Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

zapraszam na wątek mojej tymczasowej czarnej księżniczki - z mojego podpisu, która całą sobą pochłania ludzkie uczucia. Jest wspaniałym kompanem dla kotów, psów i dzieci. Odda ci całe swoje serce - kocha cały świat. proszę wejdźcie

Posted

majqa napisał(a):
Widać, że nieszczęścia nie lubią przestoju Luciu... :-(

Tak Majgo nie lubią przestoju.Dzisiaj następna bida w Kamieńsku.Żebra można było policzyć z daleka:shake:.Nakarmiłam bidę solidnie to tyle co mogłam dla niego zrobić.Najgorsze jest to, że wokół kręciło się tylu ludzi i nikt nie reagował.Jutro pojadę jeśli będzie też go nakarmię.To psie łykało nie jadło.:-(.A Bingusiowi się nie dziwię ,że się nigdzie nie wybiera bo gdzież mu będzie lepiej jak nie u cioci Sylwii w brzozowym lasku.:lol:

Posted

majqa napisał(a):
Czy ktoś zechce pomóc, pobrać plakat, wydrukować i powiesić w sobie znanych, "psio chodliwych" miejscach?

Już pobrałam, w weekend podziałamy

Posted

leni356 napisał(a):
Można spróbować też z ogłoszeniem w "MP" - koszt to około 140 zł

Leni, czy Ty byś to z MP dograła?

Ja jestem za, bo tylko ta furtka nie została jeszcze wykorzystana. :-( Daj Boże, by ona coś dała. U Sylwii Bingo ma super ale z racji jego wieku chciałabym, by zdążył się jeszcze ucieszyć swoim i tylko swoim, prawdziwym domem, hołdującym wersji psa podkołdernego.

Jest ktoś przeciw?

Posted

bardzo podobny do mojego niedawnego DT-owicza jammala.... i z wygladu i z charakterku z tego co widze ;) a mial kontakt ze szczeniakami ?

ten atak to tez mogl byc spadek cukru, albo magnezu, on dostaje jakies syplementy dla seniorow ?

Posted

Co do szczeniaków musi się wypowiedzieć Sylwia.
Hm... suplementów nie dostaje, pani doktor nie sugerowała takowych, powtórka wyników była OK. Sądzisz, że powinien? Masz jakieś sugestie?

Posted

coronaaj napisał(a):
Zdjecia super....Bingo maly to on nie jest .... ...a ten kubraczek...nie moge...

Moja najnowsza milosc Bichon z psudo

Bingo nie jest duzy Coronaaj,tak tylko wychodzi na zdjęciach...

Posted

Kochani wypowiedzcie się proszę co do uszczuplenia stanu posiadania Bingo o 140zł i ogłoszeniu go w MP. Fakt, forsa spora ale może to jest ta właśnie szansa, której mu brakuje? Co o tym myślicie?