sylwiaso Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Binguś Dziekuje za pomoc wszystkim Kochanym cioteczkom i wujkom!!!! Quote
sylwiaso Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 18.08 liczymy Bingusiowi pobyt u mnie, karmy Yosera już nie mam dostałam puszeczki od Jadun i troszkę karmy także lada dzień karmy nie będzie! Quote
majqa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 OK, czyli kupujemy karmę. Poprawiam więc w poście rozliczeniowym info, że nowe rozliczenia idą cyklem 18.XX - 18.YY. Edit I: A jednak... cuda się zdarzają. :-) Odezwał mi się jeszcze jeden, zapomniany Pewniak! :-) :loveu: Pomoże z bazarkiem. Tą osobą jest Freya73, a zatem... Poproszę: Smyku i Jadun o kontakt na PW z Freya73 celem: wymiany kurtuazji ;-), maili itd..., a kolejno, mając już maila Freya73 o: - przesłanie fotek fantów - opis - co to, wymiary, z czego itp... podanie cen, podanie kosztów wysyłki (bo tu wysyłka poleci z dwóch różnych miejsc). Edit II: Jadun pomoże w zakupie karmy z allegro - josera senior. Podałam link do aukcji i dane wysyłkowe Sylwii. Tu też wstawiam link: http://allegro.pl/josera-light-senior-balance-15-kg-4kg-kurier-i1785635999.html Będzie to rewelka, bo za 155zł mamy 19kg! Podsumowując: Jadun kupuje, zwrot kasy na konto Jadun = przelew od Sylwii (tu poproszę po zakupie o podanie Sylwii danych do przelewu). Uff... Karma załatwiona, bazarek mam nadzieję również. :lol: Pozostała nam kwestia osoby chętnej prowadzić finanse Bingo, czyli wyręczająca Sylwię ze zbiórką... Plizzz... :modla::modla::modla: Quote
Wadercia Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 wybacz majqa za dopeiro teraz ale dzis bylam niedysponowan clay dzien po wyrywaniu zeba... Widzę, że znalazła się osoba do prowadzenia bazarku więc juz oferta jest nieaktualna? :) Quote
majqa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Ależ aktualna!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Bo........, jeśli podałabyś mi na PW swój mail to ja z kolei obfociłabym Ci jakieś fanty od siebie z przeznaczeniem na Bingo. :lol: Czy tak może być? Edit: Łoj, doczytałam... wirtualnie przykładam kojącą rękę do ząbkowego miejsca bólu. Współczuję... :-( Quote
Wadercia Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 alez nie ma problemu :) chetnie pomoge poki mam na to czas :) Juz kiedys mialam przyjemnosc (badz i nie) prowadzic bazarek dla kgos z tym ze osoba dla ktorej o prowadzilam do dzis dzien nie dala mi rozliczenia i nie moge zamknac bazarku :( Rozumiem, ze wobec tego beda dwa bazarki na Binga? Mój e-mial w razie czego to sandrusia_buziak6@wp.pl :) Quote
majqa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Tu, w tej ekipie, nie przewiduję takiego problemu. :-) Tak, będą dwa. Freya73 = Jadun + Smyku Wadercia = majqa Dziękuję za mail i chęć pomocy, jutro rano (bo tak mi lepiej w świetle dziennym wychodzą zdjęcia) pstryknę fotki, opisy itd... [Jak się znam, zdjęciowo pocuduję i teraz przy sztucznym świetle więc może się sama zaskoczę... ;-)] Quote
Wadercia Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 oh majqa ja mam chyba ze 40 fantow na bazarki (niestety juz komus obiecalam) ale zdjec ladnych robic nie potrafie niestety :( stad kurierzy na mnie zarabiaja bo wole jednak wyslac paczke :) Quote
Smyku Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 No i super idę szperać . Biśku oczywiscie przytulam . Quote
majqa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Smyku napisał(a):No i super idę szperać . Biśku oczywiscie przytulam . Szukaj, szukaj... Dzięki Aniołku... -) wadercia napisał(a):oh majqa ja mam chyba ze 40 fantow na bazarki (niestety juz komus obiecalam) (...) Ależ daj spokój, taka pomoc, w samej organizacji, to mega pomoc. :-) A do tego, a do tego, ja ślepiec, przepraszam Cię, bo... Boshhh, ale wstyd, bo zobaczyłam Twój podpis, że... itd... i żeby Cię o nic nie prosić. Tym bardziej dziękuję, a jeszcze bardziej przepraszam. :oops: :oops: :oops: Quote
Wadercia Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 prosba jest o ogloszanie psiakow. Coz.. kazdy wie ze ciezko mi odmowic pomocy, amialam zbyt duzo prosb o to juz.. a ze szykuje sie na kolejny mega bazarek ogloszeniowy wiec chcialabym od ogloszen odpoczac :) Quote
majqa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Nie dziwię się... Ja dostałam tak popalić ogłoszeniowo, że... łączę się bólu. ;-) Quote
Freya73 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Czesc, to ja "zapomniany pewniak". :) Hmmm ..., ze "pewniak" to ok ... ale "zapomniany" , motyla noga ... . :shake: :evil_lol::loveu::lol: Quote
Mantis Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Mogę zrobić bazarki, nie ma problemu :) Poproszę tylko Judan o malutki opis tych cudeniek (np. rozmiar), a Smyku o opis i zdjęcia :) Quote
majqa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Freya73 napisał(a):Czesc, to ja "zapomniany pewniak". :) Hmmm ..., ze "pewniak" to ok ... ale "zapomniany" , motyla noga ... . :shake: :evil_lol::loveu::lol: Ajtam, ajtam, skrót myślowy, bo zapomniałam, że jeszcze do Ciemmm napisałam, Moja Ty Wybawicielko! :loveu: Mantis napisał(a):Mogę zrobić bazarki, nie ma problemu :) Poproszę tylko Judan o malutki opis tych cudeniek (np. rozmiar), a Smyku o opis i zdjęcia :) Mantis, przeserdeczne dzięki. :multi: Hm... Jadun, z tego co mi pisał na PW "dobrał" się już do Freya to może zróbmy tak, jeśli to nie problem, że... Freya zrobiłaby bazarek z rzeczami od Jadun, a Ty od Smyku? Czy tak może być? :oops: wadercia napisał(a):ohoho wize duzo chetnych na bazarki :) A w ogóle mnie to nie smuci, niech wątek zacznie żyć. :lol: Waderciu, zabiłam Ci program pocztowy 9cioma mailami. :evil_lol: Quote
Mantis Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Aaa, bo ja nie wiedziałam, że "zapomniany pewniak" (wybacz Freya73 ;)) w bazarkowej sprawie :) Pewnie, że może tak być, o ile Freya nie ma nic przeciwko :) Quote
majqa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Freya73 i "manie coś przecifko"??? :-o :-o :-o Neee możliwe!!! :evil_lol: Uff.. Dzięki Mantis. :loveu: Podsumujmy przyporządkowanie: Freya73 - Jadun Mantis - Smyku Wadercia - majqa Howgh, jak mawiał Winnetou! :multi: Quote
Freya73 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='majqa']Freya73 i "manie coś przecifko"??? :-o :-o :-o Neee możliwe!!! :evil_lol: Uff.. Dzięki Mantis. :loveu: Podsumujmy przyporządkowanie: Freya73 - Jadun Mantis - Smyku Wadercia - majqa Howgh, jak mawiał Winnetou! :multi: Dla mnie gra i buczy. ;) Quote
majqa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='Freya73']Dla mnie gra i buczy. ;) Rewelka! :loveu: Aaa, ode mnie taka cichuteńka prośba :oops:, by nieco za rękę poprowadzić Jadun z opisem do bazarku, gdyby czegoś brakowało, bo nam się Człowiek dopiero wdraża w forum. :lol: Smyczku, cobyś się połapała!!! Plizzz, nie atakuj z bazarkiem zatem Freya73 tiiilko Mantis. Sorry, widzisz, pewno kimasz z Syneczkiem i nie spodziewasz się, że zamotałam jak ta lala. :evil_lol: Quote
majqa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Energy napisał(a):Ale ruch się zrobił:lol: To lubię! Od razu coś dobrego zaczyna w duszy grać i rodzi się znów cichutka nadzieja. :happy1::Cool!: Quote
Freya73 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 majqa napisał(a):Rewelka! :loveu: Aaa, ode mnie taka cichuteńka prośba :oops:, by nieco za rękę poprowadzić Jadun z opisem do bazarku, gdyby czegoś brakowało, bo nam się Człowiek dopiero wdraża w forum. (...) Oczywiscie. A swoja droga widzialam juz sliczne fanty, zapowiada sie rewelacyjny bazarek. ;) Quote
majqa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Qrczę, zawsze podziwiałam osoby, z rąk których takie cudeńka wychodzą. Eh... zaaazdroszczę. :-) Quote
Mantis Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 No to i nowy banerek niech ma chłopaczyna, na szczęście. :) Quote
Recommended Posts