Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

Jadun napisał(a):
Izunia mogę Cię prosić o podanie nr konta dla Bingusiowego Anioła :)
Ja tkwię w pracy już 3 dobę :(

Czy w końcu już w domu czy nadal tam spędzasz czas ?
Jak można 3 doby spędzić w pracy ? To się wykończyć można ...
A jak Bingo się miewa?
Zdjęcia są super filmu jeszcze nie widziałam i nie wiem czy uda mi się obejrzeć w przed sobotą ... Ale w sobotę napewno zobaczę :)

Posted (edited)

Wróciłem na 2 dni i wracam na kolejne 4 :)
Bardzo dziękuje za odwiedziny u Bingusia.

EDIT: Doszła wplata od Jadun 50 zł

Proszę o dopisanie 100 zł ze sprzedaży fakcików jakie wystawiłem dla Bingusia na Allegro :)

Edited by Jadun
Posted

[FONT=Georgia]Deklaracje:

stała:
50zł - Jadun od sierpień 2011 (zapłacone: 08.2011, 09.2011, 10.2011, 11.2011, 12.2011, 01.2012, 02.2012, 03.2012)

[/FONT][FONT=Georgia]20zł - Annaa4 od luty 2012[/FONT][FONT=Georgia] (zapłacone: 02.2012, 03.2012)[/FONT][FONT=Georgia]
[/FONT] [FONT=Georgia]

[FONT=Arial]Istnieją więc już trzy nawiasy – [/FONT][FONT=Arial]niebieski[/FONT][FONT=Arial], [/FONT][FONT=Arial]fioletowy[/FONT][FONT=Arial], [/FONT][FONT=Arial]pomarańczowy[/FONT][FONT=Arial] informujące, że:[/FONT]
[/FONT][FONT=Georgia]

Obecny stan posiadania Bingo - uaktualnienie:
[/FONT][FONT=Georgia]
(...) - nawias - pełnia tego co on zastępuje - w poście 1760 oraz 2478!!!
[/FONT] [FONT=Georgia](...) – nawias - ---------//------------------------ - w poście 3230!!![/FONT][FONT=Georgia]
[/FONT][FONT=Georgia](...) – nawias - ---------//------------------------ - w poście 3755!!![/FONT][FONT=Georgia]
[/FONT][FONT=Georgia].................................................. .................................................. .......................
[/FONT][FONT=Georgia]+ 301zł [/FONT][FONT=Georgia]- stan na dzień 02.03.2012[/FONT][FONT=Georgia]
- 25zł - odrobaczenie - stan na dzień 02.03.2012
+ 60zł - od leni356
[/FONT][FONT=Georgia]- stan na dzień 02.03.2012
+ 50zł
[/FONT][FONT=Georgia]- od Jadun [/FONT][FONT=Georgia]- stan na dzień 02.03.2012
[/FONT] [FONT=Georgia]- 240zł[/FONT][FONT=Georgia] - rozliczenie hotelikowania (18.02.2011 - 18.03.2012) [/FONT][FONT=Georgia]- stan na dzień 02.03.2012
[/FONT] [FONT=Georgia] .................................................. ....................[/FONT][FONT=Georgia].................................................. ..................
[/FONT] [FONT=Georgia]+ 146zł [/FONT][FONT=Georgia]- stan na dzień 02.03.2012[/FONT][FONT=Georgia]
[/FONT][FONT=Georgia]- 73zł[/FONT][FONT=Georgia] - obróżka kiltix [/FONT][FONT=Georgia][FONT=Arial][FONT=Georgia]- stan na dzień 13.03.2012[/FONT]
[/FONT]
[/FONT][FONT=Georgia]- 78zł[/FONT][FONT=Georgia] - karsivan [/FONT][FONT=Georgia][FONT=Arial][FONT=Georgia]- stan na dzień 13.03.2012[/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Georgia]
+ 100zł - od Skarpety Kudłaczy
[/FONT][FONT=Georgia][FONT=Arial][FONT=Georgia]- stan na dzień 13.03.2012[/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Georgia]
+
150zł- Jadun (deklaracja stała i sprzedaż Jego własnych fantów na allegro)
[/FONT][FONT=Georgia][FONT=Arial][FONT=Georgia]- stan na dzień 21.03.2012[/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia] .................................................. ..................................
[/FONT][FONT=Georgia][SIZE=5]+ 245zł [/FONT][FONT=Georgia]- stan na dzień 21.03.2012[/FONT][FONT=Georgia]

