Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

Annaa4 napisał(a):
Film zawodowy :) Zdjęcia nawet w połowie nie oddają tego jakim jest Psiakiem :)

To prawda. :-) Miałam i ja okazję go oglądać na żywo, w akcji. :-)

Posted

[quote name='sylwiaso']Dziękujemy Energy,że jesteś cały czas z nami jest nam bardzo miło!!już miałam zimowy plan dla Bisia,gdyby był śnieg!ale Dzięki,że go nie ma!![/QUOTE]

[quote name='Energy']Bisiu jak to dobrze, że zima cię oszczędza:lol:
Wierzymy...[/QUOTE]

Dziękujemy :)

Posted

No proszę Was:oops:
Jestem u Biśka i będę dopóki nie znajdzie się w domku, albo i dłużej;)jestem codziennie tylko już nie wiem co pisać:shake:tak długo czeka...

Jest cudny :loveu:

Posted

[quote name='Jadun']Witam ,dzisiaj Binguś chyba śmigał w kurteczce ? :)[/QUOTE]
Mam taką nadzieję, moje opatulone równo, bo temp. odczuwalna niższa niż ta na termometrze.

Posted

[quote name='Jadun']Na sama myśl że On tam śpi samiusieńki, w chłodzie......... :([/QUOTE]
Wiem... wiem... :-( Samiuteńki i w chłodzie to jedno ale i stareńki, a do tego, co gorsza, bo o tym też pamiętam, może się zdarzyć incydent padaczkowy i... klapa. :-(

Posted

[quote name='majqa']Wiem... wiem... :-( Samiuteńki i w chłodzie to jedno ale i stareńki, a do tego, co gorsza, bo o tym też pamiętam, może się zdarzyć incydent padaczkowy i... klapa. :-([/QUOTE]

:-(:-(:-(gdzie twój domek malutki, czy jest ci dane jeszcze spać w łóżku z ukochanym właścicielem...

Posted

[quote name='Annaa4']Przepraszam próbowałam się "przedrzeć" przez wszystkie posty ale dużo tego. W jakich warunkach mieszka Bingo ?[/QUOTE]

Osobowych świetnych (dt), ekonomicznych - w budce, na dworze. Buda nowa, świetna ale to kojec.
Bo chyba nic nie pomyliłam:(

Posted

I w max, na ile to możliwe, by go nie pobudzały, izolacji od wrogów, których chce zjeść. A zależy nam na nie pobudzaniu Bingo z racji incydentów padaczkowych i tego, że nie sposób, by Sylwia miała go non stop na oku.

Posted

Dzień dobry :)
Oto dzisiejsze wariacje Bisia :)

a kuku :)
wchodził na każde drzewko, ocierał sie o każdy zaśnieżony krzaczek - on uwielbia śnieg :)

tu juz bez kurteczki, musiał się i bez niej potarzać hehehe