Energy Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 majqa napisał(a):Bingusia, na pewno Bingusia!!! :-) No chyba Bingusia:evil_lol: Quote
Annaa4 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Jadun napisał(a):Iza ,ja tu wyrażam tylko swoją opinie. Nie mogę Ci pozwolić na obarczenie się kosztami wysyłki. Po pierwsze, za dużo przedmiotów jest do wysłania! Po drugie, wszystkie są od Ciebie! Po trzecie, masz bardzo dużo piesków i kotków do wykarmienia! Jeśli ja brałem koszty wysyłki na siebie to z dwóch przyczyn. 1 Mam jednego Bingusia 2 Wysyłka to były listy polecone w małej ilości. Jeszcze raz stanowczo protestuje i proszę cioteczki by mnie poparły. Zgadzam się sama biorę udział w bazarku i bardzo mi się to nie podoba. !!! :) Ja dodam tylko że sama we własnym zakresie pokrywam koszt przesyłek ale to dlatego że zwyczajnie mogę nie mam oprócz świnek morskich i królika nikogo na utrzymaniu. A przynajmniej tego nie wydam na bzdety. Dlatego jeśli jest to jakiekolwiek zbędne obciążenie dla Ciebie to za przesyłkę powinnaś odebrać zwrot. Ja rozumiem pomagać ale z głową lepiej pomagać cały czas ale mniejszymi środkami niż później nagle w ogóle przestać pomagać. O tak sobie powiedziałam!! :) Quote
sylwiaso Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 (edited) Doszła lampeczka jest piękna bardzo Dziękuję!!Skarpeta kudłaczy przekazała Bisiowi 100zł i Jacek z Dorotką przekazali 50zł bardzo serdecznie Dziękujemy:iloveyou::iloveyou::modla::modla: Edited January 20, 2012 by sylwiaso Quote
majqa Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 (edited) Sylwuniu, a jak reszta wpłat, bo mam zapytanie z PW? Co do reszty wpłat - pięknie dziękujemy za pomoc!!! :-) :loveu: :loveu: :loveu: Anusiu, ależ Ty jesteś... ;-) :-) Edit: Sylwuś, konkretnie mam zapytanie od bernika, która zrobiła przelew 18.01. Rozliczenie zaktualizowane (wiadomy post strona wstecz). Edited January 20, 2012 by majqa Quote
leni356 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Grypa mnie dopadła :( więc z opóźnieniem ale uzupełniłam post rozliczeniowy. Ja prześlę swój przelew w poniedziałek (razem dla Bingo i Florci). Mam nadzieję że Bingo zdrowy i żwawy :) Quote
majqa Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 leni356 napisał(a):Grypa mnie dopadła :( (...) Zdróweczka życzę!!! :-) Ja też właśnie wychodzę z zap. oskrzeli i czegoś paragrypowego, czyli 2 w 1. ;-) Quote
Annaa4 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 majqa napisał(a):Zdróweczka życzę!!! :-) Ja też właśnie wychodzę z zap. oskrzeli i czegoś paragrypowego, czyli 2 w 1. ;-) Dużo zdrowia życzę :) Quote
majqa Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Już na prostą wychodzę, ja nie mogę chorować, nie ma na to szans. ;-) Quote
sylwiaso Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Jest wpłata 18.01 od Bernika 35zł!!bardzo przepraszam!!Serdecznie Dziekujemy:buzi::buzi::iloveyou::iloveyou:Cioteczki nie chorujcie trzymajcie się ciepło!!!:lol::bigcool::bigcool: Quote
sylwiaso Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 leni356 napisał(a):Grypa mnie dopadła :( więc z opóźnieniem ale uzupełniłam post rozliczeniowy. Ja prześlę swój przelew w poniedziałek (razem dla Bingo i Florci). Mam nadzieję że Bingo zdrowy i żwawy :)Ciociu Leni ,Bisio jest w Super kondycji,oby tak dalej!!!:thumbs::painting::happy1::sweetCyb::sweetCyb: Quote
