sylwiaso Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Majciu-nie Mont a MANTIS!!!10zł nie wiem jak ja widziałam ale mam oko! Quote
emilia2280 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 o biedny gnojek, zle jej poszlo przy karmieniu kolacji. mam nadziejé ze juz lepiej i dogláda psy? Quote
Wadercia Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Witam. Niedawno (a moze i juz dawno) robilam bazarek z ktorego 50% mialo pojsc na konto Binga :) Tak wiec dzis wyslalam ostatnie trzy paczki. W tym do Ciebie Sylwio :) Rozliczylam wiec juz bazarek i wyszlo z niego 103 zł dla psiaka. Do tego prosze odliczyc za hotelik psiaka 28 zł gdyz rzeczy ktore wysylicytowala sylwiaso po zsumowaniu wyniosly 21 zł + 7 zl przesylka. Takze gdy tylko dojdzie do Ciebie paczka sylwio to odlicz prosze ta kwote :) Ah i przelalam juz pieniazki wiec pewnie w poniedzialek beda na koncie :) Quote
majqa Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Czyli... do rozliczenia, jak Sylwia to potwierdzi doliczam 103zł + 28zł. Tak? Dobrze zrozumiałam? A może 103zł + 21zł, bo 7zł winnaś mieć zwrócone za wysyłkę? Która wersja z mojego gdybania jest prawdziwa? Quote
sylwiaso Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Dobrze dam znać!i to 7zł za wysyłkę tak jak pisze Majcia czekam na info. Quote
Wadercia Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 a moze zeby nie bylo zamieszania po prostu te 7 zl bedzie ode mnie po prostu za ta wysylke? :) Quote
majqa Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 wadercia napisał(a):a moze zeby nie bylo zamieszania po prostu te 7 zl bedzie ode mnie po prostu za ta wysylke? :) Jejku, przeogromne podziękowania Waderciu i za tę propozycję i za podarowane fanty i za poprowadzenie bazarku. :Rose: :loveu: Wobec powyższego... Czekam na potwierdzenie od Sylwii zaksięgowania 103zł, a wtedy dopisuję do rozliczenia 131zł. :lol: Quote
sylwiaso Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Waderciu Wielkie Dzięki za wszystko!!:buzi::buzi:buziole od Bisia i ciotkis! Quote
majqa Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Jak to zawsze trzeba być wsiegda gatow. :-( Zrobiłam wpis odnośnie Bingo na cz.kw. Dziewczyny pudelkowo - szorściakowe, uważajcie!!!!!!!!! Quote
Jadun Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Osłupiałem ze zdumienia............. Jeszcze nie mogę się uspokoić ze zmartwienia...................... Jeśli ktoś Bingusiowi zrobi krzywdę,obedrę ze skóry!!!!!!!!!! majqa ,dziękuje. Quote
majqa Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Moje szare komóry zmęczone, mocno zmęczone ale jeszcze pracują. ;-) A do obdzierania chętnie się przyłączę. :-) Quote
leni356 Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Wrzuciłam aktualizację rozliczenia do pierwszego postu Quote
majqa Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='majqa'](...) Czekam na potwierdzenie od Sylwii zaksięgowania 103zł, a wtedy dopisuję do rozliczenia 131zł. :lol:[/QUOTE] Sylwuńka, sprawdź konto. :-) Quote
sylwiaso Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Sprawdziłam 150zł Skarpeta Kudłaczy i 103zł Wadercia dla Bingo!!!!Z całego Serducha Dziękujemy! Quote
majqa Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='sylwiaso']Sprawdziłam 150zł Skarpeta Kudłaczy i 103zł Wadercia dla Bingo!!!!Z całego Serducha Dziękujemy![/QUOTE] ... czyli dopisuję 150zł, wiadomo, i... 131zł (Wadercia + Twoja wpłata z wysyłką Sylwio). :-) Quote
emilia2280 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 To zdjécie jest zjawiskowe, jak z jakiejs basni drzewo namalowane w takich barwach slonca :O Quote
sylwiaso Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Wciaz mi brakuje czasu,chciałam napisać,że odwiedził nas Jadun!!!!przywiózł Bisiowi smaczne jedzonko kiełbaskę,paróweczki,puszeczki, byli bardzo długo na spacerku!Dzięki Bogu Bisio ma wiernego przyjaciela,który ma chwilkę,aby do niego przyjechać to bardzo miłe!!DZIĘKUJĘ Jadun w imieniu Bisia! Quote
majqa Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Przyłączam się do podziękowań. :-) Sylwunia, przypomnij mi proszę, kiedy (data) Bingo miał ostatnie badania kontrolne? Jeśli w miarę dawno, zapytaj panią doktor, czy nie należy ich powtórzyć. Quote
sylwiaso Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Sprawdziłam biochemia 4.07,badanie moczu 24.03 Quote
Anula Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='SmallEwusia']piękny piesio:) Pewnie,że nasz Bingusio jest piękny.Dużo Cioteczek jest w nim zakochanych tylko tego nie piszą! Kochane Bingusiowe Cioteczki zajrzyjcie do tego biedaka! http://www.dogomania.pl/threads/215224-Pudelek-Murzynek-po-stracie-pani-czeka-na-dom-w-schronisku-czy-zdarzy-si%C4%99-cud Quote
majqa Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='majqa'](...) Sylwunia, przypomnij mi proszę, kiedy (data) Bingo miał ostatnie badania kontrolne? Jeśli w miarę dawno, zapytaj panią doktor, czy nie należy ich powtórzyć.[/QUOTE] [quote name='sylwiaso']Sprawdziłam biochemia 4.07,badanie moczu 24.03[/QUOTE] Skoro tak, to poproszę o zasięgnięcia opinii pani doktor, czy nie należałoby zrobić powtórki kontrolnej. :-) Quote
Recommended Posts