kora78 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 jak to pierwsze zdjecie brzydkie?? najpiekniejsze!! pieknie Czaczi wyszedl :) wrzuce linka do fot na watek Czaczucha. a sluchaj, to psy Ci tak lampki pogryzly? te male, na baterie sloneczne? Quote
sylwiaso Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Oj Majciu kuchara to ja nie jestem ale wielka przyjemność jak komuś smakuje!A Irenko kojce to mam wszystkie zarezerwowane,ale chata łowicko otwarta dla Ciebie!!! Quote
sylwiaso Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Korunia ale Ty masz oko właśnie chciałam napisać czy ktoś to widzi!a tu proszę nasza Korunia zauważyła!tak miałam 3 sztuki a dziś już tylko to co widać!ale winowajcy nie ma! Quote
kora78 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 winowajcy nie ma... kazdy udaje wariata :) Wy tu sie zastanawiacie, co najchetniej jada Bingo... ja Wam powiem! LAMPKI !!! :D Quote
irenaka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 sylwiaso napisał(a):Irenko my tu gadu gadu o gotowanym a ja nie napisałam,że kubraczek doszedł jest boski z kapturkiem jutro zdjęcia!Irenko ja lubię dla nich gotować już mam dziś wszystko przygotowane bo jutro rano musiałyby czekać jak wystygnie a jaka radość jak idę z garem do nich już czują co jest w nim!Irenko jak to liczyć to przecież i karma kosztuje ja gotuję raz góra dwa razy w tyg.a gotowane to lepiej jedzą! Cieszę się bardzo, że kubraczek dojechał i w pupę Bingo nie będzie marzł, bo podobno śniegi idą:shake:. Ja czegoś nie rozumiem z tymi kosztami. Czy gotowane jedzenie nic nie kosztuje? Jeżeli gotujesz dwa razy w tygodniu, to w miesiącu wychodzi mi osiem razy. Na dodatek, idzie zima i pewnie będziesz zwiększać ilość gotowanego, bo każdy pies zje je chętniej niż karmę. Oczywiście, że powinnaś mieć wolną rękę, ale trzeba też ująć jakoś to w kosztach i rozliczyć. A niech się Iza martwi jak to zrobić;) Quote
sylwiaso Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Korunia pierwsze zdjęcie to wklejałam Bingusia zamazanego i o to zdjęcie mi chodziło a weszło ostatnie!fajnie,że wrzucisz na wątek Czaczuńka to ja już mam wolne! Quote
irenaka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 kora78 napisał(a):winowajcy nie ma... kazdy udaje wariata :) Wy tu sie zastanawiacie, co najchetniej jada Bingo... ja Wam powiem! LAMPKI !!! :D Jakie lampki?:evil_lol: Quote
sylwiaso Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Ciociu Irenko przecież, tak mi pomogłaś dzięki Tobie te pieniążki które bym wydała na smyczki ,szelki,obróżki,kaganiec zabawki smakołyki już nie musze tego kupować, to zainwestowałam w świńskie nóżki!:evil_lol: Quote
majqa Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Nie będę pisać tylko zafonię i opitolę tandem krakowsko - łowicki. ;-) Quote
sylwiaso Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Ale mnie rozśmieszyłaś :lol:tak wcina ciotki lampki:eviltong::evil_lol: Quote
sylwiaso Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 A tak dzwoń Łowiczanka czeka na telefon i zaśpiewa"łowiczanka jestem z samego Łowicza" Quote
irenaka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 sylwiaso napisał(a):Ciociu Irenko przecież, tak mi pomogłaś dzięki Tobie te pieniążki które bym wydała na smyczki ,szelki,obróżki,kaganiec zabawki smakołyki już nie musze tego kupować, to zainwestowałam w świńskie nóżki!:evil_lol: Sylwia, przecież ta paczka była dla psiaków, nie dla Ciebie. Jak jadę do hotelu czy do Patoska na Dt, też nie jadę z pustymi rękami. Te koszty zawsze obciążają opiekunów a nie hotel. Każda z opiekunek musi liczyć się z tym, że smycz czy obróżkę kupuje dodatkowo. A potrzebujesz coś teraz extra? To kupię i wyślę. Quote
sylwiaso Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Tak Irenko potrzebuję na CITO!!!!Twoje SERCE tu do nas żeby było jak najbliżej nas!:iloveyou::iloveyou: Quote
mamanabank Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Cała Sylwia... :loveu: I pomyśleć, że Ona ten swój "Brzozowy Lasek" miała gotowy już rok temu i nikt nic o tym nie wiedział, nawet my tutaj w Łowiczu :crazyeye: :lol: Quote
sylwiaso Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 A jak ja widzę moją mamusienabank na swoich wątkach hotelikowych to.................:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:Irenko dla niej wielkie ukłony,bo mi bardzo dużo pomaga z jedzeniem dla psiaków i wsparciem duchowym Quote
majqa Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Wielkie podziękowania dla Mamynabank!!! :calus: Quote
irenaka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Bardzo się cieszę, że masz wokół siebie tyle kochanych ludzi Sylwio:multi:. Mamynabank:loveu: dziękuję!! Dbaj o tą dziewczynę, bo mi serce skradła. Cały czas myślę, że to jakiś współczesny dinozaur;). Quote
mamanabank Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 No widzicie jak sprytnie zmieniała temat ze swojego na mój :lol: Co fakt, to fakt... takich ludzi się już nie spotyka. A ja... w miarę możliwości ;-) zawsze do usług :loveu: A wątek Bingo dzięki temu żyje :-) Chłopaku do domu!!! Quote
sylwiaso Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Ja teraz to wiem,że żyje ta praca daje mi tyle satysfakcji i co niektórzy pod nosem się ze mnie śmieją,bo co to za praca a dla mnie to najpiękniejszy zawód świata:multi:!!!!A jeszcze jak są tacy ludzie wokół jak WY!!!!!:calus::buzi: Quote
lucia Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Nasza Sylwia to kochana kobitka.Szkoda, że Takich Ludzi nie ma w mojej okolicy. Quote
Romka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Dziewczyny potrzebuję kogoś do sprawdzenia domu w Słotwinach koło Koluszek,inne miasto w pobliżu to Brzeziny.PILNE!Czy znacie kogoś z tych okolic? Quote
majqa Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Sylwio, co Ty zrobiłaś Bingusiowi na pierwszej z fotek? :mad: To karygodne, żeby tak psa rozciągać i skręcać dla pozowania do zdjęcia! One nie ma stawów z gumy! :evil_lol: Quote
Recommended Posts