Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

jak to pierwsze zdjecie brzydkie?? najpiekniejsze!! pieknie Czaczi wyszedl :)

wrzuce linka do fot na watek Czaczucha.

a sluchaj, to psy Ci tak lampki pogryzly? te male, na baterie sloneczne?

Posted

Korunia ale Ty masz oko właśnie chciałam napisać czy ktoś to widzi!a tu proszę nasza Korunia zauważyła!tak miałam 3 sztuki a dziś już tylko to co widać!ale winowajcy nie ma!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Irenko my tu gadu gadu o gotowanym a ja nie napisałam,że kubraczek doszedł jest boski z kapturkiem jutro zdjęcia!Irenko ja lubię dla nich gotować już mam dziś wszystko przygotowane bo jutro rano musiałyby czekać jak wystygnie a jaka radość jak idę z garem do nich już czują co jest w nim!Irenko jak to liczyć to przecież i karma kosztuje ja gotuję raz góra dwa razy w tyg.a gotowane to lepiej jedzą!

Cieszę się bardzo, że kubraczek dojechał i w pupę Bingo nie będzie marzł, bo podobno śniegi idą:shake:.
Ja czegoś nie rozumiem z tymi kosztami.
Czy gotowane jedzenie nic nie kosztuje? Jeżeli gotujesz dwa razy w tygodniu, to w miesiącu wychodzi mi osiem razy. Na dodatek, idzie zima i pewnie będziesz zwiększać ilość gotowanego, bo każdy pies zje je chętniej niż karmę.
Oczywiście, że powinnaś mieć wolną rękę, ale trzeba też ująć jakoś to w kosztach i rozliczyć. A niech się Iza martwi jak to zrobić;)

Posted

Ciociu Irenko przecież, tak mi pomogłaś dzięki Tobie te pieniążki które bym wydała na smyczki ,szelki,obróżki,kaganiec zabawki smakołyki już nie musze tego kupować, to zainwestowałam w świńskie nóżki!:evil_lol:

Posted

sylwiaso napisał(a):
Ciociu Irenko przecież, tak mi pomogłaś dzięki Tobie te pieniążki które bym wydała na smyczki ,szelki,obróżki,kaganiec zabawki smakołyki już nie musze tego kupować, to zainwestowałam w świńskie nóżki!:evil_lol:

Sylwia, przecież ta paczka była dla psiaków, nie dla Ciebie.
Jak jadę do hotelu czy do Patoska na Dt, też nie jadę z pustymi rękami.
Te koszty zawsze obciążają opiekunów a nie hotel. Każda z opiekunek musi liczyć się z tym, że smycz czy obróżkę kupuje dodatkowo.
A potrzebujesz coś teraz extra? To kupię i wyślę.

Posted

A jak ja widzę moją mamusienabank na swoich wątkach hotelikowych to.................:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:Irenko dla niej wielkie ukłony,bo mi bardzo dużo pomaga z jedzeniem dla psiaków i wsparciem duchowym

Posted

Bardzo się cieszę, że masz wokół siebie tyle kochanych ludzi Sylwio:multi:.
Mamynabank:loveu: dziękuję!! Dbaj o tą dziewczynę, bo mi serce skradła. Cały czas myślę, że to jakiś współczesny dinozaur;).

Posted

No widzicie jak sprytnie zmieniała temat ze swojego na mój :lol: Co fakt, to fakt... takich ludzi się już nie spotyka. A ja... w miarę możliwości ;-) zawsze do usług :loveu:

A wątek Bingo dzięki temu żyje :-) Chłopaku do domu!!!

Posted

Ja teraz to wiem,że żyje ta praca daje mi tyle satysfakcji i co niektórzy pod nosem się ze mnie śmieją,bo co to za praca a dla mnie to najpiękniejszy zawód świata:multi:!!!!A jeszcze jak są tacy ludzie wokół jak WY!!!!!:calus::buzi:

Posted

Sylwio, co Ty zrobiłaś Bingusiowi na pierwszej z fotek? :mad: To karygodne, żeby tak psa rozciągać i skręcać dla pozowania do zdjęcia! One nie ma stawów z gumy! :evil_lol: