Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

Borówka16 napisał(a):
Podesłałam Bingusia znajomej co szuka pudliczka ,ale z tego co wiem to ona młodszego chciała...
No ,ale może się zakocha ;)
Miałby u niej jak w raju :)

Ooo, trzymamy kciuki!

Posted

Bingo się przypomina. Zbliża się termin rozliczenia z hotelikiem, a dodatkowo potrzebne będą pieniążki na kastrację. Proszę o pomoc dla Bingo! :modla::modla::modla:

Posted

Energy napisał(a):
Borówka16 powiedz znajomej, że pudelki są bardzo długo młode:lol:

:eviltong:Prawda, prawda...zyja bardzo dlugo nawet 20 lat i wiecej:crazyeye:...Miziaki dla Bingo.:loveu::loveu:

Posted

Na 8.10.2010, oczywiście po uzgodnieniu terminu z panią wet, Bingo ma przewidzianą kastrację.

Prosiłam o wstępną rezerwację mu zaraz po 4 noce pod okiem pani wet w szpitaliku. Koszt kastracji 160zł. Nie wiem tylko, czy podołamy tym 4 nockom, bo to 100zł więcej, a do rozliczenia mamy jeszcze hotelowanie. Wyjaśnię może, czemu chciałam tego szpitalikowania. Ano dlatego, by psiak, podobnie jak i Iksik wcześniej, miał w tych pierwszych dobach stałą opiekę fachowca. U Sylwii, jak trafi do kojca, nie będzie miał stałego nadzoru.
Co o tym myślicie? Jak to widzicie?

Obecny stan wpłat na Bingo:
kora78 - 10zł
Skarpeta Kudłaczy - 200zł
Pudelkowa Skarbonka - 100zł
lucia - 15zł
Basia Z. - 100zł
jaanna019 - 30zł
...........................................
455zł
+ 40zł od Coronaaj
...........................
495zł
- 73.50zł (karma)
..............................
421.50zł
- 60zł (szczepienia - wścieklizna i wirusówki)
.................................................. ...........
[SIZE=2]361.50zł
- 20.50zł (odnowienie powyróżnianego allegro przez Selengę)
..............................................................................
341zł

Dotychczasowe wydatki:
- hotelik w Radomsku - 15zł opłacony przez lucia
- hotelik w Łodzi - 15zł opłacony przez majqa
- transport do Łowicza i kilka km odbicie do Radomska, całość około 50zł opłacony przez papatkiole (tym transportem zabrany był Iksik i Bingo)
- morfologia + biochemia - 84zł opłacone przez majqa
- wyróżnione allegro - 20.50zł - j.wyż.
- rozliczenie za wizytę, odrobaczenie, kąpiel, strzyżenie - 47zł - j.wyż.
- połowa worka karmy (którego całość była kupiona do spółki dla Bingo i Iksa) - 73.50zł opłacone z zebranych pieniążków
- szczepienia (wścieklizna i wirusówki) - 60zł opłacone z zebranych pieniążków
- odnowienie powyróżnianego allegro przez Selengę - 20.50zł opłacone z zebranych pieniążków

Posted

W mojej opinii pomysł z przetrzymaniem Bingo po kastracji jest dobrym rozwiązaniem. Psiak będzie miał nadzór i wszytko będzie dopilnowane. Pozostaje tylko kwestia finansowa. Mam nadzieję że WSPÓLNIE temu podołamy. Oczywiście prosimy o wypowiedzi na pytanie Izy i ewentualne sugestie.

Posted

Byłam, widziałam, wymiziałam. Wsio OK, jaki był taki jest. :-) Przepraszam tylko, że nie zrobiłam fot. Wszystko wzięło w łeb, stres w związku ze znalezioną sunią po drodze (wątek założę jak złapię oddech) i robieniem fotek (sunia Bella) dla Kory78. Aha, Sylwia ma awizo więc na poczcie pewno czeka kubraczek dla Bingo od Irenki.

Posted

Witamy wszystkich już jesteśmy i będziemy!!!!!!!!!!!i fotki zrobimy dla naszych kochanych Cioteczek i Wujków i jutro prześlemy!!!!Majqa dziś bardzo martwiła się sytuacją tej suni-Niuni,żebyście widzieli jak ona ją do mnie przywiozła wniosła na podwórko jak małą dzidzie na rękach!!!Oj nasza Majqa ona to ma szczęście!!!Ja jutro rano jadę z nową suńką do weta.Ta Sunia to CUDO!!!!bardzo przyjazna do ludzi!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Witamy wszystkich już jesteśmy i będziemy!!!!!!!!!!!i fotki zrobimy dla naszych kochanych Cioteczek i Wujków i jutro prześlemy!!!!(...)

Dziękujemy!!! :-)