[/FONT] [FONT=Georgia]
[/FONT][FONT=Georgia]
[FONT=Arial]Dotychczasowe wydatki:[/FONT]
[/FONT][FONT=Georgia]
(...) – nawias - ---------//------------------------ - w poście 3230!!! - stan na dzień 4.12.2011
[/FONT] [FONT=Georgia](...) – nawias - ---------//------------------------ - w poście 3755!!![/FONT][FONT=Georgia] - stan na dzień 2.03.2012
[/FONT][FONT=Georgia][FONT=Georgia]- 25zł - odrobaczenie - stan na dzień 02.03.2012[/FONT]
[/FONT] [FONT=Georgia]- 240zł[/FONT][FONT=Georgia] - rozliczenie hotelikowania (18.02.2011 - 18.03.2012) [/FONT][FONT=Georgia][FONT=Arial][FONT=Georgia]- stan na dzień 13.03.2012[/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Georgia]
- 73zł
[/FONT][FONT=Georgia] - obróżka kiltix [/FONT][FONT=Georgia][FONT=Arial][FONT=Georgia]- stan na dzień 13.03.2012[/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Georgia]
- 78zł
[/FONT][FONT=Georgia] - karsivan [/FONT][FONT=Georgia][FONT=Arial][FONT=Georgia]- stan na dzień 13.03.2012[/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Georgia]

[/FONT] [FONT=Georgia]Inne info:
(...) – nawias - ---------//------------------------ - w poście 3230!!! - stan na dzień 4.12.2011
[/FONT] [FONT=Georgia](...) – nawias - ---------//------------------------ - w poście 3755!!![/FONT][FONT=Georgia] - stan na dzień 2.03.2012[/FONT][FONT=Georgia]
[/FONT] [FONT=Georgia][FONT=Arial]
[/FONT]
[/FONT]

Posted (edited)

Izunia
100 zł ze skarpety Kudłaczy weszło na konto Sylwii.
Wydatki na lekarstwo i obróżki wyniosły 151 zł.
Czyli muszę przelać 51 zł na konto Sylwii.
Po wypłacie zostanie u mnie na koncie 245 zł.

Edit:
Sylwia poszło do Ciebie 51 zł jak rozliczenie wyżej.Proszę o potwierdzenie dotarcia .

Edited by Jadun
Posted

Jadun napisał(a):
Izunia

Edit:
Sylwia poszło do Ciebie 51 zł jak rozliczenie wyżej.Proszę o potwierdzenie dotarcia .

Wsio OK. :-)
Zerknij powyżej Jacku, proszę. Kto, komu etc..., bo np. weszło na konto Sylwii, a winno na Twoje to już niejako o to mniejsza, w tym znaczeniu, że to już regulujcie między sobą, ja w słupkach pilnuję stanu faktycznego więc w moim odczuciu jest dobrze.
Mylę się? Jeśli... trząchnij mną i naprostuj, jeśli coś poknociłam.

Posted

Jadun napisał(a):
Izunia

Edit:

Jacku, wyślij proszę do Magdaleny nowy numer konta do wpłat dla Bingo, żeby przychodziło już na nowe konto ze Skarpety Kudłaczy

edit: zaktualizowana pierwsza strona z rozliczeniem

Posted

Dziś z tym słoneczkiem jakoś kiepściej, a i wiaterek mocniejszy i chłodniejszy. Wiosno, nie rób numerów, plizzz...

A poza tym - Dzień Dobry Wszystkim! :-)