Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

Przepraszam najmocniej ale zapomniałem wczoraj pogratulować Paniom fantastycznego bazarku dla Fantastycznych piesków.
Trzeba kilka czapek zostawić psiakom na mrozy :)
Dla Florci taką kolorową z misiem a dla chłopaków pilotki Rosyjskie.( oby tylko zima nie była typowo Rosyjska)

Posted

Ty też już na posterunku?!chciałam notować sobie godziny pracy,ale to bez sensu ktoś jak by usłyszał to by powiedział,że zwariowałam.Dobrze,że jesień przyszła to chociaż wieczór zrobił się ciut dłuższy!Dziś żegnam Rufusia odjeżdża do domku 8.30!!co tu pisać.....

Posted

Przytulam mocno Sylwuniu, wiem, co czujesz. 3mam kciuki za to, by to był naprawdę dobry dom, TEN dom...

(Ja od 5.00 z minutami w biegu, czyli ostatnio norma...)

Posted

Podziwiam dziewczyny, nie wiem co bierzecie, od 5 rano w taką pogodę nie jest łatwo. Ja mogę siedzieć do 5 rano, ale wstać o 5 to już gorzej :)
Binguś będzie miał o jednego kolegę mniej do oszczekiwania :lol: Trzymaj się Sylwuś

Posted

Smyku napisał(a):
Mówiłam u poootforów , żebyś rżnęła te podłogi .

I tak będę miała klęskę, bo ledwusiem przebieram nóżkami ale cóż... tsha stanąć na wysokości zadania.

Posted

Smyku napisał(a):
(...) Sylwuś minęłyśmy się dzisiaj z kawką ?

Eee, nie sądzę, Sylwia jak i ja i Ty łapie chwile ciszy o porze świtania przy kawie. ;-)