, psiaków szczęśliwie adoptowanych?

Posted

I "lasek brzozowy" Dziękuje wszystkim Kochanym cioteczkom za wsparcie na wątku,pomoc finansową i kibicowanie przez prawie 11 miesięcy Bingusiowi!!!(szkoda,że zniknęły mi buziole bo wstawiłabym ich pełną stronę)

Posted

Sylwuśku, podlicz te dni pobytu, które jeszcze wymagają z Tobą rozliczenia, plizzz... :-) Czas po temu, by kasa wróciła do "skarpet" i "skarbonek" i pomogła innym psiakom. :-)

Posted

[quote name='sylwiaso']To liczymy od 10.07-28.07 Majciu podaj mi dane na Pw gdzie mam powysyłać resztę pieniążków!!
Sylwuńka ale napisz proszę konkretnie, ile to jest (liczba/ cena) i wtedy wspólnie na wątku ustali się komu i jaką kwotę, czyli jaką mamy do podziału.

Posted

majqa napisał(a):
Można, można, o co przeserdecznie proszę! :-)

Ja mam mieć tą przyjemność?
Jest gdzieś zdjęcie Bingusia po znalezieniu? Takie jak było w 1 banerku...

Posted

Dzięki:lol:pamietam jak wyglądał:-(ale teraz to już przeszłość:lol:

Edit: Binguś jest już na metamorfozach, jak coś mam zmienić to proszę pisać:lol:

Posted

Biśku wypłać Izie siarczystego buziaka , że mimo zmęczenia , mimo braku czasu rypała i klepała Twoje ogłoszenia .
Ja pięknie dziękuję za poświęcony czas , warto było dla takiego domku .