Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

[quote name='majqa']Wiem, co czujesz i... z Bingusiem jest dokładnie tak jak piszesz. :-(
Zabierzcie ode mnie rywali, a będę psem na medal. Chcę tylko Ciebie...
Czyli potwierdza sie teza, ze Bingus musi miec domeczek gdzie bedzie jedynakiem!!!! Takiego trzeba szukac.

Jak Bingo do kotow?

Posted

Chyba nie było okazji, szans po temu, by rzetelnie sprawdzić Bingo do kotków. Wiesz, co mam na myśli. Co innego, jak pies pogoni obcego kota, a swojego nie tknie. Mam ten przykład u siebie w domu więc... sprawdzić a sprawdzić czyni różnicę.

Posted

Jadun napisał(a):
...
Kiedy nie ma w zasięgu Jego zmysłów żadnego pieska. Binguś się wycisza ,uspokaja, daje się głaskać i robi się przytulak.
Wczoraj właśnie w takim stanie siedzieliśmy przez godzinkę.
Serce pękło mi na na małe kawałki.
Czułem Jego ogromna samotność..........

nie wiem nawet co napisać:-(to strasznie przykre:(

Posted

Energy napisał(a):
nie wiem nawet co napisać:-(to strasznie przykre:(

To prawda, pies wieczny samotnik, nie wiadomo jak ukierunkowany przez swojego zmarłego pana, a potem wychowany i zaprawiony w przetrwaniu przez ulicę. To robi swoje. :-(

Posted

majqa napisał(a):
To prawda, pies wieczny samotnik, nie wiadomo jak ukierunkowany przez swojego zmarłego pana, a potem wychowany i zaprawiony w przetrwaniu przez ulicę. To robi swoje. :-(

I ludzie sa tacy sami.....

Posted

coronaaj napisał(a):
I ludzie sa tacy sami.....

Też o tym samym pomyślałam. Tak samo jak my i jak ludzie mogą mówić że zwierzęta nie czują :-/ Piękny jest Binguś. Nie mam za bardzo teraz jak dać więcej bo już mam trochę deklaracji stałych ale wrzucie mnie na 10zł od lutego co miesiąc. I poproszę dane na pw do przelewu :)

Posted

[quote name='majqa']Aniu - Aniołku, no... sama nie wiem, co powiedzieć... Dziękuję jest chyba za proste.
Nie ma za co :) Wczoraj była u Maciejki moja przyjaciółka( tak, tak u niej hehe nie u mnie ) i kupiła akty które dałaś na bazarek za 10zł :) to już jest nie zły start :)
[quote name='sylwiaso']Annaa Wielkie Dzięki w imieniu Bisia:buzi::buzi::iloveyou::iloveyou:

ee tam :) to naprawdę nic takiego :)

Posted (edited)

No żartujesz? O jej!!! :-)

Już zaczynam wielbić Twoją przyjaciółkę i to nie głównie z powodu zakupu ale... z racji faktu, że spotyka się ze świnką morską. :loveu: Moja krew!
A co! Trzeba nazywać rzeczy po imieniu, jak się idzie z wizytą do zwierzaka to do zwierzaka i już. :evil_lol:

A poza tym... buziole dla Maciejki! :lol:

Edit:
Sylwuś, sprawdź konto, bo miałam sygnał o wpłacie od megii1, powinna być dziś zaksięgowana.

Edited by majqa
Posted

[quote name='majqa']Aniu - Aniołku, no... sama nie wiem, co powiedzieć... Dziękuję jest chyba za proste.

[quote name='sylwiaso']Annaa Wielkie Dzięki w imieniu Bisia:buzi::buzi::iloveyou::iloveyou:

[quote name='majqa']No żartujesz? O jej!!! :-)

Już zaczynam wielbić Twoją przyjaciółkę i to nie głównie z powodu zakupu ale... z racji faktu, że spotyka się ze świnką morską. :loveu: Moja krew!
A co! Trzeba nazywać rzeczy po imieniu, jak się idzie z wizytą do zwierzaka to do zwierzaka i już. :evil_lol:

A poza tym... buziole dla Maciejki! :lol:

Edit:
Sylwuś, sprawdź konto, bo miałam sygnał o wpłacie od megii1, powinna być dziś zaksięgowana.

Ojj przemęczona jesteś :( Maciejka to królik heheh :D wpadaj czasami na bazarek bez Ciebie już nie jest tak samo :(

Posted

No fakt, że przemęczona :roll: (dziś spałam całe 1,5h martwiąc się o wizytę u weta z jednym z moich psich dziadków), ale...

