Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

OK, czyli kupujemy karmę. Poprawiam więc w poście rozliczeniowym info, że nowe rozliczenia idą cyklem 18.XX - 18.YY.

Edit I:
A jednak... cuda się zdarzają. :-)

Odezwał mi się jeszcze jeden, zapomniany Pewniak! :-) :loveu:
Pomoże z bazarkiem. Tą osobą jest Freya73, a zatem...

Poproszę:
Smyku i Jadun o kontakt na PW z Freya73 celem:
wymiany kurtuazji ;-), maili itd..., a kolejno, mając już maila Freya73 o:
- przesłanie fotek fantów
- opis - co to, wymiary, z czego itp... podanie cen, podanie kosztów wysyłki (bo tu wysyłka poleci z dwóch różnych miejsc).

Edit II:

Jadun pomoże w zakupie karmy z allegro - josera senior.

Podałam link do aukcji i dane wysyłkowe Sylwii.

Tu też wstawiam link:
http://allegro.pl/josera-light-senior-balance-15-kg-4kg-kurier-i1785635999.html

Będzie to rewelka, bo za 155zł mamy 19kg!

Podsumowując:
Jadun kupuje, zwrot kasy na konto Jadun = przelew od Sylwii (tu poproszę po zakupie o podanie Sylwii danych do przelewu).

Uff...

Karma załatwiona, bazarek mam nadzieję również. :lol:

Pozostała nam kwestia osoby chętnej prowadzić finanse Bingo, czyli wyręczająca Sylwię ze zbiórką... Plizzz... :modla::modla::modla:

Posted

wybacz majqa za dopeiro teraz ale dzis bylam niedysponowan clay dzien po wyrywaniu zeba...
Widzę, że znalazła się osoba do prowadzenia bazarku więc juz oferta jest nieaktualna? :)

Posted

Ależ aktualna!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:
Bo........, jeśli podałabyś mi na PW swój mail to ja z kolei obfociłabym Ci jakieś fanty od siebie z przeznaczeniem na Bingo. :lol: Czy tak może być?

Edit:
Łoj, doczytałam... wirtualnie przykładam kojącą rękę do ząbkowego miejsca bólu. Współczuję... :-(

Posted

alez nie ma problemu :) chetnie pomoge poki mam na to czas :) Juz kiedys mialam przyjemnosc (badz i nie) prowadzic bazarek dla kgos z tym ze osoba dla ktorej o prowadzilam do dzis dzien nie dala mi rozliczenia i nie moge zamknac bazarku :(

Rozumiem, ze wobec tego beda dwa bazarki na Binga?

Mój e-mial w razie czego to sandrusia_buziak6@wp.pl

:)

Posted

Tu, w tej ekipie, nie przewiduję takiego problemu. :-)
Tak, będą dwa.
Freya73 = Jadun + Smyku
Wadercia = majqa

Dziękuję za mail i chęć pomocy, jutro rano (bo tak mi lepiej w świetle dziennym wychodzą zdjęcia) pstryknę fotki, opisy itd... [Jak się znam, zdjęciowo pocuduję i teraz przy sztucznym świetle więc może się sama zaskoczę... ;-)]

Posted

oh majqa ja mam chyba ze 40 fantow na bazarki (niestety juz komus obiecalam) ale zdjec ladnych robic nie potrafie niestety :( stad kurierzy na mnie zarabiaja bo wole jednak wyslac paczke :)

Posted

Smyku napisał(a):
No i super idę szperać .
Biśku oczywiscie przytulam .

Szukaj, szukaj... Dzięki Aniołku... -)

wadercia napisał(a):
oh majqa ja mam chyba ze 40 fantow na bazarki (niestety juz komus obiecalam) (...)

Ależ daj spokój, taka pomoc, w samej organizacji, to mega pomoc. :-)

A do tego, a do tego, ja ślepiec, przepraszam Cię, bo... Boshhh, ale wstyd, bo zobaczyłam Twój podpis, że... itd... i żeby Cię o nic nie prosić.
Tym bardziej dziękuję, a jeszcze bardziej przepraszam. :oops: :oops: :oops:

Posted

prosba jest o ogloszanie psiakow.
Coz.. kazdy wie ze ciezko mi odmowic pomocy, amialam zbyt duzo prosb o to juz.. a ze szykuje sie na kolejny mega bazarek ogloszeniowy wiec chcialabym od ogloszen odpoczac :)

Posted

Freya73 napisał(a):
Czesc, to ja "zapomniany pewniak". :) Hmmm ..., ze "pewniak" to ok ... ale "zapomniany" , motyla noga ... . :shake: :evil_lol::loveu::lol:

Ajtam, ajtam, skrót myślowy, bo zapomniałam, że jeszcze do Ciemmm napisałam, Moja Ty Wybawicielko! :loveu:

Mantis napisał(a):
Mogę zrobić bazarki, nie ma problemu :) Poproszę tylko Judan o malutki opis tych cudeniek (np. rozmiar), a Smyku o opis i zdjęcia :)

Mantis, przeserdeczne dzięki. :multi: Hm... Jadun, z tego co mi pisał na PW "dobrał" się już do Freya to może zróbmy tak, jeśli to nie problem, że... Freya zrobiłaby bazarek z rzeczami od Jadun, a Ty od Smyku? Czy tak może być? :oops:

wadercia napisał(a):
ohoho wize duzo chetnych na bazarki :)

A w ogóle mnie to nie smuci, niech wątek zacznie żyć. :lol:
Waderciu, zabiłam Ci program pocztowy 9cioma mailami. :evil_lol:

Posted

Aaa, bo ja nie wiedziałam, że "zapomniany pewniak" (wybacz Freya73 ;)) w bazarkowej sprawie :) Pewnie, że może tak być, o ile Freya nie ma nic przeciwko :)

Posted

Freya73 i "manie coś przecifko"??? :-o :-o :-o
Neee możliwe!!! :evil_lol:

Uff.. Dzięki Mantis. :loveu:

Podsumujmy przyporządkowanie:

Freya73 - Jadun
Mantis - Smyku
Wadercia - majqa

Howgh, jak mawiał Winnetou! :multi:

Posted

[quote name='majqa']Freya73 i "manie coś przecifko"??? :-o :-o :-o
Neee możliwe!!! :evil_lol:

Uff.. Dzięki Mantis. :loveu:

Podsumujmy przyporządkowanie:

Freya73 - Jadun
Mantis - Smyku
Wadercia - majqa

Howgh, jak mawiał Winnetou! :multi:

Dla mnie gra i buczy. ;)

Posted

[quote name='Freya73']Dla mnie gra i buczy. ;)
Rewelka! :loveu: Aaa, ode mnie taka cichuteńka prośba :oops:, by nieco za rękę poprowadzić Jadun z opisem do bazarku, gdyby czegoś brakowało, bo nam się Człowiek dopiero wdraża w forum. :lol:

Smyczku, cobyś się połapała!!!
Plizzz, nie atakuj z bazarkiem zatem Freya73 tiiilko Mantis. Sorry, widzisz, pewno kimasz z Syneczkiem i nie spodziewasz się, że zamotałam jak ta lala. :evil_lol:

Posted

majqa napisał(a):
Rewelka! :loveu: Aaa, ode mnie taka cichuteńka prośba :oops:, by nieco za rękę poprowadzić Jadun z opisem do bazarku, gdyby czegoś brakowało, bo nam się Człowiek dopiero wdraża w forum. (...)

Oczywiscie. A swoja droga widzialam juz sliczne fanty, zapowiada sie rewelacyjny bazarek. ;)