Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

majqa napisał(a):
Nooo, proszę się tak nie rozpychać na wątku!!! Co to znaczy? Znów tłumy u Ciebie Bingo. ;-)

No i dobrze, ze tlumy tylko zeby wiecej domkow bylo na horyzoncie...

Posted

A my Dziękujemy cioci Temidce bo po naszym rozliczeniu zostało dla Bingusia po Franusiu 97zł i ciocia Temidka prosiła o przekazanie tych pieniążków Binguśce!!!!:multi::lol::loveu::multi:

Posted

[quote name='sylwiaso']A my Dziękujemy cioci Temidce bo po naszym rozliczeniu zostało dla Bingusia po Franusiu 97zł i ciocia Temidka prosiła o przekazanie tych pieniążków Binguśce!!!!:multi::lol::loveu::multi:
Gorące podziękowania Temido!!! :loveu: :loveu: :loveu:
Zaraz dopisuję to do stanu posiadania Bingo. :-) (Post 1304)

Posted

Kochane cioteczki dziś rano mielismy nieprzyjemną sytuacje z Bingusiem!biegał po podwórku i zauważyłam,że coś się z nim dzieje tzn.robią się bezwładne tylne łapki i zaczyna kucać i jego przednie łapki wykręcają się dziwnie w różne strony i patrzy otępiałym wzrokiem pojechałam do p.doktor!!!!!

Posted

Po oględzinach p.doktor okazało się że serduszko jest zdrowe,ale może to być początek padaczki nie dała żadnych leków bo po pierwszym razie nie dają gdyby to się stało znów wtedy mam zawieść go na obserwacje!zgłosiłam również to że wg.mnie Binguś chyba zaczyna słabo widzieć okazało się,że ma poczatki zaćmy!po tym ataku podniósł się atak trwał może 3-4min i zaczął biegać jakby nigdy nic się nie stało!!!!

Posted

Majciu nic nie zapłaciłam wystarczyła moja strapiona mina i p.doktor nie wzięła ani grosza!!!!od tej sytuacji z Bingusiem jest narazie wszystko dobrze przeniosłam go do letniaczka,żeby był blisko nas jeszcze raz pójde zobaczyć czy jest wszystko dobrze!!!!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Majciu nic nie zapłaciłam wystarczyła moja strapiona mina i p.doktor nie wzięła ani grosza!!!!od tej sytuacji z Bingusiem jest narazie wszystko dobrze przeniosłam go do letniaczka,żeby był blisko nas jeszcze raz pójde zobaczyć czy jest wszystko dobrze!!!!

Nie dobra wiadomosc...musisz go obserwowac....chyba trzeba zatrzymac adopcje...moze nie bedzie zle. A jest gdzie w poblizu neurolog? Powinien miec dodatkowe badania.

Posted

coronaaj napisał(a):
(...) chyba trzeba zatrzymac adopcje... (...)

Jeśli ktoś zadzwoni musi zostać poinformowany o problemie... jeśli, bo... póki co to nie mamy czego zatrzymywać. :-(

Posted

sylwiaso napisał(a):
Irenko sprawdziłam przed chwilą nie miał robionej krwi mam rachunek jest tylko kastracja,zęby i szpitalik!!!!

Sylwio, w moim odczuciu miał, przegrzebię wątek...