Królik i świnka jednocześnie, bo... ;-) tu pomyliłam z sobą dwie Maciejki: świnkową i króliczkową. Ty masz króliczkową, moi nowi, przypadkowi znajomi świnkową i dziś mam już za sobą podwójną gafę. Ty mi napisałaś, że nie masz Maciejki świnki, oni, żebym się wyspała, bo ich zapytałam, co słychać u ich Maciejki królika. :evil_lol: Przepraszam Anuś.

Posted

majqa napisał(a):
No fakt, że przemęczona :roll: (dziś spałam całe 1,5h martwiąc się o wizytę u weta z jednym z moich psich dziadków), ale...

Królik i świnka jednocześnie, bo... ;-) tu pomyliłam z sobą dwie Maciejki: świnkową i króliczkową. Ty masz króliczkową, moi nowi, przypadkowi znajomi świnkową i dziś mam już za sobą podwójną gafę. Ty mi napisałaś, że nie masz Maciejki świnki, oni, żebym się wyspała, bo ich zapytałam, co słychać u ich Maciejki królika. :evil_lol: Przepraszam Anuś.

Ja się tam nie gniewam :D świnie też mam :D Ojj z tym snem to nie dobrze- tego nigdy się nie da odrobić a więc każda stracona noc to uszczerbek na zdrowiu (nawet tutaj praca daje o sobie znać hehe) Mam nadzieje że będzie dobrze i Psiak wydobrzeje ciesząc się nadal zdrowiem dobrym seniorowatym :)

Posted

Annaa4 napisał(a):
Też o tym samym pomyślałam. Tak samo jak my i jak ludzie mogą mówić że zwierzęta nie czują :-/ Piękny jest Binguś. Nie mam za bardzo teraz jak dać więcej bo już mam trochę deklaracji stałych ale wrzucie mnie na 10zł od lutego co miesiąc. I poproszę dane na pw do przelewu :)

Serdecznie dziękuje w imieniu Bingusia i własnym. :)

Posted

Mam nadzieję, że śpisz w najlepsze maluchu, że ciałko wyrabia w tym zimnie. Zadrżałam, słuchając wczoraj, jakie mrozy w przyszłym tygodniu są zapowiadane. :-(

Posted

Dajemy radę,a Bisiolek w apartamencie na poduchach i w kocykach z polaru i oczywiście ciepłe jedzonko i rozgrzewka przy piecyku z rana co tu pisać.........ech!musimy się pocieszać,bo jakie wyjście!!!

Posted

Dziękuję za potwierdzenie Sylwuś. :-)
Nommm, u mnie też bieganina z dogadzaniem psiakom i zabezpieczaniem ich. Szlag jasny z tą pogodą i takimi gwałtownymi jazdami temperatury. :-(

Posted

To ja zmieniam swoją deklaracje na 20zł :) Jedna Sunia znalazła dom a więc rozdzielam jej schedę :D Podajcie mi tylko numer konta, to już w poniedziałek pójdzie przelew (sprawdzałam na pierwszej stronie ale tam nie ma danych do przelewu)
Miłej soboty życzę :)))

Posted

Annaa4 napisał(a):
To ja zmieniam swoją deklaracje na 20zł :) Jedna Sunia znalazła dom a więc rozdzielam jej schedę :D Podajcie mi tylko numer konta, to już w poniedziałek pójdzie przelew (sprawdzałam na pierwszej stronie ale tam nie ma danych do przelewu)
Miłej soboty życzę :)))

Czy konto jest to samo? Jak nie to prosze podajcie na pw z danymi.

Posted

Annaa4 napisał(a):
To ja zmieniam swoją deklaracje na 20zł :) (...)

Dziękuję Aneczko - Niemożliwcu!!! :-)

Anuś, w rozliczeniu wpisywałam Twoją deklarację stałą od lutego. Jak tę wpłacisz to tak ją potraktujemy, jako lutową.

coronaaj napisał(a):
Czy konto jest to samo? Jak nie to prosze podajcie na pw z danymi.

Tak, to samo, czyli sylwiaso. Już podaję.

Posted (edited)

Bisiolku gdyby moje myśli o Tobie mogły Cie rozgrzać,budka była by jak piec hutniczy.
Ciepełka ,ciepełka dla Ciebie i Cioteczek.

Edited by Jadun