Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

Sylwia, co Ty mu robisz? Jak można tak zalepiać psa śniegiem i ciągle mu fundować wywrotki i tarzania. ;-)
Czy my mamy szansę na jakieś normalne zdjęcie, a nie Bingo - bałwan albo Powykręcane Coś!? :evil_lol:

Posted

On kocha śnieg nie ma na razie szans na nie bałwankowe zdjęcia!!no może sie postaramy!!!cioteczki czy mogę mu troszkę przyciąć grzywkę?!!! Widzicie co on wyprawia jak sie tak wytarza to przychodzi do mnie i ja go wtedy muszę drapać po plecach!!!

Posted

majqa napisał(a):
Sylwia, co Ty mu robisz? Jak można tak zalepiać psa śniegiem i ciągle mu fundować wywrotki i tarzania. ;-)
Czy my mamy szansę na jakieś normalne zdjęcie, a nie Bingo - bałwan albo Powykręcane Coś!? :evil_lol:

Nie mamy chyba szansy:evil_lol:, Bingo nam to specjalni robi;)
Nie pamiętam tak zaśnieżonego psa na zdjęciach, w realu też:evil_lol:

Posted

majqa napisał(a):

Uwielbaiam takie zdjecia Bingusia, jaki chory.....wetka moja powiedziala, ze moglbyc skorcz miesnia, taki ostry , psy maja nieraz... ale watrobke prosila zbadac...dowiedzialam sie ze od watroby moze byc zawieruszona neurologia...sama nawet poczytalam...

Posted

KOCHANI, dzwoniła do mnie Agata z Fundacji Adopcje Malamutów.
SKATOWANE szczeniaki z Pseudo hodowli.
Złamana łapka i szczęka u suni ; odwodnienie, otwarta rana głowy po uderzeniu, z saczącą się ropą podbarwioną krwią , zmiażdzona żuchwa,
opuchlizny i najprawdopodobniej inne urazy (złamania) to obrażenia pieska

PROSZĘ O ZAINTERESOWANIE I POMOC, bo koszty ratowania życia będą OGROMNE.

http://www.dogomania.pl/threads/201148-FAM-Prosimy-o-cieple-mysli-i-modlitwy...-skatowane-szczeniaki-z-pseudohodowli

Posted

Z Binguśkiem wszystko dobrze!ciociu Coronaaj ja się dostosuje do waszych wskazówek jak będą potrzebne badania to ja zrobię!A dla cioci Majci specjalne zdjęcia!tylko za chwilkę bo coś nie mogę podłączyć aparatu pod laptop.

Posted

Jak będziesz Sylwuś u pani wet, zabierz poprzednie wyniki Bingo, dopytaj, czy widziałaby potrzebę ponownych badań, jeśli tak, czy już, jeśli nie za jaki czas.

Posted

Grzyweczka jeszcze nie obcięta jutro z Krzysztofem razem damy radę!proszę podziwiać Biśkę!nie zakładam mu specjalnie ubranka żebym wszystko widziała!ciociu Majciu zdjęcia się podobaja?już nie śnieżynkowe!

Posted

cioci Majciu pajączek?kto to był?Biśka teraz bycolek sie zrobił i ja bardzo się cieszę bo sie napiern....e z tym gotowaniem ale jak ktoś widzi efekty to sama moja przyjemność sprawia mi to wielką radość!!!