Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

Smyku napisał(a):
Ostatnio bazarek dla Bingo robiła nam Mantis , oferowała swoją pomoc na przyszłość , napisać do niej z prośbą o następny ?

A poproszę... :-)

Posted

majqa napisał(a):
Co pani doktor na te liczne bakterie?
Jaki jest łączny koszt badań?

A do tego, co w cytacie poproszę jeszcze o wpis odnośnie kosztów kurteczki.

Posted

Izuś Willma dostała rachunek do wklejenia!Bisiu dostał antybiotyk i jeszcze lek,bo ma zapalenie pęcherza!podałam dzisiaj rano antybiotyk !a rachunek za kurteczkę załatwimy z Jadun!Bisiolek mocno ściska wszystkie cioteczki!!!

Posted

Co do kosztu kurteczki ,czekamy na duplikat paragonu.Oryginał z opakowaniem wylądował w kominku.
Trzymam kciuki za mojego przyjaciela,zdrowiej szybko :(

Posted

sylwiaso napisał(a):
Bisio ma kurteczę!!jest solidna czerwono-czarna!wygląda w niej pięknie, brakuje tylko Czapy!!!!!

haaaaaaaaaaaaaaa! mozemy zobaczyc zurusia w tym wdzianku i pocieszyc tez oko ? :p

Posted

Wpłynęła kwota 50zł od Dorotki i Jacka dla Bisia!Bardzo Dziekujemy z całego Serducha!!!Koszt badań moczu biorę na siebie.Następne za tydzień!Zrobię fotki naszemu Królowi w kurteczce zobaczycie jak pięknie wyglądam!!!

Posted

Karsivan teraz na bieżąco kupiony, tak? Rozumiem, że do wstawienia w rozliczenie? A może go już wstawiałam?
I co z tym kosztem badania krwi?

Chyba nie wstawiałam karsivanu z tego zakupu, potwierdź więc Sylwio moje zapytanie.