Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

[quote name='majqa']Sylwuś, boooskie. Czy mogę, odnawiając Bingo allegro, wstawić link do drugiego filmiku z Twoim tatą i dziećmi?
Super pomysl!!! Filmiki swietne.
Majqa ma racje jak pani chce Bingusia to niech dzwoni.

Musze sie pochwalic mam tymczasa z targu ....sunia Beza (tak ja nazwalysmy).Beza ma cieczke , zobaczymy jak jedna cioteczka napisala ...co z tego jajka wyjdzie.

Bezy watek ..
http://www.dogomania.pl/threads/211186-biały-PUDELEK-MINI-2-letnia-cudowna-sunia-szuka-domku-)#post17261752

Poprosze niesmialo glosujcie na dzielna Pipi.
http://www.dogomania.pl/threads/210886-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-lipiec

Posted

[quote name='majqa']Binguś ma odnowione allegro z nowymi fotkami i linkiem od filmiku. Tel. od wiadomej pani w jego sprawie nie było.

i już pewnie nie będzie :sad:

Posted

elinka napisał(a):
i już pewnie nie będzie :sad:

Najwyraźniej w pani musiało być jakieś wahanie/ wątpliwość i to pewno poważniejsza niż kwestia odległości.

Posted

Byłam wczoraj u Biśka z wizytą...mały cały czas przynosił mi jabłko a ja musiałam rzucać....jeszcze raz i jeszcze raz...bardzo mu się to podobało!Mały niedowidzi więc poszukiwanie jabłkowej piłeczki zajmowało mu trochę czasu...a potem zaraz przynosił jabłko i tak dalej i tak dalej...:lol::lol::lol:

Posted

Oj, to smyk jeden. :-) Fajnie, skoro chce mu się aportować, bawić itd... znaczy, że trzyma formę. :-) Dziękujemy Romko za miłe dla oko newski. :-)