majqa Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 sylwiaso napisał(a):Jest wpłata 18.01 od Bernika 35zł!!bardzo przepraszam!!Serdecznie Dziekujemy:buzi::buzi::iloveyou::iloveyou:Cioteczki nie chorujcie trzymajcie się ciepło!!!:lol::bigcool::bigcool: Dzięki za potwierdzenie. :-) Wpłata dopisana do rozliczenia. Quote
majqa Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 majqa napisał(a):Dzięki za potwierdzenie. :-) Wpłata dopisana do rozliczenia. Edit: Ta wpłata jako całość wchodzi w rozliczenie Bingo. Quote
leni356 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 majqa napisał(a):Zdróweczka życzę!!! :-) Ja też właśnie wychodzę z zap. oskrzeli i czegoś paragrypowego, czyli 2 w 1. ;-) O rany, to dużo zdrówka! nie choruj. Tym bardziej że to w pakietach idzie, jedno wyleczyłam to mnie dopadło drugie grypsko :diabloti: Pocieszmy się że chyba już pakiet wyczerpałyśmy :) sylwiaso napisał(a):Ciociu Leni ,Bisio jest w Super kondycji,oby tak dalej!!!:thumbs::painting::happy1::sweetCyb::sweetCyb: Super :) Trzymaj tak dalej, Bingo :cool2: Quote
majqa Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 leni356 napisał(a):O rany, to dużo zdrówka! nie choruj. Tym bardziej że to w pakietach idzie, jedno wyleczyłam to mnie dopadło drugie grypsko :diabloti: Pocieszmy się że chyba już pakiet wyczerpałyśmy :) (...) Lepiej tego się nie dało ująć, zawsze w pakiecie. ;-) Fakt, basta, na ten rok już nam wystarczy. :-) Quote
coronaaj Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Zycze duzo zdroweczka kochanym cioteczkom. Quote
emilia2280 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 majqa napisał(a):Zdróweczka życzę!!! :-) Ja też właśnie wychodzę z zap. oskrzeli i czegoś paragrypowego, czyli 2 w 1. ;-) majqa napisał(a):Już na prostą wychodzę, ja nie mogę chorować, nie ma na to szans. ;-) heeee, chyba to jest jedyna zaleta posiadania takiego okazalego inwentarza ;ppp ale to dooobrze, tak trzymaj :) Quote
majqa Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 I co u Ciebie Bingo? Nie wywiało Cię? Idzie zimnisko... :-( Sylwunia, czesz konto, a tak z innej beczki. Na jakim etapie ubytku karmy jesteśmy? Dałoby radę wyśledzić na bieżąco kupkę Bingo, zobaczyć, czy jest jak natura przykazała, zwarta a la lakierowana? Quote
sylwiaso Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Konto przeczesane nie ma na razie wpłat!Bisio czuje się wyśmienicie:multi::loveu::multi:Karma powoli się kończy,ale mamy mielone jedzonko w zamrażalniku także jeszcze nam starczy.Kupki normalne cały czas podaję mu leki które kupił Jacek i olej lniany! Quote
coronaaj Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 sylwiaso napisał(a):Konto przeczesane nie ma na razie wpłat!Bisio czuje się wyśmienicie:multi::loveu::multi:Karma powoli się kończy,ale mamy mielone jedzonko w zamrażalniku także jeszcze nam starczy.Kupki normalne cały czas podaję mu leki które kupił Jacek i olej lniany! Cioteczki wyplukaly sie na swieta i nowy rok!!! Bingus jesc musi. Quote
Jadun Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Karma to moja domena :) Sylwia zamawiaj kolejny woreczek. Jutro zadzwonię to ustalimy szczegóły. Właśnie dzisiaj się zastanawiałem jak stoimy z jedzonkiem i uzyskałem odpowiedz :) Pozdrowionka dla " Fanklubu Bingusia" Quote
majqa Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Ahja... ;-) Pamiętaj tylko Sylwuś, by to była wersja senior. Rozumiem, że zmieniacie karmę na husse, tak? Quote
Jadun Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Taką ostatnio mu kupiliśmy. Huuse Senior. Myślę że to dobry wybór? Quote
Recommended Posts