Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Figafiga']majqa widziałam na którymś wątku Twój kojec!!!Rewelacyjny!!!!!!!!!!!

tak tak muszę i ja się przyznać, że był kiedyś obiektem moich westchnień :oops: ale odczucia co do psa w kojcu mam podobne jak Majqa - tylko wtedy jak trzeba czyli np jak mam tymczasowicza olbrzyma bo moje małe do domu nie wpuszczą dużego, ale i tak serce mnie boli zawsze, ze siedzi tam... a my w domu...

Posted

Energy napisał(a):
Bisiulek poszalałeś:lol:
Trzymaj się psiaku w tą mroźną noc. Kiedy w końcu będzie cieplej???

Bisiulek rzeczywiscie szaleje i to super. Foty jak zwykle wystrzalowe, najczesciej fotografowany psiak na Dogo.
Bisiek fotogieniczny, nie moge sie napatrzec.

Posted

majqa napisał(a):
Leni, gorąca prośba. Uzupełnij, proszę, rozliczenie na 1 stronie. Zależy mi na tym, by widniały tam wszystkie kwoty z rozliczenia bazarku, czyli jak poniżej.

Majciu, uzupełniłam post rozliczeniowy, niestety dopiero teraz mam dostęp do sieci, bardzo przepraszam za opóźnienie

majqa napisał(a):
Czy ktoś ma kontakt z Leni? Może mailowy, może tel., by dać jej znać, poprosić, by pojawiła się na wątku i uaktualniła rozliczenie? Ostatnio logowała się 02.02.

Podaję mój numer, chyba jest też na Kudłaczach w potrzebie: 791 949 077. Ja niestety mam taką pracę z częstymi wyjazdami i nigdy nie wiem kiedy wrócę, dlatego poszukiwałam kogoś kto mógłby przejąć 1 i 2 post i częściej je aktualizował - niestety nikt się nie znalazł

Posted

malawaszka napisał(a):
tak tak muszę i ja się przyznać, że był kiedyś obiektem moich westchnień :oops: ale odczucia co do psa w kojcu mam podobne jak Majqa - tylko wtedy jak trzeba czyli np jak mam tymczasowicza olbrzyma bo moje małe do domu nie wpuszczą dużego, ale i tak serce mnie boli zawsze, ze siedzi tam... a my w domu...

Nom... wyraziłaś innymi słowami dokładnie to, co czuję.
Eh... pewnych rzeczy się nie przeskoczy. :-(

leni356 napisał(a):
Majciu, uzupełniłam post rozliczeniowy, niestety dopiero teraz mam dostęp do sieci, bardzo przepraszam za opóźnienie (...)

Leni, bardzo, bardzo gorąco dziękuję! :loveu:
Ja się po prostu zestrachałam, że coś się stało, że zabraknie Cię na dłużej...
Uff... ulga... :lol:

Posted

Jadun napisał(a):
(...) Przepraszam że się nie rozpisuje ale mam dużo pracy. (...)

Wiemy, rozumiemy i również pozdrawiamy Jacku. :-)
Binguś, w górę!!! :-)

Posted

Kurteczka dotarła - tylko mrozy się skończyły :)
Pojechała do krawcowej, dziś o 15 odbiór.
Jedzonko ugotowane :)
W czwartek wyprawa,może uda się nam z Sylwia odrobinkę rozsupłać naszego Bisiolka :)

Posted

Nommm, klęska wszędzie, ja zaraz lecę na swoje podwórko zbierać bonusy ;-) i pojeździć szuflą.
Ponoć, jak piszesz, to ma być takie krótkie załamanie. No... oby...

Posted

Witam , już wróciłem.Oj działo się Bingo miał przeprawę fryzjerską :evil_lol:
Mamy fotki przed i po.
Fotek jest mnóstwo.
Dzisiaj zobaczycie śniegowego Bingusia he he :evil_lol:.