malawaszka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 kochani zagłosujcie na Szczecinek na KrakVecie [FONT=Verdana][/FONT] Quote
Smyku Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Przyleciałam trzymać kciuki za zdrówko Bingusiu . Quote
sylwiaso Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 A zdrówko ciociu Smyku narazie dopisuje zresztą cioteczki zobaczcie same! Quote
majqa Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Sylwia, co Ty mu robisz? Jak można tak zalepiać psa śniegiem i ciągle mu fundować wywrotki i tarzania. ;-) Czy my mamy szansę na jakieś normalne zdjęcie, a nie Bingo - bałwan albo Powykręcane Coś!? :evil_lol: Quote
sylwiaso Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 On kocha śnieg nie ma na razie szans na nie bałwankowe zdjęcia!!no może sie postaramy!!!cioteczki czy mogę mu troszkę przyciąć grzywkę?!!! Widzicie co on wyprawia jak sie tak wytarza to przychodzi do mnie i ja go wtedy muszę drapać po plecach!!! Quote
majqa Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Też pytanie, jasne, że podcinaj grzywę. :-) Quote
irenaka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 majqa napisał(a):Sylwia, co Ty mu robisz? Jak można tak zalepiać psa śniegiem i ciągle mu fundować wywrotki i tarzania. ;-) Czy my mamy szansę na jakieś normalne zdjęcie, a nie Bingo - bałwan albo Powykręcane Coś!? :evil_lol: Nie mamy chyba szansy:evil_lol:, Bingo nam to specjalni robi;) Nie pamiętam tak zaśnieżonego psa na zdjęciach, w realu też:evil_lol: Quote
Smyku Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Binguś , ale to cudo cudniaste , do zakochania . Kciuki za zdrówko zaciśnięte . Quote
sylwiaso Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Cudak,śnieżynka i obrońca wszystko w jednym mam piękne zdjęcia,ale już jutro wstawię,bo mam jeszcze kilka wątków a to jest niespodzianka dla cioci Majci!!! Quote
majqa Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Jak możesz mnie tak dręczyć! Teraz umrę z niecierpliwości oczekiwania... buuuuuu.... :placz: Quote
coronaaj Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 majqa napisał(a):Sylwia, co Ty mu robisz? Jak można tak zalepiać psa śniegiem i ciągle mu fundować wywrotki i tarzania. ;-) Czy my mamy szansę na jakieś normalne zdjęcie, a nie Bingo - bałwan albo Powykręcane Coś!? :evil_lol: Uwielbaiam takie zdjecia Bingusia, jaki chory.....wetka moja powiedziala, ze moglbyc skorcz miesnia, taki ostry , psy maja nieraz... ale watrobke prosila zbadac...dowiedzialam sie ze od watroby moze byc zawieruszona neurologia...sama nawet poczytalam... Quote
Temida Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 KOCHANI, dzwoniła do mnie Agata z Fundacji Adopcje Malamutów. SKATOWANE szczeniaki z Pseudo hodowli. Złamana łapka i szczęka u suni ; odwodnienie, otwarta rana głowy po uderzeniu, z saczącą się ropą podbarwioną krwią , zmiażdzona żuchwa, opuchlizny i najprawdopodobniej inne urazy (złamania) to obrażenia pieska PROSZĘ O ZAINTERESOWANIE I POMOC, bo koszty ratowania życia będą OGROMNE. http://www.dogomania.pl/threads/201148-FAM-Prosimy-o-cieple-mysli-i-modlitwy...-skatowane-szczeniaki-z-pseudohodowli Quote
sylwiaso Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Z Binguśkiem wszystko dobrze!ciociu Coronaaj ja się dostosuje do waszych wskazówek jak będą potrzebne badania to ja zrobię!A dla cioci Majci specjalne zdjęcia!tylko za chwilkę bo coś nie mogę podłączyć aparatu pod laptop. Quote
majqa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Jak będziesz Sylwuś u pani wet, zabierz poprzednie wyniki Bingo, dopytaj, czy widziałaby potrzebę ponownych badań, jeśli tak, czy już, jeśli nie za jaki czas. Quote
sylwiaso Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Grzyweczka jeszcze nie obcięta jutro z Krzysztofem razem damy radę!proszę podziwiać Biśkę!nie zakładam mu specjalnie ubranka żebym wszystko widziała!ciociu Majciu zdjęcia się podobaja?już nie śnieżynkowe! Quote
sylwiaso Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Tak jest!-to znaczy że w poniedziałek z książeczką podjade do p.doktor a zdjęcia weszły mi dwa ale zaraz będzie inne! Quote
majqa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Boskie, wyszedł tak jakby był gabarytu co najmniej labka. :-) Kawał dobrze odżywionego chłopa z niego! :-) Zero śladu po dawnym pajączku. :-) Quote
sylwiaso Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 cioci Majciu pajączek?kto to był?Biśka teraz bycolek sie zrobił i ja bardzo się cieszę bo sie napiern....e z tym gotowaniem ale jak ktoś widzi efekty to sama moja przyjemność sprawia mi to wielką radość!!! Quote
majqa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Sylwunia, to już nie jest ten pies, którego kiedyś oglądałam, naprawdę. Kawał byka i już, a nie delikatny pudellos! :-) Quote
sylwiaso Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Ale się uśmiałam ten pudellos to z hiszpańskiego,ale zwróć uwagę ta grzywa kolor to on troszkę jak hiszpan wygląda!!!!! Quote
Recommended Posts