Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

[quote name='majqa']Dziękuję za potwierdzenie. Post rozliczeniowy 2478 uaktualniony. :-)

To ja bardzo dziękuję:lol:

A tak w ogóle to zdjęcie dredzikowego Bingusia zniknęło:cool3:chyba nie chce żeby go takim pamiętano:evil_lol:

Posted

[quote name='Energy'](...) A tak w ogóle to zdjęcie dredzikowego Bingusia zniknęło:cool3:chyba nie chce żeby go takim pamiętano:evil_lol:
Ajtam, ajtam, ja go takim nigdy nie zapomnę...

Posted

[quote name='majqa']Dziękuję za potwierdzenie. Post rozliczeniowy 2478 uaktualniony. :-)

Jak potwierdzą wszyscy to może już za jednym zamachem uaktualnić? A Bingo może na metamorfozy wrzucić - przemiana jest niesamowita :)

Posted

[quote name='obraczus87']Kundelki potwierdzaja wply kwoty 144zł!!! Serdecznie dziekuje!!!!!! :)
Wielkie dzięki za potwierdzenie, mamy zatem pełnię rozliczenia, czyli równe 0zł!!!!!!!!

Posted

[quote name='majqa']Rzeczywiście historia Bingo jest jak cudowny sen, z którego ja się nie chcę obudzić.[/QUOTE]

Amen :) Post pierwszy uaktualniony, dodałam też "dredzikowe" fotki

Posted

Ja już nie mogłam się doczekać nowych wieści i dzwoniłam Pan opowiedział mi wszystko:Bisio miał już dwa razy atak,dostał leki wszystko na razie minęło! Bisio jest super wchodzi na kolanka lubi sie pieścić,ale są momenty kiedy zaatakował Tytuska i krew z uszka Tytusiowi popłynęła!Ale Państwo się nie poddają opiszą wszystko i wstawią zdjęcia

Posted

Hm..., bo ten skubaniec próbuje zacząć grać pierwsze skrzypce. :-( No nic, poczekamy na opis, kiedy, w jakich okolicznościach Bingo przegiął. Może wtedy uda się coś doradzić.

Posted

[quote name='Smyku']Kurcze , przykre to , że były juz dwa ataki .
Mogły do tego przyczynić się : zmiana miejsca , emocje , nakręcenie nowym towarzystwem ?[/QUOTE]
I pogoda Smysiu, i pogoda... mój, dawny padaczkowiec reagował na rytm pogody, a ta obecna, z wahaniami ciśnienia itd... nie jest bez znaczenia.

Posted

[quote name='Smyku']Biśku to życzę Tobie i przy okazji sobie unormowania się pogody .[/QUOTE]
Bisienku caluski, sciskanka , zmiany pogody na lepsze ale chyba najgorsz pogoda w Trojmiescie myslalam, ze nie dojade do W-wy tak lalo.