Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

Majciu Muszka odjechała!Dzięki Tobie miałayśmy siłę do DZIAŁANIA!!!Wejdz jak możeszna watek mamanabank też Ci DZIĘKUJE!a ja idę do łóżka bo jest mi cholernie przykro!

Posted

jaanna019 napisał(a):
Ok poczekam ;)

Uff... Jestem. :-)
W treści ogłoszenia (wątek) jest namiar na Temidę w ŁTOZ, w obecnej partii ogłoszeń na mnie. Spokojnie można zostawić moje, bo Temida pewno ma urwanie głowy ze swoimi, pilotowanymi psiakami.

Smyku, nie popitoliłam niczego rozliczeniowo? Punktuj moje byki, plizzz.

Posted

Jakie cudne zdjęcia , Sylwuniu pięknie i wzruszająco razem wyglądacie .
(Izuś nie rób poruty , jak ja ze swoim dzialaniem dwa do przodu trzy do tyłu dołożę ręke do pilnowania , to dopiero bedzie bajzel )

Posted

Jak kulturalnie napisałam...co tam jeszcze!!!Biśku we własnej osobie z Amelcią która już chodzi w tym gipsikui pada u nas jak troszke przestało to my na spacerek!Zobaczcie co dziś na spacerku robił Bisiek jak tylko zobaczył krowę

Posted

I zobaczcie same nasza księgowa mi przypomina o karmie a ja właśnie chciałam napisać to trzeba mieć wyczucie i pamięć!!! już są braki,ale Bisiek ma tydzień zupkowy wystarczyło go poczęstować swojskim jadłem i karma jest BE.....!!!!Majciu już zamawiaj-DZiękujemy!

Posted

Przekopiowuję dla zainteresowanych:

Świat Karm ma super promocję na karmy FARMINA!

http://swiatkarm.pl/s,farmina,580.html

Kupując jeden worek karmy drugi otrzymujemy Gratis!
Np. kupując 20 kg karmy Farmina Charli Standard w cenie 75 zł drugi otrzymujemy gratis! Czyli za 40 kg karmy płacimy 75 zł!

Ja osobiście nie kupię tej karmy, bo wg mnie jest "bytowa" czyli na przerwanie.
Ale uważam, że jest to bardzo dobra oferta dla Fundacji, schronisk i osób prywatnych zajmujących się bezdomniakami w większej ilości (np. dokarmiającymi bezdomne psy)!

Jeśli możecie roześlijcie ofertę do znajomych Fundacji czy schronisk, bo według mnie promocja jest SUPER!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Tak się robi! dobrze,że się rozumiemy prawie bez słów!!!

OK.
Czekam jeszcze Sylwuś jak posprawdzasz konto, a propos m.in. sonek666.