Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś kolejny przełom u Tosi, jak weszłam do niej to było chowanie za budkę, ale chyba mnie pamiętała, bo w ciągu minuty było przytulanie na rączkach, a potem zaryzykowałam puszczenie niuni luzem..i działo się :) Tosia była przeszczęśliwa, cudowna radosna sunia, troszkę jeszcze płosząca się, ale ogólnie jej dzisiejsze harce to ogromny sukces, zaprzyjaźniła się bez problemu szybciutko i z moją córą i TZtem, no i z innymi psiakami :

Wg mnie Tośka spokojnie jest gotowa do adopcji, do domku gdzie bardzo kocha się zwierzaki, bezwzglednie do mieszkania wewnątrz, z małymi psiakami się świetnie rozumie ( dużych "harpaganów" ala nasz boguchwalski Bono sie boi ) , to wielka pieszczocha, jak już zrobi się ten pierwszy krok w jej stronę i przełamie pierwsze lody, to jest Tosieńka oddaną i wierną przyjaciółką, cudowna piszczoszka nakolankowa, delikatna, a zarazem trochę " wriatka' próbowałm z nią się piłką bawić i chyba jej się podobało, to na prawde cudowna sunia!!!

Posted

Tosieńka biega już pełną parą, całą noc i praktycznie cały dzień jest na wybiegu z tą "grzeczną" grupką psiaków ( harpagany i uciekinierzy muszą niestety siedzieć pozamykani jak nikogo w przytulisku nie ma )
Szukamy domu!!!
Które ciotki pomogą?? Domek pilnie potrzebny przed zimą, potrzebujemy dla suni dużo ogłoszeń i allegro:modla:

Posted

majuska czy możesz dołożyć jeszcze jedno zdjęcie czy tylko 3 można ?
Chodzi mi o takie zdjęcie na rączkach, żeby było widać jaka jest nieduża i w całości jej proporcje do człowieka. Chodzi mi o jedno z tych zdjęć, gdzie fryzura ci nie pasi....:cool3:

Posted

Beciu czasem mozna tylko 1 zdjęcie, czasem 3, czasem więcej , zawsze daję ile wlezie, ale wolałam unikac tych fotek na których mnie widać ( nie ze względów estetycznych tylko innych...;) )