Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

sylwiaso napisał(a):
no dobra czasami też troszkę pokrzyczę......nie na psiaki tylko na męża;)

A na męża to się nie liczy:eviltong:mężom się to po prostu od życia należy:diabloti::evil_lol:

Posted

sylwiaso napisał(a):
oj Leni no dobra czasami też troszkę pokrzyczę......nie na psiaki tylko na męża;)Leni jesteś proszona na wątek Florci!

Dzięki, byłam już u Florci :) A mąż to jak dodatkowe dziecko przecież.. ;)

Posted

Sylwio, do rozliczenia dopisałam kwotę 23zł od Romki. Jak ją dostaniesz realnie uzupełnię to datowo. Zrobiłam tak, by uwolnić się z subskrypcji bazarku, który tym samym został domknięty i rozliczony.

Posted

[quote name='majqa']Sylwio, do rozliczenia dopisałam kwotę 23zł od Romki. Jak ją dostaniesz realnie uzupełnię to datowo. Zrobiłam tak, by uwolnić się z subskrypcji bazarku, który tym samym został domknięty i rozliczony.[/QUOTE]
Dziś przekazałam Sylwii moje 23zł...poprosiłam o potwierdzenie na wątku,pewnie zaraz po przyjeżdzie do domu wpisze na wątek...

Posted

Lada moment ruszę z kolejnym bazarkiem z fantami od Smyku :iloveyou:(Co ja bym skromna, wspaniałomyślna kobieto zrobiła bez Ciebie i jak to było jak Cię nie było? :confused:).