Kasie Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Coś szary ten Fuks na tym białym śniegu. Ale jesteście usprawiedliwieni, to bylo rok temu. :evil_lol: Jeszcze nei wiedzieliście jak sie doczyszcza psa. To z Fuksia też jest złodziejaszek :cool3: A ja też mam Fuksia teraz...:eviltong: Quote
Ela_and_Krzys Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Kasia on jest biszkoptowy a nie szary. To subtelna acz znaczaca roznica :) A jakiego masz Fuksia? Ja jestem jak zawsze nie w temacie... :( Quote
Ambra Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ela_and_Krzys napisał(a):Kasia on jest biszkoptowy a nie szary. To subtelna acz znaczaca roznica :) Ela on jest waniliowy a nie biszkoptowy. To subtelna acz znaczna różnica. :evil_lol::evil_lol: Quote
Kasie Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Wy mnie wogóle nei rozumiecie! Ja mam szare psy więc w każdym dopatruje sie szarości i juz. Biszkoptowy, waniliowy... Co Wy, głodne jesteście? Quote
Ela_and_Krzys Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Oj no dobra, jest brudny troche :) Waniliowy brzmi smaczniej niz biszkoptowy chyba - moge sie zgodzic :) Quote
Ambra Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Kasie napisał(a): Biszkoptowy, waniliowy... Co Wy, głodne jesteście? hmmm...:hmmmm:.... a może kremowy? szary to jest dziś ten cholerny dzień, blehhhh:stormy-sad:szarzyzna - dluzyzna poniedziałkowo- piatkowa, więc 3ba sobie znaleźć jakaś odskocznie od pracy:evil_lol: a ciacho na poprawe humoru - czemu nie! dla mnie z bita smietana proszę..:eviltong: Quote
Ela_and_Krzys Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 kremowy tez moze byc smaczny tak jak kremowka ja tez ciacho poprosze :) pogoda dobijajaca... szara i smutna Quote
Ela_and_Krzys Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 no i jak nie zdarzy sie nic nieprzewidzianego to Fuksik w piatek o 18:00 trafi na stol operacyjny i ... zostanie bez jajek i bez kamienia na zebach w zwiazku z czyszczeniem zabkow narkoza chyba nie moze byc wziewna niby drobne zabiegi ale sie denerwujemy troche... trzymajcie kciuki, co? Quote
kiwi Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 jasne ze bedziemy trzymac :) dobrze bedzie :) Quote
Aga_Mazury Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Fuksiku trzymam kciuki :kciuki: za piękne białe ząbki....:kciuki: nie mówcie mu o reszcie zabiegu...mówcie tylko o zębach ;) pomyślcie jaką minę mieli by nasi TZ gdybyśmy chcieli im zafundować takie zabiegi:evil_lol: a Fuksik też facet...;) Quote
loozerka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Ela, jasne- za Fuksia, by wszystko dobrze poszło i za Was, byście za bardzo sie nie denerwowali :)) Quote
Kasie Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Jasne, że trzymamy. Nawet Lincolna zmuszę, obiecuję, że za Fuksia :evil_lol: A ja myślałam, ze Was na narty może wyciągne... Quote
Ela_and_Krzys Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 za kciuki dziękujemy - będzie nam raźniej zobaczymy co Fuks zrobi jak zobaczy... że jajek brak :) na narty chyba nie da rady, Kasia specjalnie umawialismy zabieg na weekend zeby moc lobuza przypilnowac potem Quote
JoSi Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Trzymamy za Fuksika, też nas to czeka w liczbie mnogiej: ząbki Franeczka, jajka Fafik i Gabor, wszystko narkoza. Czuję się jak Czarna Wdowa dybiąca na... Quote
Ela_and_Krzys Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 no tak JoSi u Ciebie to juz ewidentnie wyglada na wielkanocne przygotowania :) Quote
Lipizzan Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ja też się przyłączam do trzymania kciuków żeby wam żadnego numeru nie wywinął, żeby ratować no wiecie co :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ela_and_Krzys Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 napiszemy napiszemy ja jeszcze cholera jestem dzis w Katowicach i bede pedzic po pracy do Krakowa zeby na 18:00 zdazyc... Quote
Ela_and_Krzys Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 doktor myslal myslal i przelozyl zabieg na za 2 tyg powiedzial ze alat i mocznik sa w gornych granicach normy wiec skoro to nie jest zabieg ratujacy zycie to zeby jeszcze troche poczekac mamy jakies lekarstwa, kontrolne badania krwi za 2 tyg i wtedy zobaczymy Quote
Ela_and_Krzys Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 no na co najmniej 2 tyg. jajka zachował :) Quote
AniaB Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 hehe... to w takim razie skoro on nie obłoznie chory to moze jakis niedzielny mały wymarsz na skałki..? czy moze wolicie wypoczać po całym tygodniu w domu..? Quote
kiwi Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 ja wlasnie dzisiaj przegladalam prognozy pogody wszelakie pod katem naszych wspolnych wypadow i mi wyszlo ze juz nidlugo pewnie dam rade isc z wami :) e Quote
AniaB Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 tak tak - maluchy twoje kiwi musza jeszcze poczekac teraz błoto wszedzie - utaplałyby sie na amen.. Quote
kiwi Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 no dla nas musi byc cielo, sucho i wysokie cisnienie, zebym ja wstala przed 12 :lol: Quote
Recommended Posts