Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

Witam.
Niedawno (a moze i juz dawno) robilam bazarek z ktorego 50% mialo pojsc na konto Binga :)
Tak wiec dzis wyslalam ostatnie trzy paczki. W tym do Ciebie Sylwio :)
Rozliczylam wiec juz bazarek i wyszlo z niego 103 zł dla psiaka.
Do tego prosze odliczyc za hotelik psiaka 28 zł gdyz rzeczy ktore wysylicytowala sylwiaso po zsumowaniu wyniosly 21 zł + 7 zl przesylka.
Takze gdy tylko dojdzie do Ciebie paczka sylwio to odlicz prosze ta kwote :)

Ah i przelalam juz pieniazki wiec pewnie w poniedzialek beda na koncie :)

Posted

Czyli... do rozliczenia, jak Sylwia to potwierdzi doliczam 103zł + 28zł. Tak? Dobrze zrozumiałam? A może 103zł + 21zł, bo 7zł winnaś mieć zwrócone za wysyłkę? Która wersja z mojego gdybania jest prawdziwa?

Posted

wadercia napisał(a):
a moze zeby nie bylo zamieszania po prostu te 7 zl bedzie ode mnie po prostu za ta wysylke? :)

Jejku, przeogromne podziękowania Waderciu i za tę propozycję i za podarowane fanty i za poprowadzenie bazarku. :Rose: :loveu:
Wobec powyższego... Czekam na potwierdzenie od Sylwii zaksięgowania 103zł, a wtedy dopisuję do rozliczenia 131zł. :lol:

Posted

Osłupiałem ze zdumienia.............
Jeszcze nie mogę się uspokoić ze zmartwienia......................
Jeśli ktoś Bingusiowi zrobi krzywdę,obedrę ze skóry!!!!!!!!!!

majqa ,dziękuje.

Posted

[quote name='majqa'](...) Czekam na potwierdzenie od Sylwii zaksięgowania 103zł, a wtedy dopisuję do rozliczenia 131zł. :lol:[/QUOTE]
Sylwuńka, sprawdź konto. :-)

Posted

[quote name='sylwiaso']Sprawdziłam 150zł Skarpeta Kudłaczy i 103zł Wadercia dla Bingo!!!!Z całego Serducha Dziękujemy![/QUOTE]
... czyli dopisuję 150zł, wiadomo, i... 131zł (Wadercia + Twoja wpłata z wysyłką Sylwio). :-)

Posted

Wciaz mi brakuje czasu,chciałam napisać,że odwiedził nas Jadun!!!!przywiózł Bisiowi smaczne jedzonko kiełbaskę,paróweczki,puszeczki, byli bardzo długo na spacerku!Dzięki Bogu Bisio ma wiernego przyjaciela,który ma chwilkę,aby do niego przyjechać to bardzo miłe!!DZIĘKUJĘ Jadun w imieniu Bisia!

Posted

Przyłączam się do podziękowań. :-)
Sylwunia, przypomnij mi proszę, kiedy (data) Bingo miał ostatnie badania kontrolne? Jeśli w miarę dawno, zapytaj panią doktor, czy nie należy ich powtórzyć.

Posted

[quote name='majqa'](...) Sylwunia, przypomnij mi proszę, kiedy (data) Bingo miał ostatnie badania kontrolne? Jeśli w miarę dawno, zapytaj panią doktor, czy nie należy ich powtórzyć.[/QUOTE]

[quote name='sylwiaso']Sprawdziłam biochemia 4.07,badanie moczu 24.03[/QUOTE]
Skoro tak, to poproszę o zasięgnięcia opinii pani doktor, czy nie należałoby zrobić powtórki kontrolnej. :-)