Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

Ja chyba zemdleję 4.55!!!Smysiuuuuuu.....ja dopiero kawkę zrobiłam i cholera łeb mi pęka.Wczoraj przy pomocy Jadun zrobiliśmy fotki z czapą Bisiowi jak pieknie wygląda i nagrałam filmik jak Bisio idzie na spacerek dziś wstawię na wątek!

Posted

sylwiaso napisał(a):
(...) Smysiuuuuuu.....ja dopiero kawkę zrobiłam i cholera łeb mi pęka. (...)

Oj, to tym razem Tobie współczuję... Bido... Niech Ci ten dzionek przejdzie w miarę bezboleśnie.

Posted

Umrę, po prostu nie wierzę w to, co widzę. :crazyeye:
Smyku się zapłacze, widząc profanację chłopaka kolorem dziewczyńskim, czerwonym. Wyję na samą wizję reakcji Smyku... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A poza tym... foty boskie, Bingo boski, czapa boska! :loveu:

Posted

Ostatni raz ubierałem pieska w czapkę mając kilka lat :)
Nie sadziłem że po 40-stce też mi się to przydarzy.

Rozwijając temat spaceru.
Bingo był pełen energii i zapału , tak jak zawsze spokojnie czekał na "szyszkowanie" tym razem nie mógł się doczekać zabawy.
Wykorzystał każdą sekundę na to by być w centrum uwagi.
W sumie nie musiał bo cały czas jest ...........
Obeszliśmy bezkresne łąki i piaszczysty las.
Przeszliśmy w inny wymiar rzeczywistości.
Bingo jako Car Bigosław i Ja uwiązany do Jego sznurka. Niewolnik z wyboru :)

Po powrocie na podwórko pierwszy raz zaprowadziłem Bingusia na Jego apartamenty ( wcześniej nie mogłem się zdobyć na odwagę).
Po małej zadymie z kolegami wszedł dostojnie i z godnością do swojego "M".

Mam ogromną nadzieje że nasz ulubieniec znajdzie swoje ciepłe miejsce na ziemi.
Myśl że u Sylwii jest szczęśliwy uspokaja mnie i pozwala odjechać w względnym spokoju.

Czasami zadaje sobie pytanie czy On będzie gdzieś bardziej szczęśliwy?

Posted

Majqa wczoraj zadzwoniła i kazała mi lecieć na watek Bisia , bo są zdjęcia .
Oczywiście rżnęłam wszystko i w te pędy do Bisia .
No i padłam i nie wstałam .
Bisiu trzeba było upieprzyć ciotkę i wujka za taką profanację .
A to już innej czapy nie było , a jakąś fajną z dazskiem trzeba było chłopakowi założyć .
Fuuuujj , Bisiu w czerwonym i to jeszcze moherowym berecie . BIsiu moooocno Ciem przytulam na pocieszenie .

Posted

Jadun Dziekuję!Ciociu Smysiu nasz Bingosław dostał czape koloru czerwonego żeby pasowała do kurtki jego Kochanego Pana!!!Ja Wam dam śmiać się z naszego CARA Bingosłąwa I -wygląda pięknie!

Posted

Biśku no tak nie może być , szukałam Ciebie dzisiaj na drugiej stronie .
Szoruj na górę , ciocia Sylwia niech tu się zamelduje do raportu , co z kurteczką ?

Posted

Kurteczka....ciocieeeee dziś opiszę stan!mam niesamowity kocioł(Smysiu,Majciu jeszcze za dużo widzę psiaków,oprócz hoteliku:-(:-oi to jest mój problem) i zapomniałam wiem tylko,że jest cienka!Smysiu ja już kawkę dopijam,ale chyba zrobię sobie jeszcze jedną taką malutką,Wielkie Buziole z "lasku"

Posted

[quote name='sylwiaso']Kurteczka....ciocieeeee dziś opiszę stan!(...) wiem tylko,że jest cienka!(...)
No to czekamy...
Hm... cienka, powiadasz.

Hm... co inni na zakup czegoś grubszego?
Bingo to staruszek, kolejna zima przed nim do zaliczenia nie w ciepełku domowym, a na dworze. :-(
Co robimy?
Czekam i proszę o Wasze zdanie w sprawie.