Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Coś szary ten Fuks na tym białym śniegu. Ale jesteście usprawiedliwieni, to bylo rok temu. :evil_lol: Jeszcze nei wiedzieliście jak sie doczyszcza psa.

To z Fuksia też jest złodziejaszek :cool3:

A ja też mam Fuksia teraz...:eviltong:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ela_and_Krzys napisał(a):
Kasia on jest biszkoptowy a nie szary. To subtelna acz znaczaca roznica :)

Ela on jest waniliowy a nie biszkoptowy. To subtelna acz znaczna różnica. :evil_lol::evil_lol:

Posted

Kasie napisał(a):

Biszkoptowy, waniliowy... Co Wy, głodne jesteście?

hmmm...:hmmmm:.... a może kremowy?

szary to jest dziś ten cholerny dzień, blehhhh:stormy-sad:szarzyzna - dluzyzna poniedziałkowo- piatkowa, więc 3ba sobie znaleźć jakaś odskocznie od pracy:evil_lol:

a ciacho na poprawe humoru - czemu nie! dla mnie z bita smietana proszę..:eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

no i jak nie zdarzy sie nic nieprzewidzianego to Fuksik w piatek o 18:00 trafi na stol operacyjny i ... zostanie bez jajek i bez kamienia na zebach
w zwiazku z czyszczeniem zabkow narkoza chyba nie moze byc wziewna
niby drobne zabiegi ale sie denerwujemy troche...
trzymajcie kciuki, co?

Posted

Fuksiku trzymam kciuki :kciuki: za piękne białe ząbki....:kciuki: nie mówcie mu o reszcie zabiegu...mówcie tylko o zębach ;) pomyślcie jaką minę mieli by nasi TZ gdybyśmy chcieli im zafundować takie zabiegi:evil_lol: a Fuksik też facet...;)

Posted

za kciuki dziękujemy - będzie nam raźniej
zobaczymy co Fuks zrobi jak zobaczy... że jajek brak :)

na narty chyba nie da rady, Kasia
specjalnie umawialismy zabieg na weekend zeby moc lobuza przypilnowac potem

Posted

Trzymamy za Fuksika, też nas to czeka w liczbie mnogiej: ząbki Franeczka, jajka Fafik i Gabor, wszystko narkoza. Czuję się jak Czarna Wdowa dybiąca na...

Posted

Ja też się przyłączam do trzymania kciuków żeby wam żadnego numeru nie wywinął, żeby ratować no wiecie co :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

doktor myslal myslal i przelozyl zabieg na za 2 tyg
powiedzial ze alat i mocznik sa w gornych granicach normy wiec skoro to nie jest zabieg ratujacy zycie to zeby jeszcze troche poczekac
mamy jakies lekarstwa, kontrolne badania krwi za 2 tyg i wtedy zobaczymy

Posted

hehe...
to w takim razie skoro on nie obłoznie chory to moze jakis niedzielny mały wymarsz na skałki..?
czy moze wolicie wypoczać po całym tygodniu w domu..?

Posted

ja wlasnie dzisiaj przegladalam prognozy pogody wszelakie pod katem naszych wspolnych wypadow i mi wyszlo ze juz nidlugo pewnie dam rade isc z wami :)
e