Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

Mogę mieć tylko nadzieję, tak a propos losów innych psów z dogo, że to nie ta sama osoba. Oj, a już mi było tak... może nie wesoło ale weselej.

Hm... Póki mam coś jeszcze do powiedzenia w kwestii Bingo, a optymistycznie zakładam, że mam.... Bingo się do Karmelci nie wybiera. Powierzając komuś psa, pilotując niejako to powierzenie muszę mieć więcej info o chętnej osobie, więcej niż klika identycznych, założonych tematów i to info podanych na danym wątku, gdzie pada oferta, nie telefonicznie. Słowem, kawa na ławę i sprawdzenie DT, a dopiero potem wyprawa.
Zbyt wielu dotąd krystalicznym osobom na dogo obsunęła się rzeczywistość.

Posted

malawaszka napisał(a):
a mojej bazarkowej wpłaty nie ma?

Może jeszcze nie ma. Z bankami różnie to jest. Wczoraj miałam np. cynk od Smyku w sprawie jej wpłaty (bazarek) i też jej nie widzę jako zgłoszonej.

Posted

sylwiaso napisał(a):
Cioteczki Dziękuję za przybycie do mnie na wątek:buzi::buzi::klacz:!!!Dziekujemy za wpłaty od Smyku-bazarek 30zł od cioci Malawaszki 38zł i jeszcze raz od Smyku 29zł:calus::buzi::buzi:

Malawaszko, Smyku mnie przywołała do porządku. Dzięki Smyku. Jest ta wpłata, przeoczyłam wpis. Przepraszam.

Edit:
Kwota 29zł już była dopisana.
Dopisuję kwoty 38zł i 30zł.

Posted

malawaszka napisał(a):
no to uff bo już myślałam, że posłałam do kogoś innego :lol:

Naprawdę przepraszam za matołectwo i ślepotę. Smyku, plizzz, pilnuj mnie dalej.

Posted

Jaanna, daj spokój, pomogłaś bardzo, za co równie mocno dziękuję. :-) Dziękuję i Wszystkim Innym, którzy zechcieli się tu pojawić i dopomóc w troszkuuu patowej sytuacji. :-)