Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Dogo07']Prosze o numer konta, mam pieniążki od Isadory7 które ona chce przeznaczyć na Bingusia.[/QUOTE]

Dziękujemy serdecznie. :-)

Edit:
Wysłałam do Jacka smsa, że jest zapytanie o konto i poprosiłam, by podał je i mnie na PW, by móc je podawać.

Edited by majqa
dopisanie info
Posted

zaglądam do tego cudnego psiaczka:loveu:i trzymam kciuki za domek :thumbs:, wspieram skromnie misiaczka jedynie zakupami na jego bazarkach bo stałych mam tyle, że ledwo dycham :shake: a dna potrzeb nie widać:placz:

Posted

[quote name='majqa']Jacku, jak zaksięgujesz wpłatę ureguluj, proszę, całość długu u pani doktor, bo jak rozumiem całość to 183zł i mamy tam konto czyste.
Jak wszystko posprawdzasz i potwierdzisz, że w lecznicy wyszliśmy na zero potwierdź na bieżąco stan konta i zadłużenia wobec Sylwii (czyli odchudzona tabelka).

Z góry dziękuję. :-)[/QUOTE]
DOSTAŁEM ODPOWIEDZ Z LECZNICY :
"Witam,
Dziękuję za wpłaty. Bingo do końca lipca 2014r jest już uregulowany.
"

Posted

[quote name='Jadun']DOSTAŁEM ODPOWIEDZ Z LECZNICY :
"Witam,
Dziękuję za wpłaty. Bingo do końca lipca 2014r jest już uregulowany.
"[/QUOTE]
Ponieważ to, co w cytacie nie jest dla mnie jednoznaczne więc dopytam.
Czy jesteśmy na zero, czy zdaniem pani doktor jeszcze jest jakaś zaległość?

Posted (edited)

[quote name='majqa']Ponieważ to, co w cytacie nie jest dla mnie jednoznaczne więc dopytam.
Czy jesteśmy na zero, czy zdaniem pani doktor jeszcze jest jakaś zaległość?[/QUOTE]
Dostałem z lecznicy rozliczenie do Lipca i do tego miesiąca jest wszystko uregulowane.
Nie wiem czy Bingo był w sierpniu u Pani Mai.:(
Pozostaje zapytać co czynie.
Edit: wysłałem pytanie do Pani Mai.

Edited by Jadun
Posted

Jadun napisał(a):
Dostałem z lecznicy rozliczenie do Lipca i do tego miesiąca jest wszystko uregulowane.
Nie wiem czy Bingo był w sierpniu u Pani Mai.:(
Pozostaje zapytać co czynie.
Edit: wysłałem pytanie do Pani Mai.

Dostałem odpowiedz z lecznicy:
"Witam,
8 sierpnia Bingo brał leki na padaczkę (phenoleptil) za 36zł."

Posted

Jadun napisał(a):
Dostałem odpowiedz z lecznicy:
"Witam,
8 sierpnia Bingo brał leki na padaczkę (phenoleptil) za 36zł."

Sylwia skontaktuje się z panią doktor. Da mi znać i wtedy zrobię wpis, co robimy.

Posted

Może nie powinnam tutaj o tym pisać, bo jest to bardzo nie na temat ale pomyślałam, że jest tu tyle dobrych duszyczek, że może kogoś zainteresuje los tego psiaka i będzie w stanie pomóc. Grafi to pies, który spędził całe swoje dotychczasowe życie na łańcuchu. Po 9 latach ktoś zainteresował się nim na tyle, żeby znaleźć mu dom. Teraz szukamy dla niego miejsca, gdzie będzie mógł godnie spędzić ostatnie lata swojego życia. Zapraszam na wątek:

http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post22397067

Posted

Jacku, poproś panią doktor, by przesłała Ci rachunek na ten lek, wstaw go, proszę, na wątek i jeśli są środki, ureguluj.
Osobno, podaj proszę obecny stan konta. Na ile on odbiega od zera, jeśli odbiega.

Posted (edited)

majqa napisał(a):
Jacku, poproś panią doktor, by przesłała Ci rachunek na ten lek, wstaw go, proszę, na wątek i jeśli są środki, ureguluj.
Osobno, podaj proszę obecny stan konta. Na ile on odbiega od zera, jeśli odbiega.

Weszła następująca wpłata:
[TABLE="width: 481"]
[TR]
[TD="class: xl67, width: 75, align: right"]45,00[/TD]
[TD="class: xl66, width: 406"]Pani Renata[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Stan konta po wpłacie 96,80

Wykonuje[SIZE=2][SIZE=4][SIZE=3]przelew do lecznicy w wysokości [SIZE=5]36 zł w tytule: "Opłata za leki w sierpniu Bingo"

[SIZE=3]Stan konta po :60,80

Obecne zadłużenie :
[TABLE="class: grid, width: 598, align: left"]
[TR]
[TD="align: right"]-100,00[/TD]
[TD]Brak wpłaty za hotelik od 18 Maja do 18 Czerwca 2014 wpłata bezposrednia kingusia 77[/TD]
[TD]18.05.2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Brak wpłaty za hotelik od 18 czerwca do 18 lipca 2014 wpłata bezposrednia kingusia 77[/TD]
[TD]18.06.2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Brak wpłaty za hotelik od 18 lipca do 18 siepnia 2014 wpłata bezposrednia kingusia 78[/TD]
[TD]18.07.2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Brak wpłaty za hotelik od 18 sierpnia do 18 września 2014 wpłata bezposrednia kingusia 78[/TD]
[TD]20.08.2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-400,00[/TD]
[TD]Obecny dług za hotelik[/TD]
[TD]20.08.2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]-400,00[/TD]
[TD]Dług razem[/TD]
[TD]29.08.2014[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[SIZE=2]

Rozliczenie w poście 4813

Edited by Jadun
Posted

Pięknie dziękuję Jacku. :-)
Uśmiechnęłam się jak zobaczyłam, że pogrubiłeś, powiększyłeś cyferki. Słusznie, słusznie, bo znów ślepota coś przeoczę. :laugh2_2:

Mam nadzieję, że już teraz jesteśmy na zero wobec pani doktor i do spłaty zostaje Sylwia.

Posted

Dostałam ciuszki od Izabela124 z dogo na bazarek dla Bingo .
Popiorę , poprasuję zawiozę do pracy może coś tam upchnę a kasę przeleję na konto Bingo .
Co zostanie to może kogoś się uprosi o zrobienie bazarku na dogo .

Posted

Smyku napisał(a):
Dostałam ciuszki od Izabela124 z dogo na bazarek dla Bingo .
Popiorę , poprasuję zawiozę do pracy może coś tam upchnę a kasę przeleję na konto Bingo .
Co zostanie to może kogoś się uprosi o zrobienie bazarku na dogo .

Cudownie Hanuś, pięknie dziękuję. :-) Może wpadnie kolejna kasa, by tym razem wyjść wobec Sylwii z twarzą.