Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jadun']Przepraszam tak na szybko .Weszła wpłata z cegiełek z tego bazarku :
http://www.dogomania.pl/forum/threads/253539-Zośka-zbiera-na-żarełko-Bingo-zbiera-na-wszystko-do-30-06-2014!?p=22288914#post22288914
od Ani 150,29 zł
Jadunie kochany-sprawdziłam u siebie-wyszło 80 zł z mojego bazarku i tyleż przelałam...może był jeszcze jakiś inny bazarek? a może ktoś się przyzna do tej kwoty wysłanej dla Bingunia?

Posted

sylwiaso11 napisał(a):
Izuniu potwierdzam wpłatę 29,50 bardzo Dziękuję.............................................................!

Jacku, zlikwiduj ten minus hotelikowy, Sylwia potwierdziła wpływ.
Zerknij również, proszę, w podane rozliczenie, czyli minusy Bisiowe, bo podajesz w datach 2015r., 2016r. Te lata dopiero przed nami.

Posted

milagros19853201 napisał(a):
hopa watek wysoko

Paja napisał(a):
jestem na zaproszenie

mdk8 napisał(a):
Witaj kochana :buzi:. Masz może wolne miejsca? Na fb poleciłam Twój h. dziewczynie z Lublina . Napisała do Ciebie w tej sprawie. Ma na imię Kinga.

W sierpniu poratuję troszkę Bingosia .

margoth137 napisał(a):
zaglądam do dziadusia na zaproszenie. Kochany pudliś:)

Dziękuje :)

Posted (edited)

Dziękuję i ja, Dziewczyny, że jesteście. :-)
Potrzebna pomoc wszelaka - zdobycie leków, suplementów, a głównie finansowa, a że nikomu się nie przelewa to choć bazarkowa i tu mam na myśli bazarkową z powierzonych fantów. Ja jestem w stanie takie zgromadzić ale rozwalona psych. z przyczyn nie psich, nie kocich, jestem zupełnie i ciężko z moją dyspozycyjnością, więc bazarku nie poprowadzę.

Edited by majqa
literówka
Posted

majqa napisał(a):
Dziękuję i ja, Dziewczyny, że jesteście. :-)
Potrzebna pomoc wszelaka - zdobycie leków, suplementów, a głównie finansowa, a że nikomu się nie przelewa to choć bazarkowa i tu mam na myśli bazarkową z powierzonych fantów. Ja jestem w stanie takie zgromadzić ale rozwalona psych. z przyczyn nie psich, nie kocich, jestem zupełnie i ciężko z moją dyspozycyjnością, więc bazarku nie poprowadzę.

Mam w planach kolejne bazarki dla Bingo, fanty mogę przygarnąć :-)

Posted

Annaa4 napisał(a):
Mam w planach kolejne bazarki dla Bingo, fanty mogę przygarnąć :-)

Super, daj mi czas do pt. A na priv. podaj mail, podeślę foty i opisy.

Posted

[quote name='sylwiaso11']Binguś bardzo Dziękuje cioci Majci za karsivan:iloveyou::buzi:[/QUOTE]

[quote name='Figunia']Cioci Majci ze wszystkich sił życzę zdrowia i doskonałego samopoczucia, harmonii wszelkiej...:lol:[/QUOTE]

Ślepota jestem niemożebna, przepraszam. :roll: Dziękuję Dziewczyny! :loveu:

[quote name='margoth137']jakby ktoś robił bazarek to i ja mam fanty ( m.in, kostium kąpielowy reserved)[/QUOTE]

Może dałoby jeszcze radę wstrzelić się w bazarek Ani? Dziękuję serdecznie za chęć pomocy. :loveu:

Posted

[quote name='margoth137']jak coś to proszę o pw z mailem, może by te letnie rzeczy dorzucić:)[/QUOTE]

Napisałam do Ani, by skontaktowała się z Tobą. :-)

Posted

Kochane ciocie Bisio jest słaby,mam nadzieję,że to wina pogody i wieku.Nic mu się nie chce całe dnie śpi,nie obchodzi go kotek,który nas odwiedza,ani psiaki,które wpadają od czasu do czasu.Przykre to wszystko..............widzę,że staruszek się robi

Posted

Może to faktycznie pogoda (piekielne gorąco), która szybciej daje się we znaki starszym psom? i sercowcom? Moje też polegują, jedzą późnym wieczorem (żeby nie rzec-nocą).
Trzymam kciukaski za Bingunia